Maak de mooiste creaties met stickers! Met Poppik maak je je eigen kunst met behulp van honderden stickers. Het werkt heel eenvoudig. Je hoeft de kleurrijke stickers alleen op een raster te plakken volgens een genummerde code. Beetje bij beetje komt het beeld tot leven. Het resultaat is verbluffend! Ben je klaar? Hang je kunstwerk dan aan de muur om deze te blijven bewonderen.

per pagina
Sorteer op
 • Cats on Appletrees - Tattoo Happy Easter (Voor Huid en Eieren)
  Cats on Appletrees - Tattoo Happy Easter (Voor Huid en Eieren)

  Vrolijke en kleurrijke paastattoo van Cats on Applerees om eieren en je huid te versieren. Op de afbeeldingen vind je kip Dörte, Haas Fiete, Mats de Wasbeer en heel veel eieren. De tattoos zijn onschadelijk op de schaal van een e

  € 5,95
 • Londji - Space Stickers (150 st)
  Londji - Space Stickers (150 st)

  Maak je eigen favoriete ruimte verhaal met deze inspirerende stickers van Londji. In deze set zitten 150 verschillende verwijderbare stickers van grappige karakters, ruimtevoertuigen, planeten en sterren.

  € 7,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World

  Met deze prachtige wereldkaart van Poppik ontdekken kinderen de aarde op een speelse manier door de stickers van de dieren per leefgebied op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 67 herpositioneerbare stickers.

  € 17,50
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen het leven in het bos op een speelse manier door de stickers te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 60 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de dinosaurussen op een speelse manier door de stickers van deze imposante wezens op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 32 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Sticker Kunst:  Vincent van Gogh - Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: Vincent van Gogh - Zelfportret

  Zelfportret met strohoed is een van de vele zelfportretten van meesterschilder Vincent van Gogh en is door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 1600 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen

  Ontdek de veranderingen van de seizoenen met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium

  Ontdek de wondere wereld van de oceaan met deze prachtige panoramaposter van Poppik (140 cm x 25 cm). Door de 750 herpositioneerbare stickers op de lege vlakken te plakken zal de tropische zee langzaam verschijnen.

  € 13,95 € 10,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle

  Ontdek de mysterieuze wereld van de jungle met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95 € 10,95
 • Laatste

  Poppik - Stickerkaarten - Animals
  Poppik - Stickerkaarten - Animals

  Voor dierenliefhebbers heeft Poppik deze 6 kleurrijke kaarten met dieren ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -13%

  Poppik - Stickerkaarten - Constructie
  Poppik - Stickerkaarten - Constructie

  Voor liefhebbers van bouwen heeft Poppik deze kleurrijke kaarten ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • Laatste

  Poppik - Stickerkaarten - Tropical
  Poppik - Stickerkaarten - Tropical

  Voor jungleliefhebbers heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met tropische dieren. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -27%

  Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren
  Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de wilde dieren.

  € 9,50 € 6,95
 • -27%

  Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen
  Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de prinsessen.

  € 9,50 € 6,95
 • -27%

  Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders
  Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de ridders en draken.

  € 9,50 € 6,95
 • -27%

  Poppik - Sticker Puzzel: Katten
  Poppik - Sticker Puzzel: Katten

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de katten.

  € 9,50 € 6,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Wereldkaart
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Wereldkaart

  Ontdek met behulp van de kleurencode en de herpositioneerbare stickers van Poppik stukje voor stukje de verschillende landschappen die onze prachtige aarde bedekken. Met 1600 stickers in 17 kleuren en een poster van 1m x 60 cm.

  € 15,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de insectenwereld op een speelse manier door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 44 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Tijdelijk Uitverkocht

  Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark
  Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark

  Met deze supergave Poppik poster kun je op ondekkingstocht door ons heelal en leer je de verschillende sterrenbeelden en sterrenstelsels kennen. Bevat 1 poster van 1 m x 68 cm met 640 glow in the dark stickers.

  € 18,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de onderwaterwereld op een speelse manier door de stickers van de dieren op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 59 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos

  Met spaceshuttles en marslanders reizen de ruimtewezen af naar een pas ontdekte planeet. Hier bouwen zij een ruimtestation om de geheimen van deze wereld te leren kennen. Poppik poster met 750 herpositioneerbare stickers.

  € 13,95 € 10,95
 • Poppik - Sticker Kunst: Frida Kalho- Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: Frida Kalho- Zelfportret

  Poppik eert de bijzondere kunstenares Frida Kahlo met een pixelposter geïnspireerd op een van haar vele zelfprotretten. Met 1900 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Graou's Huis
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Graou's Huis

  Met deze prachtige poster van Poppik kunnen kinderen het hondje Graou helpen om zijn huis in te richten door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 38 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Mini Stickerposter: Ridders
  Poppik - Mini Stickerposter: Ridders

  De mooie mini stickerposters met ridders van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 24 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Piraten
  Poppik - Mini Stickerposter: Piraten

  De mooie mini stickerposters met piraten van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer
  Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer

  De mooie mini stickerposters over de brandweer van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 22 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Boerderij
  Poppik - Mini Stickerposter: Boerderij

  De mooie mini stickerposters over de boerderij van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
  1 - 27 van 38 resultaten
 • 1
 • 2
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel