Pukaca

Pukaca is in 2005 ontstaan in Portugal. Ontwerpster Isabel Vaz is dol op het tekenen van kleine wezens. Nuno Dias hout ervan om deze wezens tot levens te wekken. Dit bracht hen op het idee tot het maken van een papieren speelgoedlijn. Met hun ontwerpen geïnspireerd op de natuur, sprookjes & legendes, middeleeuwen en mythische wezens willen zij ons de kans geven zelf dit plezier te beleven. Hun papieren speelgoed is bedoeld om door jezelf met de hand in elkaar te worden gezet. Hierdoor bevordert het creatieviteit, handvaardigheid en ruimtelijke waarneming.

De wereld - en vooral de oceanen - raken vol met plastic. Pukaca ziet het als hun plicht om er zo goed mogelijk aan bij te dragen dit te stoppen. Daarom hebben zij hun complete assortiment zo ontworpen om dit doel te bereiken. Met trots kan gezegd worden dat ze hierin uitstekend zijn geslaagd. Hun speelgoed is niet alleen 100% plastic vrij, maar ook gemaakt van 100% gerecycled papier. Waardoor je lekker duurzaam kunt spelen. 

  

Sorteer op
 • Sale

  Pukaca - Ice Animals
  Pukaca - Ice Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De walrus, ijsbeer, pinguïn en het rendier zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Maxi Marine Otter
  Pukaca - Maxi Marine Otter

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De otters zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Laatste

  Pukaca - Cats
  Pukaca - Cats

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De katten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Forest Animals
  Pukaca - Forest Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De vos, eekhoorn, uil en het everzwijn zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Christmas Village
  Pukaca - Christmas Village

  Maak je eigen speelgoed kerstdorp met Pukaca. De huisjes en hun bewoners zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 9,95 € 8,75
 • Laatste

  Pukaca - Haunted House
  Pukaca - Haunted House

  Maak je eigen speelgoed haunted house met Pukaca. Het theater en de personages zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel