Wat wil jij worden vandaag? Een draak of toch liever een ridder? Wat dacht je van een prinses of superheld? Met de schminksets van Namaki kan het allemaal! 

Sorteer op
 • Namaki - Schminkset Fee & Vlinder (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Fee & Vlinder (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een prachtige vlinder of een fee. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Prinses & Unicorn (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Prinses & Unicorn (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een prinses of een mooie unicorn. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Ridder & Superheld (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Ridder & Superheld (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een stoere ridder of superheld. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Tijger & Vos (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Tijger & Vos (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een stoere tijger of vos. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Leeuw & Giraf (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Leeuw & Giraf (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een machtige leeuw of mooie giraf. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Magische Wereld (6 kleuren)
  Namaki - Schminkset Magische Wereld (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in een leeuw of een giraf. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 29,99
 • Namaki - Schminkset Wilde Dieren (6 kleuren)
  Namaki - Schminkset Wilde Dieren (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in je favoriete wilde dier. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 29,99
 • Namaki - Schmink potloden Regenboog (6 kleuren)
  Namaki - Schmink potloden Regenboog (6 kleuren)

  Met de schminkpotloden Regenboog van Namaki breng je je schminkontwerpen naar een nog hoger niveau. Ze zijn praktisch en nauwkeurig, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op de schminksets.

  € 26,50
 • Namaki - Schmink potloden Magische Wereld (6 kleuren)
  Namaki - Schmink potloden Magische Wereld (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in een leeuw of een giraf. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 26,50
 • Nieuw

  Namaki - Schminkpotlood(diversen kleuren)
  Namaki - Schminkpotlood(diversen kleuren)

  Met de hypoallergene schminkpotloden op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot elk dier wat je wilt. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 5,75
 • Nieuw

  Natural Earth Paint - Eco-Friendly Cosmetic Glitter Set (4 Kleuren)
  Natural Earth Paint - Eco-Friendly Cosmetic Glitter Set (4 Kleuren)

  De glitter van Natural Earth Paint heeft een fijne stuctuur, is plantaardig (vegan), 100% plastic- en aluminiumvrij en gecertificeerd biologisch afbreekbaar. In de kleuren: goud, zilver, brons en turkoois.

  € 21,50
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel