Losse speelfiguren van dieren en dino's om je eigen dierentuin, Jurassic Parc of boerderij te maken. De dieren zijn gemaakt van hout wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en beschilderd met ecologische verf. In het geval van Tender Leaf Toys zijn dit uitgeproduceerde rubber bomen.

Sorteer op
per pagina
 • Tender Leaf Toys - Houten Dolfijn - 13 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Dolfijn - 13 cm

  Deze slimme houten dolfijn van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De houten dolfijn is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Heremietkreeft - 6 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Heremietkreeft - 6 cm

  Deze grappige houten Heremietkreeft van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Een huisje heeft hij al gevonden. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Krab - 6 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Krab - 6 cm

  Deze houten krab is op zoek naar een nieuw huisje. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De krab is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Papegaaiduiker - 6 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Papegaaiduiker - 6 cm

  Ontdek het leven in & om de oceaan met deze kleurrijke houten papegaaiduiker van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De papegaaiduiker is gemaakt van duurzaam, massief rubberhout.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Pinguïn - 6 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Pinguïn - 6 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze houten pinguïn van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De pinguïn is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Vliegende Vis - 7 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Vliegende Vis - 7 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze houten vliegende vis van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De vliegende vis is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Walvis - 20 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Walvis - 20 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze houten walvis van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De walvis is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 5,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Zeehond - 13 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Zeehond - 13 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze houten zeehond van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De zeehond is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Zeemeeuw - 7 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Zeemeeuw - 7 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze houten zeemeeuw van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De zeemeeuw is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Zeeschildpad - 9 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Zeeschildpad - 9 cm

  Ontdek het leven in en om de oceaan met deze zeeschildpad van Tender Leaf Toy. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De zeeschildpad is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Ankylosaurus - 10 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Ankylosaurus - 10 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Ankylosaurus van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Ankylosaurus is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Brontosaurus - 15 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Brontosaurus - 15 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Brontosaurus van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Brontosaurus is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Parasaurolophus - 11 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Parasaurolophus - 11 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Parasaurolophus van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Parasaurolophus is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Pterodactylus - 14 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Pterodactylus - 14 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Pterodactylus van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Pterodactylus is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Stegosaurus - 13 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Stegosaurus - 13 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Stegosaurus van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Stegosaurus is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten T-Rex - 15 cm
  Tender Leaf Toys - Houten T-Rex - 15 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten T-Rex van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Tyrannosaurus rex is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Triceratops - 11 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Triceratops - 11 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Triceratops van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Triceratops is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Velociraptor - 8 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Velociraptor - 8 cm

  Ga terug naar de prehistorie met deze stoere houten Velociraptor van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De Velociraptor is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Antilope - 7 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Antilope - 7 cm

  Ga terug op safari met deze houten antilope van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De antilope is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Verwacht juni

  Tender Leaf Toys - Houten Giraffe - 14 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Giraffe - 14 cm

  Ga terug op safari met deze mooie houten giraffe van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De giraffe is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Krokodil - 15 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Krokodil - 15 cm

  Ga terug op safari met deze houten krokodil van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De krokodil is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Verwacht juli

  Tender Leaf Toys - Houten Leeuw - 9 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Leeuw - 9 cm

  Ga terug op safari met deze mooie houten leeuw van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De leeuw is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Neushoorn - 12 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Neushoorn - 12 cm

  Ga terug op safari met deze houten neushoorn van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De neushoorn is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Nijlpaard - 9 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Nijlpaard - 9 cm

  Ga terug op safari met dit houten nijlpaard van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​Het nijlpaard is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Olifant - 14 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Olifant - 14 cm

  Ga terug op safari met deze stoere houten olifant van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De olifant is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 5,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Zebra - 9 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Zebra - 9 cm

  Ga terug op safari met deze mooie houten zebra van Tender Leaf Toys. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis waardoor elk exemplaar uniek is. ​De zebra is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
 • Tender Leaf Toys - Houten Das - 9.2 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Das - 9.2 cm

  Deze houten das van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw speelmaatje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De das van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 3,75
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel