Wat is nu leuker dan je eigen dieren maken? Bouw je eigen 3D-modellen van karton met deze sets van Eugy. De sets zijn gemaakt van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar karton, natuurlijke inkt en niet-giftige lijm. De gedetailleerde mini-versies van de verschillende dieren zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen. Naast de set van Eugy hebben wij ook de modellen van Pukaca. 

Of creëer je eigen speelwereld met de Pop-out van Petit Collage. Gemaakt van dik, stevig gerecycled karton. De onderdelen zijn gemakkelijk in de gleuven te schuiven. Je hebt hiervoor geen gereedschap nodig.

Sorteer op
per pagina
 • Laatste

  Petit Collage - Pop-out: 3D Safari
  Petit Collage - Pop-out: 3D Safari

  Ga op safari en ontdekt de wilde dieren van Afrika. Creëer je eigen savanne met deze knutsel- en speelset. Gemaakt van dik, stevig gerecycled karton. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook als decoratie.

  € 12,50 € 8,50
 • Laatste

  Petit Collage - Pop-out: 3D Zeemeerminnen
  Petit Collage - Pop-out: 3D Zeemeerminnen

  Creëer je eigen spetterende onderwaterwereld met deze glitter knutsel- en speelset. Gemaakt van dik, stevig gerecycled karton. De onderdelen zijn gemakkelijk in de gleuven te schuiven. Je hebt hiervoor geen gereedschap nodig.

  € 12,50 € 8,50
 • Pukaca - Forest Animals
  Pukaca - Forest Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De vos, eekhoorn, uil en het everzwijn zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50
 • Pukaca - Haunted House
  Pukaca - Haunted House

  Maak je eigen speelgoed haunted house met Pukaca. Het theater en de personages zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50
 • Pukaca - Ice Animals
  Pukaca - Ice Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De walrus, ijsbeer, pinguïn en het rendier zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50
 • Pukaca - Maxi Marine Otter
  Pukaca - Maxi Marine Otter

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De otters zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50
 • Pukaca - Christmas Village
  Pukaca - Christmas Village

  Maak je eigen speelgoed kerstdorp met Pukaca. De huisjes en hun bewoners zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 9,95
 • Eugy 3D - Beer
  Eugy 3D - Beer

  Is deze beer niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de beer in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Blauwe Vinvis
  Eugy 3D - Blauwe Vinvis

  Is deze blauwe vinvis van Eugy of Dodoland niet indrukwekkend Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen

  € 11,50
 • Eugy 3D - Bronto
  Eugy 3D - Bronto

  Is deze bronto van Eugy of Dodoland niet super grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de bronto in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Bultrug Walvis
  Eugy 3D - Bultrug Walvis

  Is deze bultrug walvis van Eugy of Dodoland niet reusachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Clownvis
  Eugy 3D - Clownvis

  Is deze clownvis niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de clownvis in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Dodo
  Eugy 3D - Dodo

  Is deze dodo niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de dodoin elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Dolfijn
  Eugy 3D - Dolfijn

  Is deze dolfijn niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de dolfijn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Draak
  Eugy 3D - Draak

  Is deze machtige draak van Eugy niet super stoer? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de draak in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eekhoorn
  Eugy 3D - Eekhoorn

  Is deze eekhoorn van Eugy niet super cute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de schildpad in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eenhoorn
  Eugy 3D - Eenhoorn

  Is deze eenhoorn van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de eenhoorn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Egel
  Eugy 3D - Egel

  Is deze Egel van Eugy niet acute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de egel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Eland
  Eugy 3D - Eland

  Is deze eland met van Eugy of Dodoland niet super geestig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de eland in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Emoe
  Eugy 3D - Emoe

  Is deze emoe van Eugy of Dodoland niet geinig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Giraf
  Eugy 3D - Giraf

  Is deze giraf van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de giraf in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Haai
  Eugy 3D - Haai

  Is deze haai van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de haai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Holstein-Friesian Koe
  Eugy 3D - Holstein-Friesian Koe

  Is deze Holstein-Friesian koe niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de koe in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Hommel
  Eugy 3D - Hommel

  Is deze hommel van Eugy niet grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de hommel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - IJsbeer
  Eugy 3D - IJsbeer

  Is deze ijsbeer van Eugy of Dodoland niet vertederend? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de ijsbeer elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Eugy 3D - Kaketoe
  Eugy 3D - Kaketoe

  Is deze kaketoe niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kaketoe in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
 • Verwacht

  Eugy 3D - Kameleon
  Eugy 3D - Kameleon

  Is deze kameleon van Eugy niet onwijs kleurrijk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kameleon in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel