Lekker spelen met houten speelgoed? Dat kan met Tender Leaf Toys, Me & Mine, Londji en Lekkid. Tender Leaf Toys is gespecialiseerd in het maken van mooi, hoogwaardig, eigentijds houten speelgoed. Zij maken enkel gebruik van hout dat afkomstig is uit beheerde bossen en gecertificeerd is door de Indonesische overheid en FSC. Voor het aanbrengen van de kleuren wordt gebruik gemaakt van niet giftige inkt op waterbasis.

Bij Me & Mine voorzien ze retro speelgoed van een nieuwe stijlvolle glans. Het speelgoed heeft een prachtig design met hippe kleuren. Me & Mine gelooft in een duurzamere en eerlijkere toekomst. Daarom produceren zij lokaal met producenten die werken vanuit een ecologische bron, zoals in het geval van het hout en de natuurlijke, niet vervuilende, ingrediënten van de verf. 

Van Londji hebben wij niet alleen kartonnen puzzels, maar ook hele mooie houten spellen met veel oog voor details. Zo is niet alleen het design van de spellen een lust voor het oog, maar ook de verpakking waar deze in zitten. De spellen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout en beschilderd met plantaardige verf. 

Net als Me & Mine en Londji komt Lekkid uit Spanje. Lekkid bestaat uit basisstukken gemaakt van verschillende materialen (FSC gecertficeerd beukenhout en acryl voorzien van magneten). Alle basisstukken kunnen met elkaar verbonden worden. Kinderen kunnen met de basisstukken hun fantasie de vrije loop laten gaan en de meeste creatieve creaties bedenken. 

Sorteer op
  • Nieuw

    Bubblelab - Basisset voor Zeepbellen
    Bubblelab - Basisset voor Zeepbellen

    Buitenspelen was nog nooit zo leuk met de bubbles van BubbleLab. Deze bellen worden echt meterslang! Educatief, vrolijk, gezellig, inspirerend en uitdagend! Hoe groot wordt die van jullie?

    € 12,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel