Wil je lekker kleuren en tekenen? Dat kan met Eatsleepdoodle, Jaq Jaq Bird, Makii, Wee Gallery, Kitpas en Crayon Rocks. 

Eatsleepdoodle heeft producten van kwalitatief mooi katoen, die je eindeloos kunt inkleuren en personaliseren met de meegeleverde “wash-out”-stiften.

Met Jaq Jaq Bird kan je makkelijk tekeningen maken met de Butterstix. Dit zijn speciale krijtjes, die stofvrij zijn, geen vlekken maken en het krijt is met een vochtig doekje eenvoudig af te nemen van allerlei oppervlakten. Ze hebben ook leuke krijtboekjes die keer op keer gebruikt kunnen worden. Een goede vervanger voor papier.

Crayon Rocks heeft waskrijtjes die zijn gemaakt van sojawas. De handige grip zorgt ervoor dat je ze makkelijk kunt vasthouden en er heel fijn mee kunt tekenen.
De krijtjes van Kitpas zijn 
boterzacht en hebben mooie levendige kleuren. De krijtjes zijn in water oplosbaar waardoor je ook mooie aquarel tekeningen kunt maken. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden op oppervlakten zoals papier, glas, spiegels en whiteboards. Op niet poreuze oppervlakten zijn ze ook super makkelijk af te wassen.

Hou je van kleuren? Makii maakt Turbo en Mega grote kleurplaten waar je uren mee bezig bent. De gehele collectie wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gemaakt. Ze maken alleen gebruik van FSC papier en werken samen met de meeste groene drukkerijen. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van platic in de verpakkingen.
Van Wee Gallery hebben wij leuke kleurboekjes gemaakt van gerecycled papier. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (6 stuks)

  Zes krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 10,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (12 stuks)

  12 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 16,95
 • Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Medium (16 stuks)

  16 krijtjes in levendige kleuren van Kitpas uit Japan waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 19,95
 • Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Blokkrijt (8 stuks)

  8 blokkrijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Uitverkocht

  Kitpas - Little Artist Set
  Kitpas - Little Artist Set

  Artist set van Kitpas met 16 krijtjes, waterborstel, vingerspons, tekenborden, papier en een voorbeeldboek. Met de krijtjes kun je tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven.

  € 44,95
 • Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)
  Kitpas - Art Crayons Large (12 stuks)

  12 extra dikke krijtjes in levendige kleuren van Kitpas waarmee je kunt tekenen op ramen, spiegels, papier en whiteboards. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van paraffine wax met gekleurde pigmenten, zijn niet giftig.

  € 20,95
 • Kitpas - Art Chalk (12 stuks)
  Kitpas - Art Chalk (12 stuks)

  12 schoolbord krijtjes in levendige, felle kleuren. Geschikt voor het tekenen op de stoep, schoolbord en papier. Ook om mee te verven. De krijtjes zijn gemaakt van schelpenresten met calciumcarbonaat .

  € 13,50
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Amsterdam van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Paris van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje London van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Constallation
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Constallation

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Constallation van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Degas
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Degas

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Degas van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Safari
  Jaq Jaq Bird - Krijtkleurboekje Safari

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Safari van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 8 blz. en 4 Butterstix.

  € 22,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Spaceships
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Spaceships

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Spaceships van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Hot Air Balloon van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Camping
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Camping

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Camping van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Submarines
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Submarines

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Submarines van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Unicorn
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Unicorn

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Unicorn van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Dragons
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Dragons

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Dragons van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Yetis
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Yetis

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Yetis van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Mermaids
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Mermaids

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Mermaids van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Forest van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Friend van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Unicorn
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Unicorn

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Unicorn van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Aeroplane van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Submarine van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Owls van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 19,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel