Fresk

Fresk. Oftewel Fris vertaald vanuit het Scandinavisch. Deze naam past uitstekend bij dit Nederlandse merk. Fresk combineert Nederlands Desgn met een vleugje Scandinavië. HIerdoor is hun collectie fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Hun kleurrijke en vrolijke collectie wordt met veel aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa en India. 

Fresk kiest ervoor om eerlijke producten te maken en hecht er veel belang aan om verantwoord om te gaan met de wereld waarin wij leven. Hun babyproducten worden gemaakt van biologisch katoen wat heerlijk zacht aanvoelt. Hun rugzakken en etui collectie wordt gemaakt van gerecyclede pet flessen. Veel producten hebben het GOTS-keurmerk gekregen, een wereldwijd keurmerk dat de productie en verwerking van biologisch katoen waarborgt. Een mooie aanwinst voor in onze webshop. 

GOTS

Wat is het GOTS keurmerk? Het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk is een textielverwerkingsstandaard voor biologische vezels wat wereldwijd erkend wordt.. Het wordt alleen toegekend na onafhankelijke certificatie voor de hele textielketen. Het geeft de klant zekerheid over de biologische status van het producten

Een mooie aanwinst voor in onze webshop. 

Sorteer op
 • Fresk - Gebreide Deken Whale Blue Fog
  Fresk - Gebreide Deken Whale Blue Fog

  Lekker zachte gebreide deken met walvis design in een stoere blauwe kleur om heerlijk onder weg te dromen. Je kindje zal het aangenaam warm hebben. De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

  € 44,95
 • Fresk - Gebreide Deken Swan Peach
  Fresk - Gebreide Deken Swan Peach

  Lekker zachte gebreide deken met zwanen design in een prachtig perzikkleur om heerlijk onder weg te dromen. Je kindje zal het aangenaam warm hebben. De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

  € 44,95
 • Fresk - Gebreide Deken Pinguïn
  Fresk - Gebreide Deken Pinguïn

  Lekker zachte gebreide deken met pinguin design om heerlijk onder weg te dromen. Je kindje zal het aangenaam warm hebben. De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

  € 44,95
 • Fresk - Gebreide Deken Birds
  Fresk - Gebreide Deken Birds

  Lekker zachte gebreide roze deken met vogel design om heerlijk onder weg te dromen. Je kindje zal het aangenaam warm hebben. De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

  € 44,95
 • Fresk - Gebreide Deken Giraf
  Fresk - Gebreide Deken Giraf

  Lekker zachte gebreide indigo kleurige deken met giraf design om heerlijk onder weg te dromen. Je kindje zal het aangenaam warm hebben. De dekens van Fresk zijn gemaakt van 100% organisch katoen.

  € 44,95
 • Fresk - Etui Birds
  Fresk - Etui Birds

  Berg je schoolspullen op in deze hippe birds etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  Fresk - Etui Lion
  Fresk - Etui Lion

  Berg je schoolspullen op in deze hippe lion etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Indigo
  Fresk - Etui Indigo

  Berg je schoolspullen op in deze hippe indigo etui met gouden dots van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Swan
  Fresk - Etui Swan

  Berg je schoolspullen op in deze hippe zwanen etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Pinguin
  Fresk - Etui Pinguin

  Berg je schoolspullen op in deze hippe pinguin etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Whale Blue Fog
  Fresk - Etui Whale Blue Fog

  Berg je schoolspullen op in deze stoere walvis etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Drops Pink
  Fresk - Etui Drops Pink

  Berg je schoolspullen op in deze hippe roze etui met druppel print van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Drops Blue
  Fresk - Etui Drops Blue

  Berg je schoolspullen op in deze hippe lichtblauwe etui met druppel print van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Tijdelijk uitverkocht

  Fresk - Etui Dandelion
  Fresk - Etui Dandelion

  Berg je schoolspullen op in deze hippe roze etui met dandelion print van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Polar Bear
  Fresk - Etui Polar Bear

  Berg je schoolspullen op in deze hippe ijsberen etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Rugzak Indigo
  Fresk - Rugzak Indigo

  Deze stoere rugzak van Fresk met dots print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Lion
  Fresk - Rugzak Lion

  Deze stoere rugzak van Fresk met lion print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Whale Blue Fog
  Fresk - Rugzak Whale Blue Fog

  Deze stoere rugzak van Fresk met walvissen print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Pinguïn
  Fresk - Rugzak Pinguïn

  Deze stoere rugzak van Fresk met pinguïn print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Drops Blue
  Fresk - Rugzak Drops Blue

  Deze stoere rugzak van Fresk met druppel print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Drops Pink
  Fresk - Rugzak Drops Pink

  Deze stoere rugzak van Fresk met druppel print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Dandelion
  Fresk - Rugzak Dandelion

  Deze stoere rugzak van Fresk met paardenbloempluisjes (dandelion) print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Polar Bear
  Fresk - Rugzak Polar Bear

  Deze stoere rugzak van Fresk met ijsberen print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Birds
  Fresk - Rugzak Birds

  Deze stoere rugzak van Fresk met birds print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Giraf
  Fresk - Rugzak Giraf

  Deze stoere rugzak van Fresk met giraf print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Telpuzzel (20 st)
  Fresk - Telpuzzel (20 st)

  Leer op een speelse manier tellen en cijfers herkennen met deze puzzel van Fresk. Op de puzzel staan de afbeeldingen van de bekende Fresk designs.

  € 11,50
 • Fresk - Dierenpuzzel (20 st)
  Fresk - Dierenpuzzel (20 st)

  Leer op een speelse manier tellen en kleuren herkennen met deze dieren puzzel van Fresk. Op de puzzel staan de afbeeldingen van de bekende Fresk dierendesigns.

  € 11,50
Sorteer op
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel