Sorteer op
per pagina
 • -33%

  Fabelab - Kliederschort Pirate Bunny
  Fabelab - Kliederschort Pirate Bunny

  Stijlvol grijs Pirate kleiderschort van Fabelab voor de kleinste onder ons. Ideaal voor tijdens het eten of vingerverven. Het schort is gemaakt van 100% GOTS biologisch katoen.

  € 14,95 € 10,00
 • Me & Mine - Knikkerspel
  Me & Mine - Knikkerspel

  Geruit zakje met een set van 20 knikkers in verschillende kleuren en maten van Me & Mine. Ze zijn verpakt in een mooi doosje zodat je het goed als cadeautje kunt geven.

  € 10,50
 • Eatsleepdoodle - Wash-out stiften 20 stuks in box
  Eatsleepdoodle - Wash-out stiften 20 stuks in box

  Complete set van de wash-out stiften in een handige doosje. In deze set zitten 20 stiften met een dunne en dikke punt in de basiskleuren en de pastelkleuren.

  € 10,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)

  Zes krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 10,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium Rijstwax (6 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium Rijstwax (6 stuks)

  Zes krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van rijstzemelenwas met gekleurde pigmenten, Niet giftig.

  € 10,95
 • Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend
  Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend

  Is deze Amerikaanse Zeearend van Eugy niet badass? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de arend in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Blauwe Gaai
  Eugy 3D - Blauwe Gaai

  Is deze blauwe gaai van Eugy niet mooi. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de blauwe gaai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Bronto
  Eugy 3D - Bronto

  Is deze bronto van Eugy of Dodoland niet super grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de bronto in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Bultrug Walvis
  Eugy 3D - Bultrug Walvis

  Is deze bultrug walvis van Eugy of Dodoland niet reusachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Clownvis
  Eugy 3D - Clownvis

  Is deze clownvis niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de clownvis in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Dolfijn
  Eugy 3D - Dolfijn

  Is deze dolfijn niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de dolfijn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Draak
  Eugy 3D - Draak

  Is deze machtige draak van Eugy niet super stoer? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de draak in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eekhoorn
  Eugy 3D - Eekhoorn

  Is deze eekhoorn van Eugy niet super cute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de schildpad in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eenhoorn
  Eugy 3D - Eenhoorn

  Is deze eenhoorn van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de eenhoorn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eland
  Eugy 3D - Eland

  Is deze eland met van Eugy of Dodoland niet super geestig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de eland in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Giraf
  Eugy 3D - Giraf

  Is deze giraf van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de giraf in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Haai
  Eugy 3D - Haai

  Is deze haai van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de haai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Hommel
  Eugy 3D - Hommel

  Is deze hommel van Eugy niet grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de hommel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - IJsbeer
  Eugy 3D - IJsbeer

  Is deze ijsbeer van Eugy of Dodoland niet vertederend? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de ijsbeer elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Kangoeroe
  Eugy 3D - Kangoeroe

  Is deze kangoeroe moeder van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kangoeroe in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Koala
  Eugy 3D - Koala

  Is deze koala niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de koala in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Konijn
  Eugy 3D - Konijn

  Is het konijn van Eugy niet super cute. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van het konijn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Krokodil
  Eugy 3D - Krokodil

  Is deze krokodil van Eugy niet super stoer? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de krokodil in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Lama
  Eugy 3D - Lama

  Is deze lama niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de lama in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Leeuw
  Eugy 3D - Leeuw

  Is deze leeuw van Eugy niet stoer. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de leeuw in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Luiaard
  Eugy 3D - Luiaard

  Is deze luiaard niet chill? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de luiaard in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Mammoet
  Eugy 3D - Mammoet

  Is deze mammoet van Eugy niet waanzinnig leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de mammoet in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel