Threadbear Design

ThreadBear Design is een eigentijds label voor kindertextiel en textiel speelgoed zoals knuffels en zachte poppen. Dit merk staat net als Tender Leaf Toys onder leiding van de creatieve Danielle Hanson. Haar ontwerpen met herkenbare stijl hebben de afgelopen 20 jaar talloze speelgoedprijzen gewonnen.

Nadat zij vele jaren in Indonesië had doorgebracht in nauwe samenwerking met de Mentari-fabriek, werd het duidelijk dat het een natuurlijke stap was om samen te werken met Mentari en Tender Leaf Toys te creëren. Daar waar Tender Leaf Toys zich richt op houten speelgoed wilde Danielle ook graag een kindertextiellijn beginnen. Hiervoor richtte zij samen met Nick Shirley ThreadBear op. 

Met de verantwoorde kinderschorten van ThreadBear Design kunnen kinderen zich volledig uitleven tijdens het schilderen, knutselen en zelfs koken. De schortjes zijn voorzien van een afwasbare, biologische afbreekbare coating. Onlangs heeft ThreadBear haar collectie verder uitgebreid met poppen van textiel en gehaakte knuffels. De komende jaren zal het prachtige assortiment nog verder groeien. 

Sorteer op
 • Threadbear Design - Kinderschort Fred's Boerderij
  Threadbear Design - Kinderschort Fred's Boerderij

  Een beestachtig leuk kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Threadbear Design - Kinderschort Flora's tuin
  Threadbear Design - Kinderschort Flora's tuin

  Een leuk kinderschort met dieren en bloemen gemaakt van 100% katoen voor kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Laatste

  Threadbear Design - Kinderschort Dinosaurus
  Threadbear Design - Kinderschort Dinosaurus

  Een leuk dinosaurus kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
 • Threadbear Design - Kinderschort Trixie the Pixie
  Threadbear Design - Kinderschort Trixie the Pixie

  Een leuk Trixie the Pixie kinderschort gemaakt van 100% katoen voor hippe kinderen die houden van knutselen, schilderen, bakken en koken. Voorzien van een biologisch afbreekbare coating voor het makkelijk verwijderen van vlekken.

  € 17,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel