Dieren verzin je zelf met de magnetische speelblokken van het Spaanse Lekkid. Zij hebben basisstukken gemaakt van verschillende materialen (FSC gecertficeerd beukenhout en acryl voorzien van magneten). Alle basisstukken kunnen met elkaar verbonden worden. Hierdoor kunnen kinderen met de basisstukken hun fantasie de vrije loop laten gaan en de meest creatieve creaties bedenken. 

Met de magneten van Ma Cabane à Rêves kunnen kinderen hun eigen 3D verhalen bedenken. De prachtige designs van de magneten doen niet onder voor een mooi schilderij. De verschillende sets zijn met allemaal met elkaar te combineren en bieden uitdagend open einde spel. Door het prachtige ontwerp zijn de magneten ook erg geschikt om als decoratie te gebruiken voor in bijvoorbeeld een slaapkamer of aan de muur van de woonkamer.

De magneetsets van Petit Collage zijn ideaal voor onderweg, bij visite of in een restaurant. Door de handige verpakking die ook het speeldecor is, biedt het je kind een mogelijkheid om zich spelenderwijs te vermaken tijdens het wachten. 

Sorteer op
 • Nieuw

  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Bric a Brac
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Bric a Brac

  Welke Tangram figuren kun jij maken met deze 43 magneten uit de La Fabrikabrac serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Afrika
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Afrika

  Breng de jungle tot leven met deze 29 magneten uit de La Fabrikafrika serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetborden
  Ma Cabane à Rêves - Magneetborden

  Magneet schoolborden van Ma Cabane à Rêves waarop je zowel met de magneten kunt spelen als kunt tekenen en kleuren. Gemaakt van witte leisteen en 30 bij 40 groot. De borden zijn stevig, licht en dun. Handig om mee te nemen dus.

  € 24,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Dromen
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Dromen

  Maak je eigen droomwereld met de 30 open einde magneten uit de La Fabrikarobots serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Robots
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Robots

  Maak je eigen robotvriend met de 30 magneten uit de La Fabrikarobots serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winter
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winter

  Ga je mee varen met Alaska en haar dierenvriendjes. In de set zitten 13 magneten uit de La Fabrikaglace serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 11,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Carnaval
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Carnaval

  Verkleed het poppetje met deze 11 magneten uit de La Fabrikarnaval serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 11,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Rekenen
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Rekenen

  Leren telen en rekenen wordt een feest met de 53 magneten uit de La Fabrikamaths serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winterdieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winterdieren

  Breng Antarctica tot leven met deze 23 magneten uit de La Fabrikaglace serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Jungle dieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Jungle dieren

  Breng de jungle tot leven met deze 27 magneten uit de La Fabrikajungle serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Lekkid - Vis
  Lekkid - Vis

  Maak je eigen fantasie vis met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Olifant
  Lekkid - Olifant

  Maak je eigen fantasie olifant met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Krokodil
  Lekkid - Krokodil

  Maak je eigen fantasie krokodil met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Kameel
  Lekkid - Kameel

  Maak je eigen fantasie kameel met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Imaginary Fauna
  Lekkid - Imaginary Fauna

  Wil je een vliegende vis maken, een kat met een snor of misschien een doodnormale kameel? Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 29,95
 • -24%

  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Superheroes
  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Superheroes

  Twee superhelden zijn druk bezig in hun geheime schuilplek als zij een oproep krijgen om de wereld gaan redden. Help jij hen om zich te verkleden zodat hun geheime identiteit niet wordt ontdekt?

  € 22,95 € 17,50
 • Laatste

  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Huisdierenkliniek
  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Huisdierenkliniek

  Altijd al dierenarts willen worden? Met deze draagbare set kun je alvast oefenen. De set heeft twee achtergronden om uit de kiezen. Met 50 onderdelen gemaakt van gerecyclede materialen en plantaardige inkt.

  € 22,95 € 19,95
 • Laatste

  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Bouwwerf
  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Bouwwerf

  Ben jij gek op bouwen? Zet dan samen met de magnetische dieren voet op deze geweldig bouwwerf. De set heeft twee achtergronden om uit de kiezen. En is gemaakt van gerecyclede materialen en plantaardige inkten.

  € 22,95 € 19,95
 • Uitverkocht

  Petit Collage - Magnetic Play: Funny faces
  Petit Collage - Magnetic Play: Funny faces

  Maak de grappigste gezichten met deze coole magneten. De meer dan 50 magnetische stukjes kunnen naar hartenlust worden gemengd en op elkaar afgestemd worden om meerdere karakters en gezichtsuitdrukkingen te maken.

  € 19,50
 • -24%

  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Make Believe
  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Make Believe

  Beer wil graag een piraat zijn en Vos een vliegenier. Help jij hen om zich te verkleden? Met deze set kun je beide dieren veranderen in verschillende karakters van astronaut tot aan prinses.

  € 22,95 € 17,50
 • -13%

  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Ruimte
  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Ruimte

  Ben jij gek op de ruimte? Zet dan samen met de magnetische poppetjes voet op deze bijzonder buitenaardse wereld. De set heeft twee achtergronden om uit de kiezen. En is gemaakt van gerecyclede materialen en plantaardige inkten.

  € 22,95 € 19,95
 • Uitverkocht

  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Boomhutfeestje
  Petit Collage - Magnetic Play Scene: Boomhutfeestje

  Altijd al een boomhut willen maken? Of wil je liever picknicken met de dieren uit het bos? Met deze draagbare set kan het allebei. De set heeft namelijk twee achtergronden om uit de kiezen.

  € 22,95
 • -23%

  Petit Collage - Magnetic Play Set: Animal Band
  Petit Collage - Magnetic Play Set: Animal Band

  Creëer je eigen stoere band met deze coole dierenmagneten. De meer dan 25 magnetische stukjes kunnen naar hartenlust worden gemengd en op elkaar afgestemd worden om meerdere karakters te maken.

  € 19,50 € 15,00
 • Laatste

  Petit Collage - Magnetic Play Set: Little Miss Travel
  Petit Collage - Magnetic Play Set: Little Miss Travel

  Creëer je eigen vakantiewereld met deze coole magneten. De meer dan 25 magnetische stukjes kunnen naar hartenlust worden gemengd en op elkaar afgestemd worden om meerdere karakters te maken. Verpakt in opbergblik.

  € 19,50 € 15,00
 • Laatste

  Petit Collage - Magnetic Play Set: Robots
  Petit Collage - Magnetic Play Set: Robots

  Creëer je eigen futuristische robotwereld met deze coole magneten. De meer dan 25 magnetische stukjes kunnen naar hartenlust worden gemengd en op elkaar afgestemd worden om meerdere karakters te maken. Verpakt in een opbergblik.

  € 19,50 € 15,00
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel