Wat is nu leuker dan je eigen dieren maken? Bouw je eigen 3D-modellen van karton met deze sets van Eugy. De sets zijn gemaakt van milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar karton, natuurlijke inkt en niet-giftige lijm. De gedetailleerde mini-versies van de verschillende dieren zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen. Naast de set van Eugy hebben wij ook de modellen van Pukaca. 

Of creëer je eigen speelwereld met de Pop-out van Petit Collage. Gemaakt van dik, stevig gerecycled karton. De onderdelen zijn gemakkelijk in de gleuven te schuiven. Je hebt hiervoor geen gereedschap nodig.

per pagina
Sorteer op
 • Laatste

  Pukaca - Cats
  Pukaca - Cats

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De katten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Forest Animals
  Pukaca - Forest Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De vos, eekhoorn, uil en het everzwijn zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Laatste

  Pukaca - Haunted House
  Pukaca - Haunted House

  Maak je eigen speelgoed haunted house met Pukaca. Het theater en de personages zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Ice Animals
  Pukaca - Ice Animals

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De walrus, ijsbeer, pinguïn en het rendier zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Sale

  Pukaca - Maxi Marine Otter
  Pukaca - Maxi Marine Otter

  Maak je eigen speelgoed dieren met Pukaca. De otters zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 8,50 € 7,50
 • Laatste

  Petit Collage - Pop-out: 3D Zeemeerminnen
  Petit Collage - Pop-out: 3D Zeemeerminnen

  Creëer je eigen spetterende onderwaterwereld met deze glitter knutsel- en speelset. Gemaakt van dik, stevig gerecycled karton. De onderdelen zijn gemakkelijk in de gleuven te schuiven. Je hebt hiervoor geen gereedschap nodig.

  € 12,50 € 7,95
 • Sale

  Pukaca - Christmas Village
  Pukaca - Christmas Village

  Maak je eigen speelgoed kerstdorp met Pukaca. De huisjes en hun bewoners zijn gemaakt van een hoge kwaliteit 100% gerecycled papier. Knip de figuren voorzichtig uit. Vouw ze langs de stippellijnen en plak ze vast.

  € 9,95 € 8,75
 • Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend (Bald Eagle)
  Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend (Bald Eagle)

  Is deze Amerikaanse Zeearend van Eugy niet badass? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de arend in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Ankylosaurus (Ankylo)
  Eugy 3D - Ankylosaurus (Ankylo)

  Is deze ankylosaurus van Eugy niet onwijs gaaf? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de ankylosaurus in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Beer (Bear)
  Eugy 3D - Beer (Bear)

  Is deze beer niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de beer in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Bigfoot (Sasquatch)
  Eugy 3D - Bigfoot (Sasquatch)

  Is deze Bigfoot (Sasquatch) van Eugy niet stoer. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de Bigfoot in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Bizon (Bison)
  Eugy 3D - Bizon (Bison)

  Is deze bizon van Eugy niet machtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de bizon in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Blauwe Gaai (Blue Jay)
  Eugy 3D - Blauwe Gaai (Blue Jay)

  Is deze blauwe gaai van Eugy niet mooi. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de blauwe gaai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Blauwe Vinvis (Blue Whale)
  Eugy 3D - Blauwe Vinvis (Blue Whale)

  Is deze blauwe vinvis van Eugy of Dodoland niet indrukwekkend Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen

  € 11,95
 • Eugy 3D - Bronto
  Eugy 3D - Bronto

  Is deze bronto van Eugy of Dodoland niet super grappig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde mini versie van de bronto in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Bruine Kiwi (Brown Kiwi)
  Eugy 3D - Bruine Kiwi (Brown Kiwi)

  Is deze kiwi van Eugy niet erg leuk. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de kiwi in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Bultrug Walvis (Humpback Whale)
  Eugy 3D - Bultrug Walvis (Humpback Whale)

  Is deze bultrug walvis van Eugy of Dodoland niet reusachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Clownvis (Clownfish)
  Eugy 3D - Clownvis (Clownfish)

  Is deze clownvis niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de clownvis in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Das (Badger)
  Eugy 3D - Das (Badger)

  Is deze das) van Eugy niet onwijs leuk. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de das in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Dodo
  Eugy 3D - Dodo

  Is deze dodo niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de dodoin elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Eenhoorn (Unicorn)
  Eugy 3D - Eenhoorn (Unicorn)

  Is deze eenhoorn van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de eenhoorn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Eenhoorn Sky
  Eugy 3D - Eenhoorn Sky

  Is deze eenhoorn Sky van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de eenhoorn Sky in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Egel (Hedgehog)
  Eugy 3D - Egel (Hedgehog)

  Is deze Egel van Eugy niet acute? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de egel in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Emoe (Emu)
  Eugy 3D - Emoe (Emu)

  Is deze emoe van Eugy of Dodoland niet geinig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de walvis elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Giraf (Giraffe)
  Eugy 3D - Giraf (Giraffe)

  Is deze giraf van Eugy niet schattig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de giraf in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Gordeldier (Armadillo)
  Eugy 3D - Gordeldier (Armadillo)

  Is deze gordeldier van Eugy niet schattig. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van het gordeldier in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
 • Eugy 3D - Gorilla
  Eugy 3D - Gorilla

  Is deze gorilla niet leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de gorilla in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 11,95
  1 - 27 van 97 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel