Wil je lekker kleuren en tekenen? Dat kan met Eatsleepdoodle, Jaq Jaq Bird, Makii, Wee Gallery, Kitpas en Crayon Rocks. 

Eatsleepdoodle heeft producten van kwalitatief mooi katoen, die je eindeloos kunt inkleuren en personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften.

Met Jaq Jaq Bird kan je makkelijk tekeningen maken met de Butterstix. Dit zijn speciale krijtjes, die stofvrij zijn, geen vlekken maken en het krijt is met een vochtig doekje eenvoudig af te nemen van allerlei oppervlakten. Ze hebben ook leuke krijtboekjes die keer op keer gebruikt kunnen worden. Een goede vervanger voor papier.

Crayon Rocks heeft waskrijtjes die zijn gemaakt van sojawas. De handige grip zorgt ervoor dat je ze makkelijk kunt vasthouden en er heel fijn mee kunt tekenen.
De krijtjes van Kitpas zijn 
boterzacht en hebben mooie levendige kleuren. De krijtjes zijn in water oplosbaar waardoor je ook mooie aquarel tekeningen kunt maken. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden op oppervlakten zoals papier, glas, spiegels en whiteboards. Op niet poreuze oppervlakten zijn ze ook super makkelijk af te wassen.

Hou je van kleuren? Makii maakt Turbo en Mega grote kleurplaten waar je uren mee bezig bent. De gehele collectie wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gemaakt. Ze maken alleen gebruik van FSC papier en werken samen met de meeste groene drukkerijen. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van platic in de verpakkingen.
Van Wee Gallery hebben wij leuke kleurboekjes gemaakt van gerecycled papier. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)

  Zes krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 10,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)

  12 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 16,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)

  16 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 19,95
 • Nieuw

  Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)

  8 blokkrijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Kitpas - Little Artist Set
  Kitpas - Little Artist Set

  Artist set van Kitpas met 16 krijtjes, waterborstel, vingerspons, tekenborden, papier en een voorbeeldboek. Met de krijtjes kun je tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven.

  € 44,95
 • Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)

  12 extra dikke krijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Kitpas - Art Chalk (12 stuks)
  Kitpas - Art Chalk (12 stuks)

  12 schoolbord krijtjes in levendige, felle kleuren. Geschikt voor het tekenen op de stoep, schoolbord en papier. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van schelpenresten met calciumcarbonaat .

  € 13,50
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Amsterdam van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Paris van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje London van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Constallation
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Constallation

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Constallation van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Degas
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Degas

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Degas van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Safari
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Safari

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Safari van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Hot Air Balloon van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Forest van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Friend van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Verwacht

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Unicorn
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Unicorn

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Unicorn van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Aeroplane van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Submarine van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Owls van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • -12%

  Jaq Jaq Bird - Placemat Dino
  Jaq Jaq Bird - Placemat Dino

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is de placemat Dino van Jaq Jaq Bird een must have. De placemat is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 4 gif- enstofvrije Butterstix.

  € 15,95 € 14,00
 • -12%

  Jaq Jaq Bird - Placemat Unicorn
  Jaq Jaq Bird - Placemat Unicorn

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is de placemat Unicorn van Jaq Jaq Bird een must have. De placemat is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 4 gif- enstofvrije Butterstix.

  € 15,95 € 14,00
 • -12%

  Jaq Jaq Bird - Placemat Forest
  Jaq Jaq Bird - Placemat Forest

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is de placemat Forest van Jaq Jaq Bird een must have. De placemat is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 4 gif- enstofvrije Butterstix.

  € 15,95 € 14,00
 • Jaq Jaq Bird - Bored Series: Oefenen
  Jaq Jaq Bird - Bored Series: Oefenen

  Je hoeft je nooit meer te vervelen met deze leuke en educatieve krijtborden van Jaq Jaq Bird met het thema oefenen. In het bijgeleverde tasje met butterstix zitten 5 verschillende borden: Klok kijken, Cijfers, vormen en Alfabet.

  € 27,50
 • Jaq Jaq Bird - Bored Series: Spelletjes
  Jaq Jaq Bird - Bored Series: Spelletjes

  Je nooit meer vervelen met de leuke en educatieve krijtborden van Jaq Jaq Bird met het thema spelletjes. In het bijgeleverde tasje met 4 butterstix zitten de spellen: galgje, 4 op een rij, boter kaas & eieren, maak je eigen spel.

  € 27,50
 • Jaq Jaq Bird - ButterStix houder
  Jaq Jaq Bird - ButterStix houder

  Met de ButterStix houder heb je meer grip tijdens het kleuren en tekenen. Daarnaast beschermen ze de krijtjes extra tegen breken. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en zwart.

  € 2,95
 • Jaq Jaq Bird - Wishy Washy Marker
  Jaq Jaq Bird - Wishy Washy Marker

  De Wishy Washy Markers speciaal ontwikkeld voor de producten van Jaq Jaq Bird. Daarnaast zijn ze geschikt voor de meeste niet-poreuze oppervlakten. De markers zijn niet giftig, geurloos en makkelijk uitwisbaar.

  € 16,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel