Uitdagende, leuke en leerzame spellen voor binnen en buiten van Me & Mine, Londji en Tender Leaf Toys. De spellen worden geproduceerd vanuit een ecologische bron. Zo komt het hout uit duurzaam beheerde bossen en wordt er ecologische verf gebruikt. 

Sorteer op
per pagina
 • Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel
  Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel

  Matilda de Giraf helpt haar vriendin Vogeltje om een nest te bouwen op een bijzonder plek. Help jij haar ook mee? Uitdagend stapelspel van Londji met 1 giraf, 1 vogel, 40 takjes. Gemaakt van hout met gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Meow! Balanceerspel
  Londji - Meow! Balanceerspel

  Kitten Wolfje is dol op het spelen met bolletjes wol. Speel jij met hem mee? Uitdagend balanceerspel van Londji met 1 kat en 10 grote balletjes en 5 kleine. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout.

  € 29,95
 • Londji - My Wooden World Forest
  Londji - My Wooden World Forest

  My Wooden World Forest is een uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 34,50
 • Londji - Up to the Stars Stapelspel
  Londji - Up to the Stars Stapelspel

  Help de raket om zijn ontdekkingsmissie naar de sterren en andere planeten te maken. Uitdagend stapelspel van Londji met 1 raket en 15 onderdelen. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout. Verpakt in gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Win Win Winter Game
  Londji - Win Win Winter Game

  Het is bijna winter. De eenkhoorns maken haast om de laatste eikels te verzamelen. In dit race- en strategiespel van Londji is de eenkhoorn die de meeste eikels verzamelt winnaar. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 34,95
 • Londji - Roads Game
  Londji - Roads Game

  Bouw je eigen wegennet met dit coöperatieve spel van Londji. Het is een activiteit voor het gehele gezin. Is je weg af? Pak je autootjes en laat ze over de weg rijden. Gemaakt van FSC papier en gerecycled karton.

  € 35,95
 • Londji - Save the Cat Game
  Londji - Save the Cat Game

  Help de brandweer om kat Grim te redden van het dak van een brandend huis. Dit spel van Londji werkt aan het leren over cijfers en hun waarde, stimuleert debat om tot afspraken te komen. Gemaakt van FSC papier & gerecycled karton.

  € 34,50
 • Tender Leaf Toys - Stapeltoren Dennenboom
  Tender Leaf Toys - Stapeltoren Dennenboom

  De mooi vormgeven stapeltoren dennenboom van Tender Leaf Toys helpt bij het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie en leert kinderen maten te herkennen. De dennenboom en uil zijn met de hand gemaakt en geschilderd.

  € 16,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm

  Regenboog puzzel van Tender Leaf Toys. De puzzel van duurzaam rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Een super leuke puzzel voor peuters voor de ontwikkeling van kleur- en afmetingherkenning.

  € 19,95
 • Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe
  Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe

  Speel samen met je vrienden dit leuke spel tic tac toe spel van Tender Leaf Toys. Bij ons ook wel bekend als boter kaas en eieren. Aan de achterkant van het zakje vind je een speelveld.

  € 14,95
 • Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig
  Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig

  Oefen je balanceer vaardigheden met dit leuke poolcirkelspel van Tender Leaf Toys. Het spel van duurzaam rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 24,50
 • Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig
  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig

  Lukt het jou om alle dieren op elkaar te stapelen? Leuk spel van Tender Leaf Toys met boerderijdieren dat de fijne motoriek bevorderd. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 24,50
 • Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition
  Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf. Limited Edition

  € 24,95
 • Me & Mine - Houten Tangram
  Me & Mine - Houten Tangram

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 24,95
 • Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel
  Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel

  Houten familie springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 4,5 meter en beschilderd met ecologische verf. Leuke familieactiviteit.

  € 15,95
 • Me & Mine - Houten Kegelspel
  Me & Mine - Houten Kegelspel

  Houten kegelspel in mooie aardtinten van Me & Mine voor het trainen van behendigheid en de hand- en oogcoördinatie. In het kegelspel zitten 6 kegels en 3 ballen. Het hout is beschilderd met ecologische verf.

  € 37,50
 • Me & Mine - Houten Springtouw Blauw
  Me & Mine - Houten Springtouw Blauw

  Houten blauwe springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Geel
  Me & Mine - Houten Springtouw Geel

  Houten gele springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Koraal
  Me & Mine - Houten Springtouw Koraal

  Houten koraalkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Mint
  Me & Mine - Houten Springtouw Mint

  Houten mintkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Roze
  Me & Mine - Houten Springtouw Roze

  Houten roze springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Tol Blauw
  Me & Mine - Houten Tol Blauw

  Houten blauwe tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Houten Tol Geel
  Me & Mine - Houten Tol Geel

  Houten gele tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Knikkerspel
  Me & Mine - Knikkerspel

  Geruit zakje met een set van 20 knikkers in verschillende kleuren en maten van Me & Mine. Ze zijn verpakt in een mooi doosje zodat je het goed als cadeautje kunt geven.

  € 10,50
 • Me & Mine World - Houten JoJo Blauw
  Me & Mine World - Houten JoJo Blauw

  Houten blauwe jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World - Houten JoJo Geel
  Me & Mine World - Houten JoJo Geel

  Houten gele jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Verwacht

  Me & Mine World - Houten JoJo Koraal
  Me & Mine World - Houten JoJo Koraal

  Houten koraalkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel