Ma Cabane à Rêves

Ma Cabane à Rêves is opgericht in 2018 in Parijs door Amandine, moeder van twee kleine kinderen. Met een dochter die gek is op stickers zag Amandine dat het speelplezier vaak van korte duur is. Daarnaast heb je ook veel afval, zijn mooie stickers best prijzig en is het jammer dat je ze vaak maar eenmalig kunt gebruiken. Amandine ontwikkelde daarom mooie magneetsets die met elkaar te combineren zijn. Minder afval, uitdagend open einde speelgoed en met een prachtig design. De ervaring die Amandine heeft als stylist voor een trendagency in Parijs is duidelijk terug te zien in de ontwerpen en het kleurgebruik van de magneten. Door het prachtige ontwerp zijn de magneten ook erg geschikt om als decoratie te gebruiken voor in bijvoorbeeld een slaapkamer of aan de muur van de woonkamer. De designs doen niet onder voor een mooi schilderij. 

De magneetsets stimuleren de creatieviteit en groeien met kinderen mee. In het begin zullen kinderen de magneten eendimensioneel opplakken en er simpele verhalen bij verzinnen. Vanaf hun 4de jaar zullen ze doorkrijgen dat de mageneten ook gestapeld kunnen worden zodat ze hun eigen 3d magneten kunnen maken. Ook de verhalen zullen detailleerder en uitgebreider worden. En het leuke is dat alle magneetsets met elkaar te combineren zijn en ook in bad gebruikt kunnen worden. Eindeloos speelplezier dus!

De magneten worden met veel zorg geproduceerd in Frankrijk. Door de fijne en precieze uitsnijding hebben ze zachte afgeronde hoeken zonder scherpe puntjes. Ze zijn heel flexibel waardoor ze erg fijn in de hand liggen. Dankzij hun gladde oppervlak worden de magneten beschermd tegen krassen en vingerafdrukken. 

Ook aan duurzaamheid wordt veel aandacht besteed. De magneten zijn 100% te recyclen, wat wij erg tof vinden. Het frame waarin de magneten zitten kan worden gebruikt als puzzel of sjabloon.

Er zijn ook magneetborden verkrijgbaar. Net als bij  de magneetsets zijn deze een lust voor het oog. De vorm en kleur zijn heel ingetogen zodat je toch een mooi product in de huiskamer hebt staan als er even niet mee wordt gespeeld. 

​Op een magneetbord, verwarming, koelkast of andere stevige metalen ondergrond werken de magneten supergoed! De Magneten plakken niet goed in combinatie met magnetische stickers/postervellen of magnetische muurverf.

Sorteer op
 • Nieuw

  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Bric a Brac
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Bric a Brac

  Welke Tangram figuren kun jij maken met deze 43 magneten uit de La Fabrikabrac serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Jungle dieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Jungle dieren

  Breng de jungle tot leven met deze 27 magneten uit de La Fabrikajungle serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Afrika
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Afrika

  Breng de jungle tot leven met deze 29 magneten uit de La Fabrikafrika serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winterdieren
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winterdieren

  Breng Antarctica tot leven met deze 23 magneten uit de La Fabrikaglace serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Rekenen
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Rekenen

  Leren telen en rekenen wordt een feest met de 53 magneten uit de La Fabrikamaths serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Carnaval
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Carnaval

  Verkleed het poppetje met deze 11 magneten uit de La Fabrikarnaval serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 11,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winter
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Winter

  Ga je mee varen met Alaska en haar dierenvriendjes. In de set zitten 13 magneten uit de La Fabrikaglace serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 11,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Robots
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Robots

  Maak je eigen robotvriend met de 30 magneten uit de La Fabrikarobots serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetset Dromen
  Ma Cabane à Rêves - Magneetset Dromen

  Maak je eigen droomwereld met de 30 open einde magneten uit de La Fabrikarobots serie van Ma Cabane à Rêves. De magneten hebben een prachtig design en zijn 100% recyclebaar.

  € 25,99
 • Ma Cabane à Rêves - Magneetborden
  Ma Cabane à Rêves - Magneetborden

  Magneet schoolborden van Ma Cabane à Rêves waarop je zowel met de magneten kunt spelen als kunt tekenen en kleuren. Gemaakt van witte leisteen en 30 bij 40 groot. De borden zijn stevig, licht en dun. Handig om mee te nemen dus.

  € 24,99
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel