Sorteer op
per pagina
 • Londji - Matilda & Her Little Friend stapelspel
  Londji - Matilda & Her Little Friend stapelspel

  Matilda de Giraf helpt haar vriendin Vogeltje om een nest te bouwen op een bijzonder plek. Help jij haar ook mee? Uitdagend stapelspel van Londji met 1 giraf, 1 vogel, 40 takjes. Gemaakt van hout met gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Up to the Stars stapelspel
  Londji - Up to the Stars stapelspel

  Help de raket om zijn ontdekkingsmissie naar de sterren en andere planeten te maken. Uitdagend stapelspel van Londji met 1 raket en 15 onderdelen. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout. Verpakt in gerecycled karton.

  € 29,95
 • Wordt verwacht

  Londji - Meow! balanceerspel
  Londji - Meow! balanceerspel

  Kitten Wolfje is dol op het spelen met bolletjes wol. Speel jij met hem mee? Uitdagend balanceerspel van Londji met 1 kat en 10 grote balletjes en 5 kleine. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe
  Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe

  Speel samen met je vrienden dit leuke spel tic tac toe spel van Tender Leaf Toys. Bij ons ook wel bekend als boter kaas en eieren. Aan de achterkant van het zakje vind je een speelveld.

  € 14,95
 • Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig
  Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig

  Oefen je balanceer vaardigheden met dit leuke poolcirkelspel van Tender Leaf Toys. Het spel van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 24,50
 • Tijdelijk uitverkocht

  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig
  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig

  Stapelspel van Tender Leaf Toys met boerderijdieren van Tender Leaf Toys. Het spel van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 24,50
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm

  Regenboog puzzel van Tender Leaf Toys. De puzzel van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Een super leuke puzzel voor peuters voor de ontwikkeling van kleur- en afmetingherkenning.

  € 19,95
 • Me & Mine - Houten Tangram
  Me & Mine - Houten Tangram

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 24,95
 • Nieuw

  Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition
  Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf. Limited Edition

  € 24,95
 • Me & Mine World- Houten JoJo Roze
  Me & Mine World- Houten JoJo Roze

  Houten roze jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World- Houten JoJo Blauw
  Me & Mine World- Houten JoJo Blauw

  Houten blauwe jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World- Houten JoJo Geel
  Me & Mine World- Houten JoJo Geel

  Houten gele jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World- Houten JoJo Mint
  Me & Mine World- Houten JoJo Mint

  Houten mintkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Houten Katapult Blauw
  Me & Mine - Houten Katapult Blauw

  Houten blauwe katapult van Me & Mine met zachte balletjes zodat je niet per ongeluk iets kapot kunt maken in huis. De handgemaakte katapult is 17,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Katapult Roze
  Me & Mine - Houten Katapult Roze

  Houten roze katapult van Me & Mine met zachte balletjes zodat je niet per ongeluk iets kapot kunt maken in huis. De handgemaakte katapult is 17,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Katapult Mint
  Me & Mine - Houten Katapult Mint

  Houten mintkleurige katapult van Me & Mine met zachte balletjes zodat je niet per ongeluk iets kapot kunt maken in huis. De handgemaakte katapult is 17,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Verwacht

  Me & Mine - Houten Katapult Koraal
  Me & Mine - Houten Katapult Koraal

  Houten koraalkleurige katapult van Me & Mine met zachte balletjes zodat je niet per ongeluk iets kapot kunt maken in huis. De handgemaakte katapult is 17,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Blauw
  Me & Mine - Houten Springtouw Blauw

  Houten blauwe springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Verwacht

  Me & Mine - Houten Springtouw Roze
  Me & Mine - Houten Springtouw Roze

  Houten roze springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Geel
  Me & Mine - Houten Springtouw Geel

  Houten gele springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Koraal
  Me & Mine - Houten Springtouw Koraal

  Houten koraalkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Verwacht

  Me & Mine - Houten Springtouw Mint
  Me & Mine - Houten Springtouw Mint

  Houten mintkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Tol Blauw
  Me & Mine - Houten Tol Blauw

  Houten blauwe tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,50
 • Me & Mine - Houten Tol Geel
  Me & Mine - Houten Tol Geel

  Houten gele tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel