Puzzelen is heerlijk om te doen en als je net dat ene stukje niet kunt vinden soms ook frustrerend ;-). In ons assortiment vind je een divers aanbod van puzzels voor jong en oud van de merken Eebo, Londji, Mudpuppy, Poppik en Crocodile Creek. Deze puzzels hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn van gerecycled karton en bedrukt zijn met plantaardige inkt. 

Op zoek naar een unieke puzzel? De houten puzzels van DaVICI zijn stuk voor stuk kleine kunstwerken met bijzondere stukjes in de meest bijzondere vormen. De puzzels zijn gemaakt van berkenhout uit FSC gecertificeerde bronnen en het hezelfde geldt voor het gebruikte papier. Bij DaVICI begrijpen ze dat hout een zeer waardevol natuurlijk materiaal is. Daarom doneert DaVICI een deel van de opbrengst aan het WWF en steunen zij Forest for All Foverer. 

Sorteer op
per pagina
 • Londji - My Unicorn Puzzel (350 st)
  Londji - My Unicorn Puzzel (350 st)

  Fantastische dieren en personages vergezellen de eenhoorn tijdens een magische reis. Deze prachtige glitter puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 350 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - My Unicorn Pocket Puzzel (100 st)
  Londji - My Unicorn Pocket Puzzel (100 st)

  Fantastische dieren en personages vergezellen de eenhoorn tijdens een magische reis. Deze glitter pocket puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 100 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 11,99
 • Londji - My Mermaid Puzzel (350 st)
  Londji - My Mermaid Puzzel (350 st)

  Neem een duik naar de onderwaterwereld van de fabuleuze zeemeerminnen. Deze prachtige glitter puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 350 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Verwacht

  Londji - My Tree pocket Puzzel (100 st)
  Londji - My Tree pocket Puzzel (100 st)

  Fantastische dieren en personages spelen in de boom tijdens de herfst en lente. Deze omkeerbare pocket puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 100 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 11,99
 • Londji - Discover the World Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the World Puzzel (200 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the World Micropuzzel (600 st)

  Onze mooie planeet kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze micropuzzel van Londji kun je ze ontdekken. De puzzel van 600 stukjes bevat ook een mini spelletje. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 14,50
 • Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Planets Puzzel (200 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji puzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 200 stukjes met een glow-in-the-dark-verrassing

  € 25,95
 • Londji - Discover the Planets micropuzzel (600 st)
  Londji - Discover the Planets micropuzzel (600 st)

  Maak een reis door de ruimte met deze Londji micropuzzel en ontdek de planeten van ons zonnestelsel. Van Jupiter tot Mars, van Uranus tot Saturnus, van de aarde tot Venus. De puzzel bevat 600 stukjes.
  Illustrator: Carmen Saldaña

  € 14,50
 • Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)
  Londji - Discover Europe Puzzel (200 st)

  Onze mooie Europa kent een hoop geheimen en wonderbaarlijke plekken. Met deze puzzel van Londji kun je ze ontdekken. Het spel bevat een puzzel van 200 stukjes en 34 observatiefiches. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)
  Londji - Discover the Dinosaurs Puzzel (200 st)

  Reis met Londji terug naar de tijd van de indrukwekkende dinosaurussen. Het puzzelspel bevat een puzzel van 200 stukjes en twee vergrootglazen om de twee universums te ontdekken. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - I Want to Be.... Builder Puzzel (36 st)
  Londji - I Want to Be.... Builder Puzzel (36 st)

  De muizen in muizenstad bouwen een toren. Kun jij ze helpen om de toren af te maken? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes. Hij is 47 cm bij 47 cm groot.

  € 23,50
 • Londji - Roar Puzzel (36 st)
  Londji - Roar Puzzel (36 st)

  Ga met de ranger op ontdekkingsreis door de Savanne. Kun jij alle dieren vinden? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes.

  € 23,50
 • Londji - Omkeer Puzzel Wild Music (36 st)
  Londji - Omkeer Puzzel Wild Music (36 st)

  De familie Tijger en Beer zijn gek op het maken van muziek. De tante van Tika Tijger is een heuse operazangeres. Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes.

  € 14,50
 • Londji - 10 Penguins (55 st)
  Londji - 10 Penguins (55 st)

  Eén uiltje. twee krokodillen, drie kleine varkens, 4 olifanten en zo naar 10 pinguïns. Met deze 10 educatieve puzzels van Londji leren kinderen op een leuke manier tot tien tellen.

  € 23,50
 • Londji - Day & Night Puzzel (50 st)
  Londji - Day & Night Puzzel (50 st)

  Twee kinderen gaan kamperen. Zie jij hoe het bos verandert tijdens de dag en in de nacht? Deze omkeerbare Day & Night puzzel van Londji heeft 50 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,50
 • Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)
  Londji - I Want to Be.... Chef Puzzel (36 st)

  De dieren maken een feestmaal. Help jij ze mee met koken? Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes. Hij is 47 cm bij 47 cm groot.

  € 23,50
 • Londji - Observatiepuzzel Go to Medieval Times (100 st)
  Londji - Observatiepuzzel Go to Medieval Times (100 st)

  Ontdek het leven in en rondom een kasteel tijdens de middeleeuwen. Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 100 stukjes.

  € 25,95
 • Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)
  Londji - Beep, Beep! Puzzel (48 st + 10 autostukjes)

  Toet Toet aan de kant!!! Voorzichtige chauffeurs, blije fietsers en vrachtwagens vol ijs. Zodra de puzzel is gemaakt kun je een observatiespel spelen. Bestaat uit 48 en 10 extra stukjes gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Londji - I Love Colours Puzzel (21 st)
  Londji - I Love Colours Puzzel (21 st)

  Leer op speelse wijze kleuren herkennen. Deze Londji I love Colours puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingskleuren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,50
 • Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)
  Londji - I Love My Pets Puzzel (21 st)

  Een kat, een hond, een konijn, een vis, een vogel en een schildpad. Deze Londji puzzel heeft 7 kleurrijke omkeerbare puzzels zodat de kleintjes in huis plezier hebben met hun lievelingsdieren. Gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 21,50
 • Londji - My Tree Puzzel (50 st)
  Londji - My Tree Puzzel (50 st)

  Fantastische dieren en personages spelen in de boom tijdens de herfst en lente. Deze omkeerbare My Tree puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 50 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,50
 • Londji - My River Puzzel (54 st)
  Londji - My River Puzzel (54 st)

  Ontdek de fantastische rivier de Londji. Aan zijn oevers zit een pandabeer te luieren onder een kersenboom en zie je kinderen op vissen varen. De puzzel bevat 54 stukjes, is 3 meter lang en gemaakt van gerecycled materiaal.

  € 26,95
 • Londji - My Race Puzzel (54 st)
  Londji - My Race Puzzel (54 st)

  Wie o wie zal er met de winst vandoor gaan? Ontdek het zelf met deze 3 meter lange puzzel van Londji. De puzzel bestaat uit 54 stukjes die zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 26,95
 • Londji - Moo Puzzel (36 st)
  Londji - Moo Puzzel (36 st)

  Heerlijk, de zomer is aangebroken. Op de boerderij is er van alles te beleven. Deze puzzel van Londji is gemaakt van gerecycled karton en papier en bestaat uit 36 stukjes.

  € 23,50
 • Londji - Avec Tatou Mon Voyage Puzzel (500 st)
  Londji - Avec Tatou Mon Voyage Puzzel (500 st)

  Ga op reis met Tatou en zijn gordeldier. Deze ronde puzzel van Londji met een prachtige poëtische illustratie is een echte uitdaging voor je geest. De puzzel bevat 500 stukjes. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 24,95
 • Londji - Mona Lisa Art Puzzel (1000 st)
  Londji - Mona Lisa Art Puzzel (1000 st)

  Maak de Mona Lisa, het wereldberoemde schilderij van Leonardo da Vinci nu met deze kunstzinnige art puzzel van Londji. Bevat 1000 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,95
 • Londji - Starry Night Art Puzzel (1000 st)
  Londji - Starry Night Art Puzzel (1000 st)

  Maak de Sterrennacht, het wereldberoemde schilderij van onze eigen Vincent van Gogh nu met deze kunstzinnig art puzzel van Londji. Bevat 1000 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel