waytoplay

Geen regels, kaarten of modellen. Stel je voor, creëer en speel. 

Waytoplay laat kinderen de kracht van verbeelding ontdekken. Dat is een geschenk dat een leven lang meegaat. Geen scorebord, regels, punten of niveaus. Als je kind het zich kan voorstellen, kan het naar hartenlust creëren en spelen. Laat je leiden door je verbeelding.

Met waytoplay kan gebouwd worden op harde vloeren, op ramen, in bad en over heuvels. Elk weggedeelte buigt mee met de ideeën van kinderen als ze nieuwe oppervlakken bedenken om te verkennen en nieuwe manieren van spelen uitvinden. Hierdoor worden probleemoplossende vaardigheden ontwikkeld.

Het Nederlandse familie bedrijf waytoplay gelooft in creativiteit, verbeeldingskracht, zorg en verbinding. 
Al negen jaar voor waytoplay in 2014 op de markt kwam creëerde ontwerper Sybren Jelles waytoplay voor zijn zoon Joep. Deze creatie evolueerde naar de onbreekbare en weerbestendige weg waar kinderen vandaag de dag van kunnen genieten. 

Waytoplay wordt 100% in Nederland gemaakt. De wegsegmenten worden gemaakt door Insigne. De segmenten worden vervolgens bedrukt en verpakt door Drukkerij Mooi. Deze drukkerij is een 100% sociale onderneming met een sociale werkplaats waar zij zorgen voor regulier werk voor mensen met een beperkte toegang tot de normale banenmarkt. Hierop is waytoplay erg trots.

De wegdelen zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit PVC om een levenlang mee te gaan. De PVC is afkomstig uit Duitsland en is:

 •  BPA-vrij
 • Cadmiumvrij
 • PAK-vrij
 •  Loodvrij
 • Ftalaten vrij
 • Veilig voor mensen met siliconenallergieën

Sinds kort is er ook een lijn gemaakt van gerecycled karton. Hoe tof is dat!

Waytoplay wordt nu in meer dan 60 landen verkocht. En voor hen ligt een weg vol spanning, nieuwe plaatsen en avonturen. Een van deze avonturen is dat zij de duurzaamheid (door gebruik van rerecycled materialen) en levenscyclus van hun product nog verder willen vergroten. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, maar zij geloven dat er altijd een manier is: verbeelden, creëren, spelen.

Sorteer op
 • Waytoplay - Expressway
  Waytoplay - Expressway

  De Expressway is de populairste set van waytoplay. Deze 16-delig set is geweldig om een mooie start te maken met je wayoplay parcours. De Expressway stimuleert de verbeeldingswereld van kinderen. Aan de slag en bouw je eigen weg.

  € 43,95
 • Waytoplay - King of the Road
  Waytoplay - King of the Road

  Voor de echte waytoplay fan is de King of the Road de must have set. Deze set bevat maar liefst 40 delen voor optimaal speelplezier. Deze set stimuleert de de verbeeldingswereld van kinderen. Aan de slag en bouw je eigen weg.

  € 99,95
 • Waytoplay - Highway
  Waytoplay - Highway

  De waytoplay Highway is geweldig speelgoed dat de verbeeldingswereld van kinderen stimuleert. Aan de slag en bouw je eigen weg. De set is ook leuk te combineren met blokken.

  € 59,95
 • Waytoplay - Grand Prix - Flexibele Racebaan
  Waytoplay - Grand Prix - Flexibele Racebaan

  De waytoplay autorace kan beginnen. Wie o wie is er als eerste bij de finish? Met de Grand Prix set van waytoplay tover je je huis of tuin om tot een circuit. Met 24 speciaal bedrukte wegdelen, inclusief kerbstones en finishstreep

  € 62,50
 • Waytoplay - Ringroad
  Waytoplay - Ringroad

  De waytoplay Ringway is een leuke set om je autowegavontuur mee te beginnen. Deze 12-delig set stimuleert de verbeeldingswereld van kinderen. Je kunt de baan op elke denkbare manier leggen. Zo heb je telkens een andere parcours.

  € 29,95
 • Waytoplay - Long Straight Extension Set
  Waytoplay - Long Straight Extension Set

  Deze uitbreidingsset Long Straight Extension van waytoplay bevat zes rechte wegdelen voor nog meer speelplezier. De set bevat 2 parkeerplaatsen, 2 zebrapaden en 2 voorrangswegen. Voor nog meer speelplezier

  € 18,50
 • Waytoplay - Mixed Extension Set
  Waytoplay - Mixed Extension Set

  Deze uitbreidingsset Mixed Extension van waytoplay bevat acht gemixte wegdelen voor nog meer speelplezier. De set bevat 1 parkeerplaats, 1 zebrapad, 4 bochten, 1 kruising en 1 rotonde. Voor nog meer speelplezier.

  € 23,50
 • Waytoplay - Road to Recovery
  Waytoplay - Road to Recovery

  De waytoplay Road to Recovery is gemaakt van gerecycled karton. De set bestaat uit 8 wegdelen van hoge kwaliteit. Het leuke aan deze set is dat je er op kunt tekenen en schilderen. Wat maak jij? Voor gebruik binnenshuis.

  € 14,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel