Makii kleurplaten Pictures

Makii is bekend van de Turbo Grote Kleurplaat. Hun motto is: 'Samen inspireren we kids om hun creativiteit te laten exploderen!'

Het in de havenstad Rotterdam gevestigde Makii (een verbastering van 'maken') is opgericht in 2013 door illustratoren Mielo Pouwer en Idris van Heffen. Zij wilden graag creatieve en innovatieve producten voor kinderen ontwikkelen. Als eerste begonnen zij met de Turbo grote kleurplaten. Deze kleurplaten waren meteen een groot succe in binnen- en buitenland. Gaandeweg groeide de wereld van Makii en Inmiddels bestaat deze uit prachtige kleurplaten, raamstickers en andere producten in diverse thema’s en formaten.

Makii gunt iedereen een mooie toekomst. Daarom produceren zij de gehele collectie op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Ze maken alleen gebruik van FSC papier en werken samen met de meeste groene drukkerijen. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van platic in de verpakkingen.
Verder planten zij in samenwerking met de organisatie Trees for All bomen. Op deze manier compenseren zij de uitstoot van hun producten, zodat de gehele collectie klimaatneutraal wordt geproduceerd. Een prestatie waarop zij heel trots mogen zijn.

Sorteer op
 • Makii - Window Clings (Raamstickers) - Baby Animals
  Makii - Window Clings (Raamstickers) - Baby Animals

  Versier ramen met deze schattige babydieren raamstickers van Makii. Niet alleen leuk voor thuis, maar ook voor onderweg in de auto. Met de raamstickers kun je zelf je eigen verhalen verzinnen.

  € 7,95
 • Makii - Window Clings (Raamstickers) - Vehicles
  Makii - Window Clings (Raamstickers) - Vehicles

  Versier ramen met deze bijzondere voertuigen raamstickers van Makii. Niet alleen leuk voor thuis, maar ook voor onderweg in de auto. Met de raamstickers kun je zelf je eigen verhalen verzinnen.

  € 7,95
 • Makii - Turbo Activity Kit Airport
  Makii - Turbo Activity Kit Airport

  Wat gebeurt er allemaal op een vliegveld? Kom hier zelf achter met de creative activity set van Makii met het thema vliegveld. In de set zit 1 kleurplaat 13,5 x 100 cm, een tattoovel (5 bij 7,5 cm), stickerplaat en 25 stickers.

  € 7,95
 • Makii - Turbo Activity Kit Traffic
  Makii - Turbo Activity Kit Traffic

  Wat gebeurt er allemaal in het verkeer? Kom hier zelf achter met de creative activity set van Makii met het thema verkeer. In de set zit 1 kleurplaat 13,5 x 100 cm, tattoovel (5 bij 7,5 cm), stickerplaat en 25 stickers.

  € 7,95
 • Makii - Turbo Grote Kleurplaat Stad
  Makii - Turbo Grote Kleurplaat Stad

  Kleurplaat van Makii op turbo groot formaat voor wie geen genoeg van kleuren kan krijgen met thema Stad. De kleurplaat is 150 x 91,4 cm. Er zit een avonturenboekje (A4) bij en 4 ansichtkaarten om je vriendjes te kunnen uitnodigen.

  € 9,95
 • Makii - Turbo Grote Kleurplaat Jungle
  Makii - Turbo Grote Kleurplaat Jungle

  Kleurplaat van Makii op turbo groot formaat voor wie geen genoeg van kleuren kan krijgen met thema Jungle. De kleurplaat is 150 x 91,4 cm. Er zit een avonturenboekje (A4) bij en 4 ansichtkaarten om je vriendjes uit te nodigen.

  € 9,95
 • Makii - Turbo Grote Kleurplaat Water
  Makii - Turbo Grote Kleurplaat Water

  Kleurplaat van Makii op turbo groot formaat voor wie geen genoeg van kleuren kan krijgen met als thema Water. De kleurplaat is 150 x 91,4 cm. Er zit een avonturenboekje (A4) bij en 4 ansichtkaarten om je vriendjes uit te nodigen.

  € 9,95
 • Makii - Turbo Kleurplaat Nederland
  Makii - Turbo Kleurplaat Nederland

  Kleurplaat van Makii op turbo groot formaat voor wie geen genoeg van kleuren kan krijgen met thema Jungle. De kleurplaat is 48 x 69 cm. Er zit een mini paspoort vol ontdekkingen bij.

  € 6,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel