Soms kan het onverhoopt gebeuren dat je producten bestelt waarvan je toch andere verwachtingen had. Dat vinden wij heel vervelend. Uiteraard heb je de mogelijk om deze binnen 30 dagen terug te sturen. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) je geld terug. Hierbij hoef je geen reden op te geven. Al zijn wij natuurlijk wel benieuwd waarom het product niet voldoet zodat wij er aan kunnen werken om een teleurstelling in de toekomst te voorkomen.

Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening dient te houden:

  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Verzendkosten die je bij aankoop van het artikel hebt betaald, krijg je wel terug. 
  • Retourproducten dien je vooraf bij ons aan te melden. Dit kun je doen via e-mail of via het contactformulier op onze website. 
  • De retourzending is voor risico van de koper. Dit betekent dat Juffrouw Pauw niet aansprakelijk is voor beschadigingen of zoek raken tijdens het transport. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.
  • Stuur het artikel wat je niet bevalt, het liefst mogelijk voorzien van de originele verpakking, met zorg ingepakt en voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres. Vergeet niet om een pakbon of briefje mee te sturen zodat wij weten dat jij de afzender bent van het pakket. Je kunt ook gebruik maken van ons retourformulier
  • We verwachten natuurlijk wel dat je zuinig bent op het product en de verpakking gedurende de 30 dagen. Bij onnodige beschadiging(en) aan de producten en of verpakking(en) dan kunnen we helaas geen geld teruggeven. Dit geldt ook als de verpakking van het artikel als verzenddoos is gebruikt.
  • Indien producten zijn verzegeld dan mag deze verzegeling niet verbroken zijn. Is de verzegeling wel verbroken dan is je bestelling definitief en kan deze niet meer teruggestuurd worden.

Juffrouw Pauw
De Kraan 3
5056 EA Berkel-Enschot, Nederland
Telefoonnummer: 06-83350929
E-mailadres: info@juffrouwpauw.nl

Bestellingen die retour komen omdat dat deze niet zijn afgehaald bij een afhaalpunt zullen door ons worden gecrediteerd. De verzendkosten zullen in mindering worden gebracht op het terug te betalen bedrag. 

Als de retourorder door ons is ontvangen zal het verwerken hiervan maximaal 5 werkdagen, na retourontvangst, in beslag nemen.

Beschadiging aan je product

Soms komt het helaas voor dat een product bij ons onbeschadigd de deur uit gaat, maar zo niet bij jou aankomt. 
Is dit het geval? Stuur ons dan binnen 5 dagen na ontvangst een mail met foto's van de beschadigingen aan het product en de doos. 
Daarnaast ontvangen wij ook graag een foto van het verzendetiket. Na ontvangst van de gegevens nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om het voor je op te lossen.

Garantie

Op al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet doen wat je er redelijkerwijs van mag verwachten. Is er iets niet in orde met een door jou besteld product, neem dan contact met ons op via info@juffrouwpauw.nl. Wij overleggen dan met jou hoe we dit zo goed en snel mogelijk voor je oplossen. Indien nodig, sturen we je een vervangend artikel of onderdeel toe.

© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel