Lekkid bestaat uit basisstukken gemaakt van verschillende materialen (FSC gecertficeerd beukenhout en acryl voorzien van magneten). Alle basisstukken kunnen met elkaar verbonden worden. Ontworpen in Spanje.

Achtergrondverhaal

De oprichtster van Lekkid, Núria Torras, werkte jarenlang in de reclamewereld. Tijdens haar werk merkte ze dat creatieve mensen verschillende problemen sneller en effectiever konden oplossen en ontdekte ze dat creativiteit ontwikkeld kan worden. Na de geboorte van haar zoon Marc zag ze het natuurlijke creatieve vermogen van een kind en vroeg zich af of ze deze creativiteit kon stimuleren. Welke vaardigheden moest een persoon hebben om creatief te zijn? Welke vaardigheden kon ze haar zoon leren om zijn creativiteit te stimuleren? Ze wist dat een kind belangrijke vaardigheden ontwikkelt in de eerste zes levensjaren van zijn leven. Een van deze vaardigheden is creëren. Na jaren van onderzoek, discussies met experts op het gebied van onderwijs, kinderpsychologie en creativiteit, ontstond Lekkid. Bij Lekkid ontwerpen ze producten die creatieve vaardigheden verbeteren, zodat kinderen handvaten krijgen om problemen innovatief kunnen oplossen. De producten hebben innovatieve ontwerpen en mooie vormen om kinderen te helpen hun gevoeligheid te ontwikkelen. Het toepassen van een goed productontwerp stimuleert de zintuigen van kinderen, hun verbeeldingskracht en maakt ze vatbaar voor het ontdekken van nieuwe vormen.

Sorteer op
 • Lekkid - Imaginary Fauna
  Lekkid - Imaginary Fauna

  Wil je een vliegende vis maken, een kat met een snor of misschien een doodnormale kameel? Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 29,95
 • Lekkid - Kameel
  Lekkid - Kameel

  Maak je eigen fantasie kameel met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Krokodil
  Lekkid - Krokodil

  Maak je eigen fantasie krokodil met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Laatste

  Lekkid - Olifant
  Lekkid - Olifant

  Maak je eigen fantasie olifant met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
 • Lekkid - Vis
  Lekkid - Vis

  Maak je eigen fantasie vis met deze magnetische blokken. Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 11,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel