Londji

Londji is niet alleen een prachtig vissersdorp in Kameroen, maar het is ook een merk speelgoed welke in 2004 is ontstaan in Barcalona. Het begon als een project dat de wereld van kunst, games en speelgoed samenbrengt.

Bij Londji geloven ze in het doen van het goede. Ze zetten in op innovatief, origineel en veilig speelgoed. Speelgoed dat kinderen plezier geeft, aan het denken zet en de leukste momenten laat beleven. Dit is waarom Londji haar producten produceert met de beste materialen. En dit doen ze allemaal op een respectvolle wijze voor onze planeet. Omdat ze erover nadenken om een ​​betere wereld voor onze kinderen achter te laten, met de waarden en eerlijkheid die onze grootouders aan ons hebben doorgegeven. Alle producten wordt ontworpen en gefabriceerd in Catalonië. 

Londji is leuk voor iedereen tussen de 3 en 103!

per pagina
Sorteer op
 • Londji - 10 Penguins (55 st)
  Londji - 10 Penguins (55 st)

  Eén uiltje. twee krokodillen, drie kleine varkens, 4 olifanten en zo naar 10 pinguïns. Met deze 10 educatieve puzzels van Londji leren kinderen op een leuke manier tot tien tellen.

  € 23,95
 • Londji - A Home for Nature (40 st)
  Londji - A Home for Nature (40 st)

  Prachtige puzzel van Londij die je kennis laten maken met de 4 seizoenen. Deze puzzel bestaat uit 4 afzondelijke puzzels met elk 10 stukjes die op elkaar gestapeld kunnen worden en is gemaakt van FSC papier met gerecycled karton

  € 24,50
 • Londji - Activities Book Art & Dots
  Londji - Activities Book Art & Dots

  Als je in dit activiteiten boek van Londji de punten met elkaar verbindt verschijnen als bij toverslag de meest bijzondere afbeeldingen. Bestaat uit 96 pagina's en 50 activiteiten. Gemaakt van FSC papier en gerecycled karton.

  € 9,95
 • Londji - Activities Book Art & Painting
  Londji - Activities Book Art & Painting

  Schilder met dit activiteiten boek van Londji de dieren in naar je eigen creativie kleurrijke idee. Een roze giraf of een rode olifant met strepen. Bestaat uit 96 pagina's. Gemaakt van FSC papier en gerecycled karton.

  € 9,95
 • Londji - Activities Book Art & Stickers
  Londji - Activities Book Art & Stickers

  Geniet van het versieren van de dieren met dit activiteiten boek Art & Stickers van Londji. Met de stickers kun je de dieren met je eigen geweldige ideeën afmaken. Bestaat uit 48 pagina's en 600 stickers. Gemaakt van FSC papier.

  € 9,95
 • Londji - Activities Book CreARTivity
  Londji - Activities Book CreARTivity

  Verken met dit activiteiten boek van Londji een wereld waar kurken ogen, neus en mond hebben, potloden benen en kiezelstenen hoeden. Knip, plak, teken en vouw. Bestaat uit 96 pagina's en 50 activiteiten. Gemaakt van FSC papier.

  € 9,95
 • Londji - Avec Tatou Mon Voyage Puzzel (500 st)
  Londji - Avec Tatou Mon Voyage Puzzel (500 st)

  Ga op reis met Tatou en zijn gordeldier. Deze ronde puzzel van Londji met een prachtige poëtische illustratie is een echte uitdaging voor je geest. De puzzel bevat 500 stukjes. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 24,95
 • Londji - BAM! Create Your Animals
  Londji - BAM! Create Your Animals

  Verzin je eigen dieren met deze stempelset van Londji. Bestaat uit 16 stempels met verschillende dierendelen. Gemaakt van FSC hout, rubber & gerecycled karton.

  € 21,95
 • Londji - BAM! Create Your Transports
  Londji - BAM! Create Your Transports

  Verzin je eigen voertuigen met deze stempelset van Londji. Bestaat uit 16 stempels met verschillende voertuigen. Gemaakt van FSC hout, rubber & gerecycled karton.

  € 21,95
 • Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)
  Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)

  Toet Toet aan de kant!!! Voorzichtige chauffeurs, blije fietsers en vrachtwagens vol ijs. Zodra de puzzel is gemaakt kun je een observatiespel spelen. Bestaat uit 48 en 10 extra stukjes gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 26,95
 • Londji - Climb the Mountain Spel
  Londji - Climb the Mountain Spel

  Er was eens... er was een hele hoge berg die niemand had kunnen beklimmen. Wie zal de eerste onverschrokken bergbeklimmer zijn die de top bereikt in dit super leuke spel van Londji?

  € 35,95
 • Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game
  Londji - Cluck, Cluck! The Fox! Game

  In het Londji spel Cluck, Cluck! The Fox! helpen de spelers de boeren om hun kippen en de eieren te redden van de hongerige vos. Dit coöperatieve spel van Londji helpt kinderen bij het leren tellen en samenwerken.

  € 35,95
 • Londji - Creativity Battle Game
  Londji - Creativity Battle Game

  Creativity Battle Game van Londji stimuleert je creativiteit doordat deelnemers een tekening maken op een foto van een object. De speler die de meest creatieve tekening weet te maken wint het spel.

  € 22,50
 • Londji - Day & Night In The Forest Puzzel (50 st)
  Londji - Day & Night In The Forest Puzzel (50 st)

  Twee kinderen gaan kamperen. Zie jij hoe het bos verandert tijdens de dag en in de nacht? Deze omkeerbare Day & Night puzzel van Londji heeft 50 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 24,50
 • Londji - Dino Explorer Puzzel (350 st)
  Londji - Dino Explorer Puzzel (350 st)

  Een puzzel van Londji voor dinosaurusliefhebbers. Zodra je de uitdaging hebt voltooid, kun je iets meer te weten komen over elk van de dino's. De puzzel heeft 350 stukjes en is gemaakt van FSC papier met gerecycled karton.

  € 27,50
 • Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)
  Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)

  Onze mooie Europa kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 27,50
 • Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)

  Reis met Londji terug naar de tijd van de indrukwekkende dinosaurussen. Het puzzelspel bevat een puzzel van 200 stukjes en twee vergrootglazen om de twee universums te ontdekken. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 27,50
 • Londji - Discover the Planets Micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the Planets Micropuzzel (600 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji micropuzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 600 stukjes.
  Illustrator: Carmen Saldaña

  € 14,50
 • Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji puzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 200 stukjes met een glow-in-the-dark-verrassing

  € 27,50
 • Londji - Discover the Treasure (40 st)
  Londji - Discover the Treasure (40 st)

  Prachtige Londji puzzel Discover the Treasure met 4 progressieve puzzels voor de jongste om een prachtig verhaal over een verborgen schat te ontdekken. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 24,95
 • Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze micropuzzel van Londji kun je ze ontdekken. De puzzel van 600 stukjes bevat ook een mini spelletje. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 14,50
 • Londji - Discover the World Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the World Puzzel (200 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 27,50
 • Londji - Happy Birthday Unicorn (30 st)
  Londji - Happy Birthday Unicorn (30 st)

  Prachtige Londji puzzel Happy Birthday Unicorn met 5 omkeerbare progressieve puzzels voor de jongste om een prachtig verhaal over vriendschap te ontdekken. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 21,95
 • Londji - I Love Colours Puzzel (21 st)
  Londji - I Love Colours Puzzel (21 st)

  Leer op speelse wijze kleuren herkennen. Deze Londji I love Colours puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingskleuren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,95
 • Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)
  Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)

  Een kat, een hond, een konijn, een vis, een vogel en een schildpad. Deze Londji puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingsdieren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,95
 • Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)
  Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)

  De dieren maken een feestmaal. Help jij ze mee met koken? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes. Hij is 47 cm bij 47 cm groot.

  € 23,95
 • Uitverkocht

  Londji - Japanese Rock Puzzel (1000 st)
  Londji - Japanese Rock Puzzel (1000 st)

  Een prachtige poëtische puzzel van Londji die een echte uitdaging is voor je geest. Laat je betoveren door de optische effectten die de puzzel je biedt.
  De 1000 puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
  1 - 27 van 66 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel