Londji

Londji is niet alleen een prachtig vissersdorp in Kameroen, maar het is ook een merk speelgoed welke in 2004 is ontstaan in Barcalona. Het begon als een project dat de wereld van kunst, games en speelgoed samenbrengt.

Bij Londji geloven ze in het doen van het goede. Ze zetten in op innovatief, origineel en veilig speelgoed. Speelgoed dat kinderen plezier geeft, aan het denken zet en de leukste momenten laat beleven. Dit is waarom Londji haar producten produceert met de beste materialen. En dit doen ze allemaal op een respectvolle wijze voor onze planeet. Omdat ze erover nadenken om een ​​betere wereld voor onze kinderen achter te laten, met de waarden en eerlijkheid die onze grootouders aan ons hebben doorgegeven. Alle producten wordt ontworpen en gefabriceerd in Catalonië. 

Londji is leuk voor iedereen tussen de 3 en 103!

Sorteer op
per pagina
 • Londji - 10 Penguins (55 st)
  Londji - 10 Penguins (55 st)

  Eén uiltje. twee krokodillen, drie kleine varkens, 4 olifanten en zo naar 10 pinguïns. Met deze 10 educatieve puzzels van Londji leren kinderen op een leuke manier tot tien tellen.

  € 23,50
 • Londji - Avec Tatou Mon Voyage puzzel (500 st)
  Londji - Avec Tatou Mon Voyage puzzel (500 st)

  Ga op reis met Tatou en zijn gordeldier. Deze ronde puzzel van Londji met een prachtige poëtische illustratie is een echte uitdaging voor je geest. De puzzel bevat 500 stukjes. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 24,95
 • Londji - BAM! Create Your Animals
  Londji - BAM! Create Your Animals

  Verzin je eigen dieren met deze stempelset van Londji. Bestaat uit 16 stempels met verschillende dierendelen. Gemaakt van FSC hout, rubber & gerecycled karton.

  € 17,95
 • Londji - BAM! Create Your Transports
  Londji - BAM! Create Your Transports

  Verzin je eigen voertuigen met deze stempelset van Londji. Bestaat uit 16 stempels met verschillende voertuigen. Gemaakt van FSC hout, rubber & gerecycled karton.

  € 17,95
 • Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)
  Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)

  Toet Toet aan de kant!!! Voorzichtige chauffeurs, blije fietsers en vrachtwagens vol ijs. Zodra de puzzel is gemaakt kun je een observatiespel spelen. Bestaat uit 48 en 10 extra stukjes gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - Day & Night Puzzel (50 st)
  Londji - Day & Night Puzzel (50 st)

  Twee kinderen gaan kamperen. Zie jij hoe het bos verandert tijdens de dag en in de nacht? Deze omkeerbare Day & Night puzzel van Londji heeft 50 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,50
 • Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)
  Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)

  Onze mooie Europa kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)

  Reis met Londji terug naar de tijd van de indrukwekkende dinosaurussen. Het puzzelspel bevat een puzzel van 200 stukjes en twee vergrootglazen om de twee universums te ontdekken. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - Discover the Planets micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the Planets micropuzzel (600 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji micropuzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 600 stukjes.
  Illustrator: Carmen Saldaña

  € 14,50
 • Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji puzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 200 stukjes met een glow-in-the-dark-verrassing

  € 25,95
 • Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze micropuzzel van Londji kun je ze ontdekken. De puzzel van 600 stukjes bevat ook een mini spelletje. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 14,50
 • Londji - Discover the World Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the World Puzzel (200 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - I Love Colors Puzzel (21 st)
  Londji - I Love Colors Puzzel (21 st)

  Leer op speelse wijze kleuren herkennen. Deze Londji puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingskleuren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,50
 • Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)
  Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)

  Een kat, een hond, een konijn, een vis, een vogel en een schildpad. Deze Londji puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingsdieren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,50
 • Londji - I Want to Be.... Builder Puzzel (36 st)
  Londji - I Want to Be.... Builder Puzzel (36 st)

  De muizen in muizenstad bouwen een toren. Kun jij ze helpen om de toren af te maken? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes. Hij is 47 cm bij 47 cm groot.

  € 23,50
 • Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)
  Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)

  De dieren maken een feestmaal. Help jij ze mee met koken? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes. Hij is 47 cm bij 47 cm groot.

  € 23,50
 • Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel
  Londji - Matilda & Her Little Friend Stapelspel

  Matilda de Giraf helpt haar vriendin Vogeltje om een nest te bouwen op een bijzonder plek. Help jij haar ook mee? Uitdagend stapelspel van Londji met 1 giraf, 1 vogel, 40 takjes. Gemaakt van hout met gerecycled karton.

  € 29,95
 • Londji - Meow! Balanceerspel
  Londji - Meow! Balanceerspel

  Kitten Wolfje is dol op het spelen met bolletjes wol. Speel jij met hem mee? Uitdagend balanceerspel van Londji met 1 kat en 10 grote balletjes en 5 kleine. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd hout.

  € 29,95
 • Londji - Mona Lisa Art Puzzel (1000 st)
  Londji - Mona Lisa Art Puzzel (1000 st)

  Maak de Mona Lisa, het wereldberoemde schilderij van Leonardo da Vinci nu met deze kunstzinnige art puzzel van Londji. Bevat 1000 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,95
 • Londji - Moo Puzzel (36 st)
  Londji - Moo Puzzel (36 st)

  Heerlijk, de zomer is aangebroken. Op de boerderij is er van alles te beleven. Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes.

  € 23,50
 • Londji - My Mermaid Puzzel (350 st)
  Londji - My Mermaid Puzzel (350 st)

  Neem een duik naar de onderwaterwereld van de fabuleuze zeemeerminnen. Deze prachtige glitter puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 350 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - My Race Puzzel (54 st)
  Londji - My Race Puzzel (54 st)

  Wie o wie zal er met de winst vandoor gaan? Ontdek het zelf met deze 3 meter lange puzzel van Londji. De puzzel bestaat uit 54 stukjes die zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 26,95
 • Londji - My River Puzzel (54 st)
  Londji - My River Puzzel (54 st)

  Ontdek de fantastische rivier de Londji. Aan zijn oevers zit een pandabeer te luieren onder een kersenboom en zie je kinderen op vissen varen. De puzzel bevat 54 stukjes, is 3 meter lang en gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 26,95
 • Londji - My Tree pocket Puzzel (100 st)
  Londji - My Tree pocket Puzzel (100 st)

  Fantastische dieren en personages spelen in de boom tijdens de herfst en lente. Deze omkeerbare pocket puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 100 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 11,99
 • Londji - My Tree Puzzel (50 st)
  Londji - My Tree Puzzel (50 st)

  Fantastische dieren en personages spelen in de boom tijdens de herfst en lente. Deze omkeerbare My Tree puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 50 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,50
 • Londji - My Unicorn Pocket Puzzel (100 st)
  Londji - My Unicorn Pocket Puzzel (100 st)

  Fantastische dieren en personages vergezellen de eenhoorn tijdens een magische reis. Deze glitter pocket puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 100 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 11,99
 • Londji - My Unicorn Puzzel (350 st)
  Londji - My Unicorn Puzzel (350 st)

  Fantastische dieren en personages vergezellen de eenhoorn tijdens een magische reis. Deze prachtige glitter puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 350 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel