Dieren verzin je zelf met de magnetische speelblokken van het Spaanse Lekkid. Zij hebben basisstukken gemaakt van verschillende materialen (FSC gecertficeerd beukenhout en acryl voorzien van magneten). Alle basisstukken kunnen met elkaar verbonden worden. Hierdoor kunnen kinderen met de basisstukken hun fantasie de vrije loop laten gaan en de meest creatieve creaties bedenken. 

Met de magneten van Ma Cabane à Rêves kunnen kinderen hun eigen 3D verhalen bedenken. De prachtige designs van de magneten doen niet onder voor een mooi schilderij. De verschillende sets zijn met allemaal met elkaar te combineren en bieden uitdagend open einde spel. Door het prachtige ontwerp zijn de magneten ook erg geschikt om als decoratie te gebruiken voor in bijvoorbeeld een slaapkamer of aan de muur van de woonkamer.

De magneetsets van Petit Collage zijn ideaal voor onderweg, bij visite of in een restaurant. Door de handige verpakking die ook het speeldecor is, biedt het je kind een mogelijkheid om zich spelenderwijs te vermaken tijdens het wachten. 

Sorteer op
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Cupcakes
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Cupcakes

  Maak er een gezellig feestje van met deze magneten uit deze 72 La Fabrikacupcake serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Dinosaurus
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Dinosaurus

  Breng het dinosaurustijdperk tot leven met deze 37 magneten uit de La Fabrikadinosaures serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Bric a Brac
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Bric a Brac

  Welke Tangram figuren kun jij maken met deze 43 magneten uit de La Fabrikabrac serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Afrika
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Afrika

  Breng de jungle tot leven met deze 29 magneten uit de La Fabrikafrika serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetborden
  Ma Cabane à Rêves - Magneetborden

  Magneet schoolborden van Ma Cabane à Rêves waarop je zowel met de magneten kunt spelen als kunt tekenen en kleuren. Gemaakt van witte leisteen en 30 bij 40 groot. De borden zijn stevig, licht en dun. Handig om mee te nemen dus.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Dromen (Superhelden)
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Dromen (Superhelden)

  Maak je eigen droomwereld met de 32 open einde magneten uit de La Fabrikarêves serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Robots
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Robots

  Maak je eigen robotvriend met de 30 magneten uit de La Fabrikarobots serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Winter
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Winter

  Ga je mee varen met Alaska en haar dierenvriendjes. In de set zitten 13 magneten uit de La Fabrikaglace serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 11,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Rekenen
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Rekenen

  Leren telen en rekenen wordt een feest met de 53 magneten uit de La Fabrikamaths serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Winterdieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Winterdieren

  Breng Antarctica tot leven met deze 40 magneten uit de La Banquise serie (Winterdieren) van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneten Jungle dieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneten Jungle dieren

  Breng de jungle tot leven met deze 27 magneten uit de La Fabrikajungle serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Lekkid - Vis
  Lekkid - Vis

  Maak je eigen fantasie vis met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Olifant
  Lekkid - Olifant

  Maak je eigen fantasie olifant met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Krokodil
  Lekkid - Krokodil

  Maak je eigen fantasie krokodil met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Kameel
  Lekkid - Kameel

  Maak je eigen fantasie kameel met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Imaginary Fauna
  Lekkid - Imaginary Fauna

  Wil je een vliegende vis maken, een kat met een snor of misschien een doodnormale kameel? Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 29,95
 • Laatste

  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Superheroes
  Petit Collage - Magnetic Dress Up: Superheroes

  Twee superhelden zijn druk bezig in hun geheime schuilplek als zij een oproep krijgen om de wereld gaan redden. Help jij hen om zich te verkleden zodat hun geheime identiteit niet wordt ontdekt?

  € 22,95 € 17,50
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel