Waar stop je al je speelgoed in als je ergens gaat spelen, op visite of uiteten gaat? Hiervoor hebben wij leuke rugzakken met een fris design van het Nederlandse Fresk. Deze rugzakken en ook de bijbehorende etuis zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. De rugzakken zijn natuurlijk ook leuk om mee naar school te nemen. 

Hoe leuk is het om je eigen etui te kleuren? De etuis van Eatsleepdoodle kan naar je eigen idee worden ingekleurd. Wil je het anders? Dat kan! Stop ze in de wasmachine  op 30 graden en begin opnieuw. 

Fabelab is een speels, organisch Scandinavisch merk, gevestigd in het prachtige Kopenhagen. Upcycling en herbruikbaarheid zijn kernprincipes van Fabelab. Hun etuis zijn gemaakt van biologisch katoen.

Sorteer op
per pagina
 • Eatsleepdoodle - Etui Doodle
  Eatsleepdoodle - Etui Doodle

  Tekenen op je etui. Hoe leuk is dat? Niet tevreden met je ontwerp? Stop de etui van Eatsleepdoodle in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Inclusief wash-out textielstiften in tien verschillende kleuren.

  € 14,95
 • Eatsleepdoodle - Etui Butterfly
  Eatsleepdoodle - Etui Butterfly

  Deze vlinder etui is een leuk en creatief en cadeautje. Niet tevreden met je ontwerp? Stop de etui van Eatsleepdoodle in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Incl. wash-out textielstiften in 10 kleuren.

  € 14,95
 • Eatsleepdoodle - Etui Dinosaur
  Eatsleepdoodle - Etui Dinosaur

  Dinofans opgelet. Deze dinosaurusetui van Eatsleepdoodle is een must have voor dinofans. Niet tevreden met je ontwerp? Stop de etui in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Incl wash-out textielstiften in 10 kleuren.

  € 14,95
 • Eatsleepdoodle - Etui Space
  Eatsleepdoodle - Etui Space

  Voor de ruimtereizigers onder ons hebben wij deze buitenaards leuke etui van Eatsleepdoodle. Niet tevreden met je ontwerp? Stop de etui in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Incl. wash-out stiften in 10 kleuren.

  € 14,95
 • Fabelab - Etui Unicorn
  Fabelab - Etui Unicorn

  Schattige unicorn etui in de kleur wit van Fabelab. Bewaar hierin je potloden en stiften. Ook leuk als toilettasje voor op vakantie. De etui is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen.

  € 14,95
 • Fabelab - Etui Cute Bunny
  Fabelab - Etui Cute Bunny

  Schattige knuffelige bunny etui in de kleur lichtroze van Fabelab. Bewaar hierin je potloden en stiften. Ook leuk als toilettasje voor op vakantie. De etui is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen.

  € 14,95
 • Fabelab - Etui Cuddly Cat
  Fabelab - Etui Cuddly Cat

  Schattige knuffelige katten etui in de kleur lichtblauw van Fabelab. Bewaar hierin je potloden en stiften. Ook leuk als toilettasje voor op vakantie. De etui is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen.

  € 14,95
 • Fabelab - Etui Bunny
  Fabelab - Etui Bunny

  Schattige bunny etui van Fabelab in de kleur grijs. Bewaar hierin je potloden, stiften of kleine speelgoedjes. Ook leuk als toilettasje voor op vakantie. De etui is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen.

  € 14,95
 • Fabelab - Etui Bear
  Fabelab - Etui Bear

  Schattige beren etui van Fabelab in de kleur oker. Bewaar hierin je potloden, stiften of kleine speelgoedjes. Ook leuk als toilettasje voor op vakantie. De etui is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen.

  € 14,95
 • Fresk - Etui Polar Bear
  Fresk - Etui Polar Bear

  Berg je schoolspullen op in deze hippe ijsberen etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Drops Pink
  Fresk - Etui Drops Pink

  Berg je schoolspullen op in deze hippe roze etui met druppel print van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Drops Blue
  Fresk - Etui Drops Blue

  Berg je schoolspullen op in deze hippe lichtblauwe etui met druppel print van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Whale Blue Fog
  Fresk - Etui Whale Blue Fog

  Berg je schoolspullen op in deze stoere walvis etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Swan
  Fresk - Etui Swan

  Berg je schoolspullen op in deze hippe zwanen etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Etui Pinguin
  Fresk - Etui Pinguin

  Berg je schoolspullen op in deze hippe pinguin etui van Fresk. Net zoals de rugzak is ook deze etui gemaakt van gerecyclede plastic (pet) flessen. Hierdoor is de etui goed stevig en waterafstotend.

  € 11,95
 • Fresk - Rugzak Whale Blue Fog
  Fresk - Rugzak Whale Blue Fog

  Deze stoere rugzak van Fresk met walvissen print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Drops Blue
  Fresk - Rugzak Drops Blue

  Deze stoere rugzak van Fresk met druppel print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Drops Pink
  Fresk - Rugzak Drops Pink

  Deze stoere rugzak van Fresk met druppel print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Polar Bear
  Fresk - Rugzak Polar Bear

  Deze stoere rugzak van Fresk met ijsberen print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Dandelion
  Fresk - Rugzak Dandelion

  Deze stoere rugzak van Fresk met paardenbloempluisjes (dandelion) print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Pinguïn
  Fresk - Rugzak Pinguïn

  Deze stoere rugzak van Fresk met pinguïn print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Fresk - Rugzak Giraf
  Fresk - Rugzak Giraf

  Deze stoere rugzak van Fresk met giraf print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Nieuw

  Eatsleepdoodle - Etui Fairytale & Legends
  Eatsleepdoodle - Etui Fairytale & Legends

  Deze sprookjes en legende etui van Eatsleepdoodle is een leuk en creatief cadeautje. Niet tevreden met je ontwerp? Stop de etui in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Incl. wash-out textielstiften in 10 kleuren.

  € 14,95
 • Nieuw

  Eatsleepdoodle - Etui Working Wheels
  Eatsleepdoodle - Etui Working Wheels

  Deze voertuigen etui van Eatsleepdoodle is een leuk en creatief cadeautje. Niet tevreden met je ontwerp? Stop de katoenen etui in de wasmachine (niet in de droger) en begin opnieuw. Incl. wash-out textielstiften in 10 kleuren.

  € 14,95
 • Nieuw

  Fresk - Rugzak Birds
  Fresk - Rugzak Birds

  Deze stoere rugzak van Fresk met birds print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Nieuw

  Fresk - Rugzak Lion
  Fresk - Rugzak Lion

  Deze stoere rugzak van Fresk met lion print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
 • Nieuw

  Fresk - Rugzak Indigo
  Fresk - Rugzak Indigo

  Deze stoere rugzak van Fresk met dots print is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Heeft meerdere vakken waaronder aan de binnenkant een apart vak voor drinkbekers. Met extra grote handvaten. Is makkelijk schoon te maken.

  € 33,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel