Uitdagende, leuke en leerzame spellen voor binnen en buiten van Me & Mine, Londji en Tender Leaf Toys. De spellen worden geproduceerd vanuit een ecologische bron. Zo komt het hout uit duurzaam beheerde bossen en wordt er ecologische verf gebruikt. 

Sorteer op
per pagina
 • Londji - Climb the Mountain Spel
  Londji - Climb the Mountain Spel

  Er was eens... er was een hele hoge berg die niemand had kunnen beklimmen. Wie zal de eerste onverschrokken bergbeklimmer zijn die de top bereikt in dit super leuke spel van Londji?

  € 35,95
 • Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game
  Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game

  In het Londji spel Cluck, Cluck! The Fox! helpen de spelers de boeren om hun kippen en de eieren te redden van de hongerige vos. Dit coöperatieve spel van Londji helpt kinderen bij het leren tellen en samenwerken.

  € 35,95
 • Verwacht

  Londji - Creativity Battle Game
  Londji - Creativity Battle Game

  Creativity Battle Game van Londji stimuleert je creativiteit doordat deelnemers een tekening maken op een foto van een object. De speler die de meest creatieve tekening weet te maken wint het spel.

  € 22,50
 • Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel
  Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel

  Matilda de Giraf helpt haar vriendin Vogeltje om een nest te bouwen op een bijzonder plek. Help jij haar ook mee? Uitdagend stapelspel van Londji met 1 giraf, 1 vogel, 40 takjes. Gemaakt van hout met gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Meow! Balanceerspel
  Londji - Meow! Balanceerspel

  Kitten Wolfje is dol op het spelen met bolletjes wol. Speel jij met hem mee? Uitdagend balanceerspel van Londji met 1 kat en 10 grote balletjes en 5 kleine. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout.

  € 29,95
 • Londji - Multiplications Learning Machine / Tafels Leren spel
  Londji - Multiplications Learning Machine / Tafels Leren spel

  Multiplications Learning Machine is een spel van Londji waarbij je op een leuke en speelse wijze leert vermenigvuldigen. De machine helpt je de tafels van 1 tot en met 12 te oefenen. Gemaakt van gerecycled karton en FSC papier.

  € 20,95
 • Londji - My Wooden World Farm
  Londji - My Wooden World Farm

  My Wooden World Farm. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 10 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - My Wooden World Forest
  Londji - My Wooden World Forest

  My Wooden World Forest is een uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - My Wooden World Savanna
  Londji - My Wooden World Savanna

  My Wooden World Savanna. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 12 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Londji - Roads Game
  Londji - Roads Game

  Bouw je eigen wegennet met dit coöperatieve spel van Londji. Het is een activiteit voor het gehele gezin. Is je weg af? Pak je autootjes en laat ze over de weg rijden. Gemaakt van FSC papier en gerecycled karton.

  € 35,95
 • Londji - Save the Cat Game
  Londji - Save the Cat Game

  Help de brandweer om kat Grim te redden van het dak van een brandend huis. Dit spel van Londji werkt aan het leren over cijfers en hun waarde, stimuleert debat om tot afspraken te komen. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 35,95
 • Londji - The Fox & The Mouse
  Londji - The Fox & The Mouse

  De Vos en de Muis is een spel van Londji om met behulp van verschillende vormen dieren te creëren. Met behulp van de 16 houten stukken kun je fantasie de vrije loop laten gaan. Gemaakt van beukenhout uit duurzame bossen.

  € 32,50
 • Londji - Up to the Stars Stapelspel
  Londji - Up to the Stars Stapelspel

  Help de raket om zijn ontdekkingsmissie naar de sterren en andere planeten te maken. Uitdagend stapelspel van Londji met 1 raket en 15 onderdelen. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout. Verpakt in gerecycled karton.

  € 27,50
 • Nieuw

  Londji - Wild Animals Memo
  Londji - Wild Animals Memo

  Prachtig geïllustreerd memoryspel van Londji met als thema dieren in het wild. Bestaat uit 32 kaartjes met 16 verschillende dieren. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 17,50
 • Londji - Win Win Winter Game
  Londji - Win Win Winter Game

  Het is bijna winter. De eenkhoorns maken haast om de laatste eikels te verzamelen. In dit race- en strategiespel van Londji is de eenkhoorn die de meeste eikels verzamelt winnaar. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 35,95
 • Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel
  Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel

  Houten familie springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 4,5 meter en beschilderd met ecologische verf. Leuke familieactiviteit.

  € 14,95
 • Me & Mine - Houten Kegelspel
  Me & Mine - Houten Kegelspel

  Houten kegelspel in mooie aardtinten van Me & Mine voor het trainen van behendigheid en de hand- en oogcoördinatie. In het kegelspel zitten 6 kegels en 3 ballen. Het hout is beschilderd met ecologische verf.

  € 37,50
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Blauw
  Me & Mine - Houten Mini Tol Blauw

  Houten blauwe mini tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2,0 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Geel
  Me & Mine - Houten Mini Tol Geel

  Houten gele mini tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Mint
  Me & Mine - Houten Mini Tol Mint

  Houten mini tol mint van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Blauw
  Me & Mine - Houten Springtouw Blauw

  Houten blauwe springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Geel
  Me & Mine - Houten Springtouw Geel

  Houten gele springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Koraal
  Me & Mine - Houten Springtouw Koraal

  Houten koraalkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Mint
  Me & Mine - Houten Springtouw Mint

  Houten mintkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Roze
  Me & Mine - Houten Springtouw Roze

  Houten roze springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Tangram
  Me & Mine - Houten Tangram

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 24,95
 • Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition
  Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf. Limited Edition

  € 24,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel