Stapelstein

 

Eén object voor eindeloze speelmogelijkheden, dat is Stapelstein. Stapelstein zorgt voor meer beweging, spel en fantasie in het dagelijkse leven van kinderen.

Het eenvoudige ontwerp laat ruimte voor fantasie en zorgt voor een lange levensduur. Leeftijdsongebonden, genderneutraal en bruikbaar vanaf de leeftijd van 1 jaar, voor mensen met en zonder lichamelijke beperkingen.

Bij het Duitse Stapelstein zien ze lichaamsbeweging als de sleutel tot een gezonde ontwikkeling bij kinderen. Stapelstein biedt een duurzaam alternatief dat beweging en creativiteit mogelijk maakt in een beperkte ruimte. Spelen met Stapelstein betekent beweging en creativiteit beleven met het hele lichaam. Zo kunnen kinderen hun volledige potentieel bereiken.

Stapelstein wist vanaf het begin dat zij een tijdloos en duurzaam product wilde ontwerpen. Met de gedachte dat een product multifunctioneel moet zijn, lang gebruikt kan worden en duurzaam is, gingen zij aan de slag. De ontwerpers hebben er voor gezorgd dat Stapelstein een tijdloze uitstraling heeft en makkelijk recyclebaar is.

De stenen zijn gemaakt van een lichtgewicht materiaal, Polypropeen (EPP)/ PP05 en is 100% recyclebaar. Het innovatieve materiaal van Stapelstein is water-, speeksel- en bijtbestendig en vrij van weekmakers en toevoegingen. De Stapelstein is daarom bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar om mee te spelen!

Zowel Stapelstein als het Balance Board worden 100% in Duitsland geproduceerd. Dit geldt ook voor de gereedschappen die nodig zijn om de producten te maken. De grondstofproductie vindt plaats in Duitsland en Frankrijk. Voor het maken van Stapelstein wordt gebruikt gemaakt van 100% herwinbare energie. 

Onder het motto: 'De beste verpakking is degene die niet wordt gebruikt' worden de producten van Stapelstein volledig verpakt zonder plastic. De Stapelstein is verpakt in een milieuvriendelijke kartonnen doos: Gooi deze niet bij het papierafval, maar hergebruik ze om te knutselen of als verstopplek, kattenmandje of wat je ook maar kunt bedenken.

De eigenschappen van Stapelstein op een rijtje:

 • 100% recyclebaar
 • Geen gebruik van weekmakers
 • Bestand tegen kou en warmte
 • Reukloos
 • Waterbestendig
 • Makkelijk te reinigen
 • Geschikt voor kinderen ouder dan 1 jaar.
 • Afmetingen: Diameter 27 cm en 12 cm hoog
 • ​​Lekker licht: 180 gram
 • Geen gebruik van weekmakers
 • Lokaal geproduceerd

Over EPP

Het expansieproces van het hightech materiaal "EPP" vindt plaats zonder het gebruik van een schuimmiddelen (ook wel bekend als blaasmiddelen), met behulp van pure stoom. Dit proces bespaart 96% van de middelen die nodig zijn bij de productie van conventionele kunststoffen (gewicht/volume). De schuimdeeltjes worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en verwerkt zonder chloorfluorkoolwaterstoffen. EPP is puur en wordt geproduceerd zonder het gebruik van gehalogeneerde koolwaterstoffen of verbindingen die lood, cadmium of chroom bevatten.

Sorteer op
 • Stapelstein - Inside Warm Classic
  Stapelstein - Inside Warm Classic

  Met Stapelstein® Inside warm classic ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 50,00
 • Stapelstein - Inside Cool Classic
  Stapelstein - Inside Cool Classic

  Met Stapelstein® Inside cool classic ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 50,00
 • Stapelstein - Inside Rainbow Pastel
  Stapelstein - Inside Rainbow Pastel

  Met Stapelstein® Inside Rainbow Pastel ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 94,95
 • Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks) + Confetti Balance Board
  Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks) + Confetti Balance Board

  Stapelstein Rainbow set Classic bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 215,00
 • Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks) + Confetti Balance Board
  Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks) + Confetti Balance Board

  Stapelstein Rainbow set Pastel bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 215,00
 • Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks)
  Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks)

  Stapelstein Rainbow set Basic bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 179,00
 • Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks)
  Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks)

  Stapelstein Pastel Rainbow set bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 179,00
 • Stapelstein - Mint (6 stuks)
  Stapelstein - Mint (6 stuks)

  Stapelstein Ocean tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Ocean Stapelstein is gemaakt van 15% gerecycled materiaal. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 175,00
 • Stapelstein - Secundary Classic (3 stuks)
  Stapelstein - Secundary Classic (3 stuks)

  Stapelstein Colours Secundairy bestaat uit drie harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 97,95
 • Stapelstein - Fresh (3 stuks)
  Stapelstein - Fresh (3 stuks)

  Stapelstein hebben mooi zachte kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 94,95
 • Stapelstein - Balance Board Confetti Classic (1 stuk)
  Stapelstein - Balance Board Confetti Classic (1 stuk)

  Stapelstein tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Het Balance Board brengt nog meer beweging. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 39,95
 • Stapelstein - Balance Board Confetti Pastel (1 stuk)
  Stapelstein - Balance Board Confetti Pastel (1 stuk)

  Stapelstein tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Het Balance Board brengt nog meer beweging. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 39,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel