Tiny Magic

Tiny Magic is het verhaal van Veronique uit Antwerpen. Moeder van een tweeling die elke keer als het gezin ergens naartoe ging van alles en nog wat mee nam. Vliegtuigjes, autootjes, dieren. Voor ons was dit heel erg herkenbaar. Dat moest anders kunnen, dacht ze. Kleiner, lichter en handiger. Dus ontwierp ze prototypes die ze zelf ook gebruikte. Als ze andere moeders tegenkwam wilde die weten waar Veronique die handige speelmatten gekocht had. Bij de zoveelste vraag opperde haar man het idee om een bedrijf te starten. En zo is Tiny Magic geboren. Speelgoed om makkelijk mee te nemen. 

De speelmatten worden met de hand gemaakt van Oeko-Tex textiel en de autootjes zijn ecovriendelijk gemaakt. 

Sorteer op
 • Laatste

  Tiny Magic - Dollhouse
  Tiny Magic - Dollhouse

  Verzin je eigen verhalen met dit leuke poppenhuis. Handige speelmat van Tiny Magic. Rol hem op en neem het makkelijk mee in je tas. Zo hoef je nooit meer een hoop speelgoed mee te nemen als je onderweg, op visite of uiteten bent.

  € 24,95
 • Laatste

  Tiny Magic - Fairy Land
  Tiny Magic - Fairy Land

  Handige speelmat van een sprookjesland met 3 kleine bosdieren van Tiny Magic. Rol hem op en neem het makkelijk mee in je tas. Zo hoef je nooit meer een hoop speelgoed mee te nemen als je onderweg, op visite of uiteten bent.

  € 24,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel