Crayon Rocks


"Het eerste tekengerei van een kind is meestal een krijtje. Dat krijtje zou het kind moeten aanmoedigen om de duim, eerste en tweede vinger in een juiste pengreep te gebruiken. Een echt goed krijtje vergt zeer weinig inspanning bij het kleuren. Eigenlijk moet het krijtje zoveel mogelijk op verf lijken. Mooie heldere kleurtjes die soepel en gemakkelijk kleur afgeven aan papier helpen kleine vingers sterker te worden naarmate ze vaardiger worden."

Deze uitspraken zijn van Barbara Lee, een Amerikaanse juf voor kinderen met speciale behoeften. Bij haar in de klas zat een jongetje met motorische problemen. Hij wilde graag tekenen en kleuren, maar had problemen met het vasthouden van krijtjes en potloden. Juf Barbara zocht naar manieren om hem te helpen. Maar hoe? De jongen bleek dol op de vorm van gladde steentjes en kiezeltjes. Dit inspireerde haar tot het maken van krijtjes in de vorm van deze gladde kiezels. Crayon Rocks voelen hierdoor zacht en prettig aan. Ze zijn zo gemaakt dat je ze niet met de hele hand vast kunt houden, maar alleen met je schrijfvingers. Hierdoor wennen kinderen al op jonge leeftijd aan het vasthouden van een pen. De krijtjes werden razend populair en hielpen niet alleen het jongetje, maar kinderen over de hele wereld. Crayon Rocks worden gemaakt in de VS van geteelde sojabonen en gekleurd met minerale pigmenten. Ze zijn duurzaam, plantaardig en niet giftig. Inmiddels veroveren de krijtjes de hele wereld. Speciale behoeften of niet. Crayon Rocks zijn heerlijke krijtjes voor iedereen, die zich lekker creatief willen uitleven!

Sorteer op
 • Crayon Rocks - 16 kleuren Krijtjes
  Crayon Rocks - 16 kleuren Krijtjes

  16 ecologische waskrijtjes in de primaire- en pastel kleuren. Mooi verpakt in een klein ecru kantoenen zakje. Ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek of uiteten gaat.

  € 12,75
 • -16%

  Crayon Rocks - Herfst editie 20 kleuren
  Crayon Rocks - Herfst editie 20 kleuren

  Speciale Halloween editie van de bekende Crayon Rocks waskrijtje. In het zakje met een bijpassende print van spinnen zitten 20 verschillende kleuren die speciaal zijn uitgezocht voor het maken in van Halloween tekeningen.

  € 14,95 € 12,50
 • Laatste

  Crayon Rocks - People Pebbles 12 kleuren
  Crayon Rocks - People Pebbles 12 kleuren

  People Pebbles is een doosje met 12 haar-, oog-, en huidkleuren speciaal om portretten mee te tekenen en kleuren. Samen met de 8 primaire basiskleuren of de 16 primaire- en pasteltinten kun je je tekening helemaal afmaken.

  € 12,50 € 11,50
 • Crayon Rocks - 8 Kleuren Krijtjes
  Crayon Rocks - 8 Kleuren Krijtjes

  Acht verschillende primaire kleuren van de ecologische waskrijtjes in een klein ecru kleurig linnen zakje. Ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek of uiteten gaat. De waskrijtjes zijn gemaakt van sojawas.

  € 8,25
 • Crayon Rocks - 32 Kleuren Krijtjes
  Crayon Rocks - 32 Kleuren Krijtjes

  32 ecologische waskrijtjes in voorjaar, zomer, herfst en winter kleuren. Mooi verpakt in een klein ecru kantoenen zakje. Ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek of uiteten gaat.

  € 24,95
 • Crayon Rocks - Doos met 64 Krijtjes in 32 kleuren
  Crayon Rocks - Doos met 64 Krijtjes in 32 kleuren

  Doos met 64 ecologische waskrijtjes in 32 verschillende kleuren. Mooi verpakt in een klein ecru kantoenen zakje. Ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek of uiteten gaat.

  € 47,50
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel