Tikiri

Tikiri is een familiebedrijf gevestigd in Sri Lanka. Een prachtig tropisch eiland in de Indische Oceaan met een overweldigende mooie natuur, dichtbegroeide jungles en bijzondere dieren. In het Singalees betekent Tikiri 'heel klein’ wat goed past bij hun mooie babyproducten waarin de oude Sri Lankaanse opvattingen over de eenheid van de natuur tot uiting komen. 

Tikiri wil met hun producten ouders natuurlijke, handgemaakte, ecovriendelijke alternatieven bieden voor het in massa geproduceerd plastic speelgoed. Alternatieve die bovendien gemaakt zijn van topkwaliteit. Hun speelgoed helpt kinderen bij de fysieke en emotionele ontwikkeling. Het assortiment wordt gemaakt volgens de hoogste ethische en ecologische normen. Al het babyspeelgoed is gemaakt van puur biologisch rubber van de latex van Hevea-bomen en is gecertificeerd plasticvrij. Zij zijn het eerste speelgoedbedrijf dat de GOLS-certificering (Global Organic Latex Standard) heeft gekregen.

De GOLS-certificering is de eerste wereldwijde standaard voor het certificeren van organische latex. Het omvat het naleven van milieurichtlijnen, sociale richtlijnen om werknemers te beschermen en productierichtlijnen om consumenten te beschermen tegen onveilige praktijken.

De speeltjes voor baby's zijn ontworpen om in babymondjes te worden gestopt. Daarom is het voor het super belangrijk dat ze natuurlijk en 100% veilig zijn. Het babyspeelgoed voldoet daarom aan de volgende normen:

 • 100% puur natuurlijk rubber
 • GOLS-accreditatie (Global Organic Latex Standard).
 • Gecertificeerd plasticvrij babyspeelgoed - BPA-vrij en ftalaatvrij
 • Biologisch afbreekbaar, niet-giftig en milieuvriendelijk babyspeelgoed
 • Handgemaakt en handbeschilderd in Sri Lanka
 • Maatschappelijk verantwoord produceren

Naast het zorgen voor onze jongste generatie zorgt Tikiri ook voor hun medewerkers door ze goed te betalen voor hun vakmanschap en zorg te dragen voor een werkomgeving die past bij de grote trots die ze op hun werk stellen

Kortom alles wat Tikiri maakt is ontworpen om liefde en respect te creëren voor de mensen en de wereld om hen heen.

 

 

Sorteer op
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Poolvos
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Poolvos

  Superschattige poolvos uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje IJsbeer
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje IJsbeer

  Superschattige ijsbeer uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Sneeuwuil
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Sneeuwuil

  Superschattige sneeuwuil uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Pinguïn
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Pinguïn

  Superschattige pinguïn uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Zeeleeuw
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Zeeleeuw

  Superschattige zeeleeuw uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Eekhoorn
  Tikiri - Mijn Eerste Pooldiertje Eekhoorn

  Superschattige eekhoorn uit de Artic Animal serie van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
 • Tikiri - Mijn Eerste Safaridiertje Luipaard
  Tikiri - Mijn Eerste Safaridiertje Luipaard

  Superschattige luipaard van Tikiri met daarin een rammelaar. Gemaakt van 100% biologisch natuurrubber. Helpt bij het krijgen van handjes. Gecertificeerd niet-toxisch, BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij.

  € 14,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel