Maak de mooiste creaties met stickers! Met Poppik maak je je eigen kunst met behulp van honderden stickers. Het werkt heel eenvoudig. Je hoeft de kleurrijke stickers alleen op een raster te plakken volgens een genummerde code. Beetje bij beetje komt het beeld tot leven. Het resultaat is verbluffend! Ben je klaar? Hang je kunstwerk dan aan de muur om deze te blijven bewonderen.

Sorteer op
per pagina
 • Londji - Space Stickers (150 st)
  Londji - Space Stickers (150 st)

  Maak je eigen favoriete ruimte verhaal met deze inspirerende stickers van Londji. In deze set zitten 150 verschillende verwijderbare stickers van grappige karakters, ruimtevoertuigen, planeten en sterren.

  € 7,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World

  Met deze prachtige wereldkaart van Poppik ontdekken kinderen de aarde op een speelse manier door de stickers van de dieren per leefgebied op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 67 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen het leven in het bos op een speelse manier door de stickers te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 60 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Koningin
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Koningin

  Deze poster van Poppik (1 m x 60 cm) is geïnspireerd op de Queen of Hearts uit een sprookje van Éditions Marcel & Joachim. Met 1600 stickers in 56 kleuren biedt deze poster urenlang creatief speelplezier.

  € 15,95 € 12,75
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de dinosaurussen op een speelse manier door de stickers van deze imposante wezens op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 32 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Sticker Kunst: Johannes Vermeer - Meisje met de Parel
  Poppik - Sticker Kunst: Johannes Vermeer - Meisje met de Parel

  Meisje met de parel is het populairste schilderij van de hand van de Hollandse meester Johannes Vermeer en door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 2100 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Laatste

  Petit Collage - Sticker Art: Dierenvrienden
  Petit Collage - Sticker Art: Dierenvrienden

  Haal de meer dan 100 stickers van het vel en plak ze op de verschillende dieren om hun prachtige vacht en veren te kleuren. In de sticker set zitten een pauw, uil, alligator, tijger leeuw en aap. Merk: Petit Collage

  € 14,95
 • Poppik - Sticker Kunst:  van Gogh - Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: van Gogh - Zelfportret

  Zelfportret met strohoed is een van de vele zelfportretten van meesterschilder Vincent van Gogh en is door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 1600 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • -20%

  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Video Game
  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Video Game

  Deze poster van Poppik is geïnspireerd op het grafische universum van een van de bekendste videogames aller tijden: Space Invaders. Met 1300 stickers in 14 kleuren en een poster van 1m x 60 cm.

  € 15,95 € 12,75
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen

  Ontdek de veranderingen van de seizoenen met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Uitverkocht

  Petit Collage - Sticker Art: Op de Weg
  Petit Collage - Sticker Art: Op de Weg

  Haal de meer dan 1000 stickers van het vel en plak ze op de voertuigen om ze hun kleur en vorm te geven. In de sticker set zitten een stadsbus, cementwagen, brandweerauto, vuilniswagen, ambulance en sleepwagen. Merk: Petit Collage

  € 14,95
 • Uitverkocht

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Alfabet
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Alfabet

  Met 1600 stickers in 25 kleuren biedt deze Poppik poster urenlang creatief speelplezier waarbij de concentratie wordt bevorderd. Ben je klaar? Lijst de poster dan in voor op de muur. Zo heb je er nog lang plezier van.

  € 15,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Sterrenbeelden
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Sterrenbeelden

  De magie van de sterrennacht spreek tot ieders verbeelding. Met deze poster van Poppik kun je kleurrijke mandala's in de stijl van een caleidoscoop maken en op deze manier een bijzondere sterrenhemel creëren. Met 1100 stickers.

  € 15,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Stad
  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Stad

  Ontdek de feestelijke en bruisende stad in regenboogkleuren met deze prachtige panoramaposter van Poppik (140 cm x 25 cm). Met 750 stickers in 7 kleuren.

  € 13,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium

  Ontdek de wondere wereld van de oceaan met deze prachtige panoramaposter van Poppik (140 cm x 25 cm). Door de 750 herpositioneerbare stickers op de lege vlakken te plakken zal de tropische zee langzaam verschijnen.

  € 13,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle

  Ontdek de mysterieuze wereld van de jungle met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Laatste

  Poppik - My Dress Up Stickers: Girl fashion
  Poppik - My Dress Up Stickers: Girl fashion

  De meiden maken zich klaar om te gaan wandelen door Parijs. Wat moeten ze aan? Help jij hen mee om een leuke outfit te kiezen? Poppik poster met 200 herpositioneerbare stickers.

  € 13,95
 • Poppik - Stickerkaarten - Animals
  Poppik - Stickerkaarten - Animals

  Voor dierenliefhebbers heeft Poppik deze 6 kleurrijke kaarten met dieren ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Constructie
  Poppik - Stickerkaarten - Constructie

  Voor liefhebbers van bouwen heeft Poppik deze kleurrijke kaarten ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Magic
  Poppik - Stickerkaarten - Magic

  Voor liefhebbers van sprookjes heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met feeën. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Tropical
  Poppik - Stickerkaarten - Tropical

  Voor jungleliefhebbers heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met tropische dieren. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Rivier
  Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Rivier

  Voor de kleinste heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met rivier thema ontworpen. De kaarten met 96 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 9,50
 • Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Bos
  Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Bos

  Voor de kleinste heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met bos thema ontworpen. De kaarten met 96 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren
  Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de wilde dieren.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen
  Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de prinsessen.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders
  Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de ridders en draken.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Katten
  Poppik - Sticker Puzzel: Katten

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de katten.

  € 9,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel