Lekker koken, bakken, verven en knutselen zonder zorgen of je vies wordt. ThreadBear Design heeft de leukste schorten om zorgeloos bezig te zijn. 

Sorteer op
 • Threadbear Design - Kinderschort Flora's tuin
  Threadbear Design - Kinderschort Flora's tuin

  Een leuk kinderschort met dieren en bloemen gemaakt van 100% katoen voor kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Threadbear Design - Kinderschort Fred's Boerderij
  Threadbear Design - Kinderschort Fred's Boerderij

  Een beestachtig leuk kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Laatste

  Fabelab - Kliederschort Blue Spring
  Fabelab - Kliederschort Blue Spring

  Stijlvol blauw kliederschort van Fabelab voor kunstenaars in spé. Tijdens het maken van hun meesterwerken zijn de kleren goed beschermd. Het schort is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

  € 22,50 € 17,50
 • -33%

  Fabelab - Kliederschort Cuddly Cat
  Fabelab - Kliederschort Cuddly Cat

  Stijlvol blauw kleiderschort van Fabelab om jezelf heerlijk uit te kunnen leven met knutselen, in de tuin of keuken terwijl jouw kleren beschermd blijven. Het schort is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

  € 22,50 € 14,99
 • -33%

  Fabelab - Kliederschort Cute Bunny
  Fabelab - Kliederschort Cute Bunny

  Stijlvol roze kleiderschort van Fabelab om jezelf heerlijk uit te kunnen leven met knutselen, in de tuin of keuken terwijl jouw kleren beschermd blijven. Het schort is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

  € 22,50 € 14,99
 • Laatste

  Threadbear Design - Kinderschort Dinosaurus
  Threadbear Design - Kinderschort Dinosaurus

  Een leuk dinosaurus kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Threadbear Design - Kinderschort Trixie the Pixie
  Threadbear Design - Kinderschort Trixie the Pixie

  Een leuk Trixie the Pixie kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel