Eugy 3D Dodoland

Bouw je eigen 3D-modellen van karton met deze sets van Eugy. De sets zijn gemaakt van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar karton, natuurlijke inkt en niet-giftige lijm. De gedetailleerde mini-versies van de verschillende dieren zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen.

Op zijn vele reizen viel het Tae Hoon Kim, oprichter van Eugy, op hoeveel plastic er in de natuur terug te vinden is en de serieuze problemen die dit met zich meebrengt. Terug in Nieuw-Zeeland inspirerende hem dit ertoe om speelgoed te ontwikkelen wat niet alleen leuk is, maar waarvan de grondstoffen terug gegeven kunnen worden aan de natuur. Dit werd Eugy of Dodoland. Voor de ontwikkeling hiervan liet hij zich leiden door materialen waarmee hij in zijn eigen jeugd met veel plezier mee speelde zoals takken, modder en stenen. Als hij klaar was met spelen konden deze materialen hun rol in de natuur weer verder vervullen. Dit wilde hij ook voor zijn speelgoed. Al snel kwam hij uit op karton. Het karton wat hij gebruikt komt uit een recyclecentrum en kan vele generaties lang worden hergebruikt. Eugy's grote liefde voor de natuur is ook terug te zien in hun prachtige en super schattige ontwerpen. Verzamel ze allemaal!

 • Gemaakt van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar karton
 • Met natuurlijke, milieuvriendelijke inkt
 • Met niet-giftige lijm
 • Inclusief leuke, educatieve feitjes
Sorteer op
per pagina
 • Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend
  Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend

  Is deze Amerikaanse Zeearend van Eugy niet badass? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de arend in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Nieuw

  Eugy 3D - Ankylosaurus
  Eugy 3D - Ankylosaurus

  Is deze ankylosaurus van Eugy niet onwijs gaaf? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de ankylosaurus in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Beer
  Eugy 3D - Beer

  Is deze beer niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de beer in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Nieuw

  Eugy 3D - Bigfoot (Sasquatch)
  Eugy 3D - Bigfoot (Sasquatch)

  Is deze Bigfoot (Sasquatch) van Eugy niet stoer. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de Bigfoot in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Blauwe Gaai
  Eugy 3D - Blauwe Gaai

  Is deze blauwe gaai van Eugy niet mooi. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de blauwe gaai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Blauwe Vinvis
  Eugy 3D - Blauwe Vinvis

  Is deze blauwe vinvis van Eugy of Dodoland niet indrukwekkend Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen

  € 11,75
 • Eugy 3D - Bronto
  Eugy 3D - Bronto

  Is deze bronto van Eugy of Dodoland niet super grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de bronto in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Nieuw

  Eugy 3D - Bruine Kiwi
  Eugy 3D - Bruine Kiwi

  Is deze kiwi van Eugy niet erg leuk. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kiwi in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Bultrug Walvis
  Eugy 3D - Bultrug Walvis

  Is deze bultrug walvis van Eugy of Dodoland niet reusachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Clownvis
  Eugy 3D - Clownvis

  Is deze clownvis niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de clownvis in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Nieuw

  Eugy 3D - Das
  Eugy 3D - Das

  Is deze das) van Eugy niet onwijs leuk. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de das in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Dodo
  Eugy 3D - Dodo

  Is deze dodo niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de dodoin elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Eenhoorn
  Eugy 3D - Eenhoorn

  Is deze eenhoorn van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de eenhoorn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Verwacht

  Eugy 3D - Egel
  Eugy 3D - Egel

  Is deze Egel van Eugy niet acute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de egel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Eland
  Eugy 3D - Eland

  Is deze eland met van Eugy of Dodoland niet super geestig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de eland in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Emoe
  Eugy 3D - Emoe

  Is deze emoe van Eugy of Dodoland niet geinig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Giraf
  Eugy 3D - Giraf

  Is deze giraf van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de giraf in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Nieuw

  Eugy 3D - Gordeldier
  Eugy 3D - Gordeldier

  Is deze gordeldier van Eugy niet schattig. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van het gordeldier in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Gorilla
  Eugy 3D - Gorilla

  Is deze gorilla niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de gorilla in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Groene Draak
  Eugy 3D - Groene Draak

  Is deze machtige draak van Eugy niet super stoer? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de draak in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Groenlandse Walvis
  Eugy 3D - Groenlandse Walvis

  Is deze Groenlandse walvis van Eugy niet imposant? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Grondeekhoorn
  Eugy 3D - Grondeekhoorn

  Is deze eekhoorn van Eugy niet super cute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de grondeekhoorn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Haai
  Eugy 3D - Haai

  Is deze haai van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de haai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Holstein-Friesian Koe
  Eugy 3D - Holstein-Friesian Koe

  Is deze Holstein-Friesian koe niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de koe in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Hommel
  Eugy 3D - Hommel

  Is deze hommel van Eugy niet grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de hommel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Kaketoe
  Eugy 3D - Kaketoe

  Is deze kaketoe niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kaketoe in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
 • Eugy 3D - Kameleon
  Eugy 3D - Kameleon

  Is deze kameleon van Eugy niet onwijs kleurrijk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kameleon in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,75
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel