Namaki Schmink

 

In 2013 begonnen in Frankrijk twee ingenieurs het make-up- en schminkmerk Namaki waarbij het beschermen van mens, dier en milieu voorop staat. De missie van Namaki is om leuke, speelse, organische en natuurlijke schmink en make-up voor kinderen aan te bieden die zacht is voor de kinderhuid en niet giftig is voor de gezondheid. 

Vanaf het begin hebben zij zorgvuldig natuurlijke en biologische ingrediënten geselecteerd voor het maken van hun producten. Ook waren zij vanaf de start tegen dierproeven. Daarom zijn de producten van Namaki ook niet op dieren getest. De producten die wij aanbieden in onze webshop zijn gecertificeerd biologisch, hypoallergeen en dermatologisch getest en voor bijna 100% vegan (de uitzondering is de rode pigment omdat deze alleen van insecten gemaakt kan worden).

De verpakking is gemaakt van papier wat gemaakt is van hout uit beheerde bossen, kan volledig gerecycled worden en er wordt enkel groene energie gebruikt om de impact op onze natuur zo klein mogelijk te houden. Overigens worden de producten gemaakt in Italië. 

Sorteer op
 • Namaki - Schminkset Fee & Vlinder (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Fee & Vlinder (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een prachtige vlinder of een fee. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Prinses & Unicorn (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Prinses & Unicorn (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een prinses of een mooie unicorn. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Ridder & Superheld (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Ridder & Superheld (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een stoere ridder of superheld. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Tijger & Vos (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Tijger & Vos (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een stoere tijger of vos. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Leeuw & Giraf (3 kleuren)
  Namaki - Schminkset Leeuw & Giraf (3 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot een machtige leeuw of mooie giraf. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 13,95
 • Namaki - Schminkset Magische Wereld (6 kleuren)
  Namaki - Schminkset Magische Wereld (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in een leeuw of een giraf. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 29,99
 • Namaki - Schminkset Wilde Dieren (6 kleuren)
  Namaki - Schminkset Wilde Dieren (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in je favoriete wilde dier. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 29,99
 • Namaki - Schmink potloden Regenboog (6 kleuren)
  Namaki - Schmink potloden Regenboog (6 kleuren)

  Met de schminkpotloden Regenboog van Namaki breng je je schminkontwerpen naar een nog hoger niveau. Ze zijn praktisch en nauwkeurig, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op de schminksets.

  € 26,50
 • Namaki - Schmink potloden Magische Wereld (6 kleuren)
  Namaki - Schmink potloden Magische Wereld (6 kleuren)

  Met de hypoallergene schminkset op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd in een leeuw of een giraf. De schmink is dankzij de gecertificeerde biologische ingredienten zacht voor de kinderhuid.

  € 26,50
 • Nieuw

  Namaki - Schminkpotlood(diversen kleuren)
  Namaki - Schminkpotlood(diversen kleuren)

  Met de hypoallergene schminkpotloden op waterbasis van Namaki kun je in een handomdraai worden omgetoverd tot elk dier wat je wilt. De schmink is dankzij de biologische ingrediënten zacht voor de kinderhuid en het milieu.

  € 5,75
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel