Levertijd

We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Het liefste nog dezelfde dag! Standaard geldt voor de verzendingen: de ene dag besteld, de volgende dag verzonden. Door overmacht kan het voor komen dat het een dag later wordt. Bestellingen die wij in het weekend hebben ontvangen, worden op maandag verzonden.

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL wat betekent dat de bestelling in 99% van de gevallen de dag na verzending worden bezorgd.

In de maanden november en december is de piekperiode i.v.m. de feestdagen. Hierdoor is het bij PostNL drukker dan normaal. Vooral op maandag en dinsdag hebben zij het dan erg druk. Hierdoor kan het zijn dat je pakketje in deze periode langer onderweg is. 

Verzendkosten NL

Vanaf 50 euro worden bestellingen GRATIS verzonden.
Brievenbuspakje: €3.50
Pakketpost: €4.95 (ook ophalen bij een PostNL-locatie)

Brievenbuspost

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bestellingen die door de brievenbus passen verzenden wij als brievenbuspakje. Je hoeft dan ook niet thuis te zijn als je bestelling wordt bezorgd. De kosten van een brievenbuspakje zijn €3.50. Of je bestelling in aanmerking komt voor verzending via brievenbuspost zie je in het Winkelwagentje. Je ontvangt een Track&Trace code waarmee je het pakketje kunt volgen, maar deze informatie is beperkter dan bij normale pakketzendingen.

Pakketpost

Als het pakketje niet door de brievenbus past verzenden wij dit als pakketpost en hiervoor brengen wij €4,95 in rekening. Je ontvangt een Track&Trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Ophalen bij een PostNL-locatie

Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje op te halen bij een PostNL-locatie. Je hoeft dan niet thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen, dus je hebt je bestelling sneller in huis. Bovendien is er altijd een PostNL-locatie bij je in de buurt. Ook hiervoor brengen wij €4,95 in rekening. Bij het afrekeken kunt u deze optie kiezen onder het kopje Verzending door "Afhalen bij een PostNL-locatie" te kiezen. Door je eigen postcode en huisnummer in te vullen kun je het dichstbijzijnde pakketpunt kiezen.

Ophalen bij Juffrouw Pauw

Voor als je in de buurt woont is het ook mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Maak hiervoor wel eerst per mail een afspraak. Je betaalt géén verzendkosten.
Het afhaaladres is: De Kraan 3, 5056 EA Berkel-Enschot.

Bezorgmoment kiezen

Je kunt bij ons ook je bezorgdag kiezen. Hier houden we 1 dag marge voor aan zodat we zeker weten dat we deze belofte kunnen nakomen. Er kunnen mogelijk extra kosten voor bijvoorbeeld avondlevering in rekening worden gebracht bij de keuze voor het bezorgmoment.

Verzending België en Duitsland

Vanaf 100 euro GRATIS verzonden. 
Pakketpost:  €8.95
Levertijd: ca. 1-3 werkdagen na betaling

Alle bestellingen worden als pakketje verzonden. In België kun je ook kiezen om je pakket af te halen bij een pakketpunt.

© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel