Laat je creativiteit stromen met Kitpas. 

Kitpas uit Japan maakt al meer dan 80 jaar hoogwaardige kunstmaterialen. Ze begonnen met het produceren van krijtjes die stofvrij zijn. Toen nog gemaakt van calciumcarbonaat. De krijtjes werden al snel razend populair bij scholen en bedrijven. 

In 1967 zijn ze gestart met het maken van krijtjes op basis van schelpenpoeder om op deze manier de afvalstapels van Sint-jakobsschelpen te verminderen. Omdat de schalen van schelpen ernstige mileuproblemen veroorzaakten ontwikkelde Kitpas in samenwerking met de lokale overheid een gepatenteerd proces om deze te recyclen. Bijkomend voordeel is dat door gebruik van deze schelpen de krijtjes sterker en gladder zijn, maar ook langer meegaan.

Kitpas bleef innoveren. In 2005 introduceerde zij de boterzachte Kitpas Art Crayons. Deze krijtjes hebben mooie levendige kleuren, zijn in water oplosbaar en kunnen gebruikt worden op oppervlakten zoals papier, glas, spiegels en whiteboards. Op niet poreuze oppervlakten zijn ze ook super makkelijk af te wassen. In 2009 wonnen deze krijtjes, die de vorm van een kleurpotlood hebben, de prestigeuze 'Stationary of the Year Award' in Japan. 

Ook op het gebied van bedrijfsvoering is Kitpas vooruitstrevend en maatschappelijk betrokken. Zij geloven in een filosofie dat iedereen ongeacht zijn vermogen, geluk en voldoening kan vinden in zijn werk. Hun fabricagemethoden en werkomgeving zijn volledig aangepast waardoor mensen met verschillende capaciteiten naast elkaar kunnen werken.

Kitpas is toegewijd aan het verbeteren van de creatieve ervaring voor jong en oud terwijl ze zich daarnaast bezighouden met milieuvriendelijke productie en het bieden van meer mogelijkheden aan mensen met een handicap. Hoe mooi is dat :-).

Sorteer op
 • Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)

  Zes krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 10,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)

  12 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 16,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)

  16 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 19,95
 • Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)

  8 blokkrijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Uitverkocht

  Kitpas - Little Artist Set
  Kitpas - Little Artist Set

  Artist set van Kitpas met 16 krijtjes, waterborstel, vingerspons, tekenborden, papier en een voorbeeldboek. Met de krijtjes kun je tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven.

  € 44,95
 • Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)

  12 extra dikke krijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Kitpas - Art Chalk (12 stuks)
  Kitpas - Art Chalk (12 stuks)

  12 schoolbord krijtjes in levendige, felle kleuren. Geschikt voor het tekenen op de stoep, schoolbord en papier. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van schelpenresten met calciumcarbonaat .

  € 13,50
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel