Bij het inkopen van producten voor de allerkleinsten letten wij naast veiligheid vooral op duurzaamheid. Zo zijn de dekens van Fresk en knuffels van aPunt Barcelona gemaakt van 100% organisch katoen. Voor de superzachte knuffels van het Franse BeyondBun is gebruikt gemaakt van gereyclede petflessen. 

Sorteer op
per pagina
 • aPunt Barcelona - Activity Toy Konijn
  aPunt Barcelona - Activity Toy Konijn

  Deze lieve activity toy van apunt Barcelona prikkelt de zintuigen van baby's. Het konijn voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een verschillende geluidjes. 100% organisch katoen.

  € 28,50
 • aPunt Barcelona - Activity Toy Leeuw
  aPunt Barcelona - Activity Toy Leeuw

  Deze lieve activity tot van apunt Barcelona prikkelt de zintuigen van baby's. De Leeuw voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een verschillende geluidjes. 100% organisch katoen.

  € 28,50
 • aPunt Barcelona - Activity Toy Beer
  aPunt Barcelona - Activity Toy Beer

  Deze lieve activity tot van apunt Barcelona prikkelt de zintuigen van baby's. De beer voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een verschillende geluidjes. 100% organisch katoen.

  € 28,50
 • aPunt Barcelona - Activity Toy Muis
  aPunt Barcelona - Activity Toy Muis

  Deze lieve activity tot van apunt Barcelona prikkelt de zintuigen van baby's. De muis voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een verschillende geluidjes. 100% organisch katoen.

  € 28,50
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Muis
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Muis

  Op zoek naar een zacht knuffelvriendje? Dit schattige muizen knuffeldoekje van aPunt Barcelona is handgemaakt van 100% organisch materiaal. Het knuffeldoekje is heerlijk licht en voor babyhandjes heel makkelijk vast te houden.

  € 21,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Leeuw
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Leeuw

  Op zoek naar een zacht knuffelvriendje? Dit schattige leeuwen knuffeldoekje van aPunt Barcelona is handgemaakt van 100% organisch materiaal. Het knuffeldoekje is heerlijk licht en voor babyhandjes heel makkelijk vast te houden.

  € 21,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Konijn
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Konijn

  Op zoek naar een zacht knuffelvriendje? Dit schattige konijnen knuffeldoekje van aPunt Barcelona is handgemaakt van 100% organisch materiaal. Het knuffeldoekje is heerlijk licht en voor babyhandjes heel makkelijk vast te houden.

  € 21,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Beer
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje Beer

  Op zoek naar een zacht knuffelvriendje? Dit schattige beren knuffeldoekje van aPunt Barcelona is handgemaakt van 100% organisch materiaal. Het knuffeldoekje is heerlijk licht en voor babyhandjes heel makkelijk vast te houden.

  € 21,95
 • aPunt Barcelona - Rammelaar Muis
  aPunt Barcelona - Rammelaar Muis

  Deze lieve muis prikkelt de zintuigen van baby's. Hij voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een grappig geluidje. Door de speciale vorm is de rammelaar makkelijk vast te houden. 100% organisch katoen.

  € 19,95
 • aPunt Barcelona - Rammelaar Leeuw
  aPunt Barcelona - Rammelaar Leeuw

  Deze lieve leeuw prikkelt de zintuigen van baby's. Hij voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een grappig geluidje. Door de speciale vorm is de rammelaar makkelijk vast te houden. 100% organisch katoen.

  € 19,95
 • aPunt Barcelona - Rammelaar Konijn
  aPunt Barcelona - Rammelaar Konijn

  Dit lieve konijntje prikkelt de zintuigen van baby's. Hij voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een grappig geluidje. Door de speciale vorm is de rammelaar makkelijk vast te houden. 100% organisch katoen.

  € 19,95
 • aPunt Barcelona - Rammelaar Beer
  aPunt Barcelona - Rammelaar Beer

  Dit lieve beertje prikkelt de zintuigen van baby's. Hij voelt heerlijk zacht aan en als je hem beweegt maakt hij een grappig geluidje. Door de speciale vorm is de rammelaar makkelijk vast te houden. 100% organisch katoen.

  € 19,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje met Bijtring Terracotta
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje met Bijtring Terracotta

  Zacht handgemaakt knuffeldoekje van 100 % organisch katoen. Aan het doekje zit een PEFC-gecertificeerde beukenhouten bijtring. De heerlijk lichte stof is fijn voor babyhandjes waardoor zij het doekje makkelijk kunnen vast houden.

  € 11,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje me Bijtring Oceaanblauw
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje me Bijtring Oceaanblauw

  Zacht handgemaakt knuffeldoekje van 100 % organisch katoen. Aan het doekje zit een PEFC-gecertificeerde beukenhouten ring. De heerlijk lichte stof is ideaal voor babyhandjes waardoor zij het doekje makkelijk kunnen vast houden.

  € 11,95
 • aPunt Barcelona - Knuffeldoekje met Bijtring Ecru
  aPunt Barcelona - Knuffeldoekje met Bijtring Ecru

  Zacht handgemaakt knuffeldoekje van 100 % organisch katoen. Aan het doekje zit een PEFC-gecertificeerde beukenhouten bijtring. De heerlijk lichte stof is fijn voor babyhandjes waardoor zij het doekje makkelijk kunnen vast houden.

  € 11,95
 • Beyondbun - Tacitus Octo Knuffel
  Beyondbun - Tacitus Octo Knuffel

  Tacitus, de lieve octopus uit de Elva Senses serie van Beyondbun is het ideale vriendje voor baby's. De knuffel stimuleert de tastzin, motoriek en cognitieve vaardigheden. Biedt geborgenheid. Gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 19,95
 • Beyondbun - Talula Octo Knuffel
  Beyondbun - Talula Octo Knuffel

  Talula de lieve roze octopus uit de Elva Senses serie van Beyondbun is het ideale vriendje voor baby's. De knuffel stimuleert de tastzin, motoriek en cognitieve vaardigheden. Biedt geborgenheid. Gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 19,95
 • Beyondbun - Tully Octo Knuffel
  Beyondbun - Tully Octo Knuffel

  Tully de lieve witte octopus uit de Elva Senses serie van Beyondbun is het ideale vriendje voor baby's. De knuffel stimuleert de tastzin, motoriek en cognitieve vaardigheden. Biedt geborgenheid. Gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 19,95
 • Beyondbun - Liam Konijn Doudou Groot
  Beyondbun - Liam Konijn Doudou Groot

  Liam, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor een pasgeboren baby. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen

  € 29,95
 • Beyondbun - Lex Konijn Doudou Groot
  Beyondbun - Lex Konijn Doudou Groot

  Lex, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor een pasgeboren baby. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 29,95
 • Beyondbun - Lewis Konijn Doudou Groot
  Beyondbun - Lewis Konijn Doudou Groot

  Lewis, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor pasgeboren baby's. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 29,95
 • Beyondbun - Lacey Konijn Doudou Groot
  Beyondbun - Lacey Konijn Doudou Groot

  Lacey, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor pasgeboren baby's. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 29,95
 • Beyondbun - Lily Konijn Doudou Klein
  Beyondbun - Lily Konijn Doudou Klein

  Lily, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor pasgeboren baby's. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 17,50
 • Beyondbun - Leo Konijn Doudou Klein
  Beyondbun - Leo Konijn Doudou Klein

  Leo, het schattige konijn knuffeldoekje van Beyondbun is het ideale vriendje voor pasgeboren baby's. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 17,50
 • Beyondbun - London Konijn Doudou Klein
  Beyondbun - London Konijn Doudou Klein

  London, het lieve Beyondbun konijntje knuffeldoekje is het ideale vriendje voor pasgeboren baby's. Het superzachte konijntje met 6 mm hoge sensorische bubbels prikkelt de tastzin. Voor 99,5% gemaakt van gerecyclede petflessen.

  € 19,00
 • Fabelab - Kliederschort Pirate Bunny
  Fabelab - Kliederschort Pirate Bunny

  Stijlvol grijs Pirate kleiderschort van Fabelab voor de kleinste onder ons. Ideaal voor tijdens het eten of vingerverven. Het schort is gemaakt van 100% GOTS biologisch katoen.

  € 14,95
 • Tiny Magic - Dollhouse
  Tiny Magic - Dollhouse

  Verzin je eigen verhalen met dit leuke poppenhuis. Handige speelmat van Tiny Magic. Rol hem op en neem het makkelijk mee in je tas. Zo hoef je nooit meer een hoop speelgoed mee te nemen als je onderweg, op visite of uiteten bent.

  € 24,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel