DaVICI

'Elke daVICI set is een kleine wereld met zijn eigen verhaal"

De puzzels van DaVICI zijn niet zomaar puzzels, het zijn mysteries. In elke puzzel zitten verassingen, illusies en geheimen verstopt. Er wordt negens in detail over geschreven, maar als je het vindt dan ben je betoverd door hun magie. Elke puzzel heeft een ander verhaal en een nieuw avontuur. In plaats van de welbekende puzzelstukjes vind je de meeste bijzondere vormen terug zoals vogels en dieren, draken en vreemde vissen, koningen en sprookjesfiguren en nog veel meer verrassingen. En al deze verrassingen samen onthullen een prachtig houten puzzelkunstwerk.

Heb je een puzzel opgelost? Draai deze dan om. Aan de onderkant onthult zich een heel nieuw kunstwerk. De houten puzzel vertelt aan zijn blanco kant het verhaal uit een breder perspectief, dat op een volledig nieuwe manier kan worden geïnterpreteerd.

Hout heeft zijn hele leven lang zonlicht verzameld en als je goed naar de snede kijkt, kun je de tinten geel en oranje zien die we zien als we naar de zon kijken. Daarom zijn houten puzzels zo fijn: ze hebben een geweldige textuur die een lust voor het oog is en een gevoel van warmte geeft. En natuurlijk doordringt de betoverende geur van het hout elk detail van de puzzel.

De puzzels zijn gemaakt van berkenhout uit FSC gecertificeerde bronnen en het hezelfde geldt voor het gebruikte papier. Bij DaVICI begrijpen ze dat hout een zeer waardevol natuurlijk materiaal is. Daarom doneert DaVICI een deel van de opbrengst aan het WWF en steunen zij Forest for All Foverer. 

Collectors puzzel

In elke puzzelset vind je een fluwelen zakje met een geheim puzzelstukje. Als je alle geheime stukjes uit de verschillende puzzelsets van de bijbehorende collectie hebt verzameld kun je jouw unieke mini puzzel in elkaar zetten. Met deze puzzel kun je bij DaVICI een limited collectors puzzel aanvragen. Deze set is niet te koop in de winkels. Meer informatie vind je op de achterkant van de puzzeldoos. Op de voorkant vind je terug bij welke collectie de door jouw aangekocht puzzel behoord. 

Sorteer op
 • Uitverkocht

  DaVICI - Puzzel Luchtschip De Vliegende Hollander (50 stuks)
  DaVICI - Puzzel Luchtschip De Vliegende Hollander (50 stuks)

  De luchtballon puzzel (50 stuks) van DaVICI is niet zomaar een puzzel, het is een mysterie boordenvol verrassingen, illusies en geheimen. Alle stukjes zijn speciaal gevormd, met veel detail en is gemaakt van FSC berkenhout.

  € 12,50
 • DaVICI - Puzzel Luchtschip De Vliegende Hollander (130 stuks)
  DaVICI - Puzzel Luchtschip De Vliegende Hollander (130 stuks)

  Luchtschip De Vliegende Hollander puzzel (130 stuks) van DaVICI is niet zomaar een puzzel, het is een mysterie boordenvol verassingen, illusies en geheimen. Alle stukjes zijn speciaal gevormd. Is gemaakt van FSC berkenhout.

  € 44,99
 • DaVICI - Puzzel Elementair, Beste Watson (150 stuks)
  DaVICI - Puzzel Elementair, Beste Watson (150 stuks)

  De Sherlock puzzel (150 stuks) van DaVICI is niet zomaar een puzzel, het is een mysterie boordenvol verassingen, illusies en geheimen. Alle stukjes zijn speciaal gevormd, met veel detail. Is gemaakt van FSC berkenhout.

  € 44,99
 • DaVICI - Puzzel Thee met de Hoedenmaker (350 stuks)
  DaVICI - Puzzel Thee met de Hoedenmaker (350 stuks)

  De Alice in Wonderland puzzel (350 stuks) van DaVICI is niet zomaar een puzzel, het is een mysterie boordenvol verrassingen, illusies en geheimen. Alle stukjes zijn speciaal gevormd, met veel detail. Is gemaakt van FSC berkenhout.

  € 124,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel