Uitdagende, leuke en leerzame spellen voor binnen en buiten van Me & Mine, Londji en Tender Leaf Toys. De spellen worden geproduceerd vanuit een ecologische bron. Zo komt het hout uit duurzaam beheerde bossen en wordt er ecologische verf gebruikt. 

per pagina
Sorteer op
 • Londji - Climb the Mountain Spel
  Londji - Climb the Mountain Spel

  Er was eens... er was een hele hoge berg die niemand had kunnen beklimmen. Wie zal de eerste onverschrokken bergbeklimmer zijn die de top bereikt in dit super leuke spel van Londji?

  € 35,95
 • Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game
  Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game

  In het Londji spel Cluck, Cluck! The Fox! helpen de spelers de boeren om hun kippen en de eieren te redden van de hongerige vos. Dit coöperatieve spel van Londji helpt kinderen bij het leren tellen en samenwerken.

  € 35,95
 • Londji - Creativity Battle Game
  Londji - Creativity Battle Game

  Creativity Battle Game van Londji stimuleert je creativiteit doordat deelnemers een tekening maken op een foto van een object. De speler die de meest creatieve tekening weet te maken wint het spel.

  € 22,50
 • Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel
  Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel

  Matilda de Giraf helpt haar vriendin Vogeltje om een nest te bouwen op een bijzonder plek. Help jij haar ook mee? Uitdagend stapelspel van Londji met 1 giraf, 1 vogel, 40 takjes. Gemaakt van hout met gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Meow! Balanceerspel
  Londji - Meow! Balanceerspel

  Kitten Wolfje is dol op het spelen met bolletjes wol. Speel jij met hem mee? Uitdagend balanceerspel van Londji met 1 kat en 10 grote balletjes en 5 kleine. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout.

  € 29,95
 • Londji - Multiplications Learning Machine / Tafels Leren spel
  Londji - Multiplications Learning Machine / Tafels Leren spel

  Multiplications Learning Machine is een spel van Londji waarbij je op een leuke en speelse wijze leert vermenigvuldigen. De machine helpt je de tafels van 1 tot en met 12 te oefenen. Gemaakt van gerecycled karton en FSC papier.

  € 20,95
 • Londji - My Wooden World Farm
  Londji - My Wooden World Farm

  My Wooden World Farm. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 10 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - My Wooden World Forest
  Londji - My Wooden World Forest

  My Wooden World Forest is een uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - My Wooden World Savanna
  Londji - My Wooden World Savanna

  My Wooden World Savanna. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 12 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - Roads Game
  Londji - Roads Game

  Bouw je eigen wegennet met dit coöperatieve spel van Londji. Het is een activiteit voor het gehele gezin. Is je weg af? Pak je autootjes en laat ze over de weg rijden. Gemaakt van FSC papier en gerecycled karton.

  € 35,95
 • Londji - Save the Cat Game
  Londji - Save the Cat Game

  Help de brandweer om kat Grim te redden van het dak van een brandend huis. Dit spel van Londji werkt aan het leren over cijfers en hun waarde, stimuleert debat om tot afspraken te komen. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 35,95
 • Londji - Stories Game
  Londji - Stories Game

  In het Londji spel Stories helpen de spelers hun creativiteit een boost te geven en de meest fantastische verhalen te bedenken. Dit coöperatieve spel van Londji helpt kinderen bij het schrijven en bedenken van verhalen.

  € 23,95
 • Londji - The Fairy & The Wizard Game
  Londji - The Fairy & The Wizard Game

  In het Londji spel The Fairy & The Wizard! helpen de spelers de fee tegen de tovenaar die de dieren in de val wil lokken. Dit coöperatieve spel van Londji helpt kinderen bij het leren bouwen en samenwerken.

  € 35,95
 • Londji - The Fox & The Mouse
  Londji - The Fox & The Mouse

  De Vos en de Muis is een spel van Londji om met behulp van verschillende vormen dieren te creëren. Met behulp van de 16 houten stukken kun je fantasie de vrije loop laten gaan. Gemaakt van beukenhout uit duurzame bossen.

  € 32,50
 • Londji - Up to the Stars Stapelspel
  Londji - Up to the Stars Stapelspel

  Help de raket om zijn ontdekkingsmissie naar de sterren en andere planeten te maken. Uitdagend stapelspel van Londji met 1 raket en 15 onderdelen. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout. Verpakt in gerecycled karton.

  € 27,50
 • Londji - Wild Animals Memo
  Londji - Wild Animals Memo

  Prachtig geïllustreerd memoryspel van Londji met als thema dieren in het wild. Bestaat uit 32 kaartjes met 16 verschillende dieren. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 17,50
 • Londji - Win Win Winter Game
  Londji - Win Win Winter Game

  Het is bijna winter. De eenkhoorns maken haast om de laatste eikels te verzamelen. In dit race- en strategiespel van Londji is de eenkhoorn die de meeste eikels verzamelt winnaar. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 35,95
 • Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel
  Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel

  Houten familie springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 4,5 meter en beschilderd met ecologische verf. Leuke familieactiviteit.

  € 14,95
 • Me & Mine - Houten JoJo Blauw
  Me & Mine - Houten JoJo Blauw

  Houten blauwe jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 7,50
 • Me & Mine - Houten JoJo Geel
  Me & Mine - Houten JoJo Geel

  Houten gele jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 7,50
 • Verwac

  Me & Mine - Houten JoJo Koraal
  Me & Mine - Houten JoJo Koraal

  Houten koraalkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 7,50
 • Me & Mine - Houten JoJo Mint
  Me & Mine - Houten JoJo Mint

  Houten mintkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 7,50
 • Me & Mine - Houten JoJo Roze
  Me & Mine - Houten JoJo Roze

  Houten roze jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 7,50
 • Me & Mine - Houten Kegelspel
  Me & Mine - Houten Kegelspel

  Houten kegelspel in mooie aardtinten van Me & Mine voor het trainen van behendigheid en de hand- en oogcoördinatie. In het kegelspel zitten 6 kegels en 3 ballen. Het hout is beschilderd met ecologische verf.

  € 37,50
 • Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Blauw
  Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Blauw

  Lukt het jou om bal in het cupje te krijgen? Leer het met dit traditionele blauwe cup en balspel van Me & Mine. Het handgemaakte spel is 13 cm lang en beschilderd met ecologische verf. Gemaakt van buxus- en beukenhout.

  € 5,50
 • Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Geel
  Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Geel

  Lukt het jou om bal in het cupje te krijgen? Leer het met dit traditionele gele cup en balspel van Me & Mine. Het handgemaakte spel is 13 cm lang en beschilderd met ecologische verf. Gemaakt van buxus- en beukenhout.

  € 5,50
 • Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Mint
  Me & Mine - Houten Mini Beker en Bal Mint

  Lukt het jou om bal in het cupje te krijgen? Leer het met dit traditionele mintkleurige cup en balspel van Me & Mine. Het handgemaakte spel is 13 cm lang en beschilderd met ecologische verf. Gemaakt van buxus- en beukenhout.

  € 5,50
  1 - 27 van 54 resultaten
 • 1
 • 2
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel