Open einde speelsets waarbij je eindeloos verhalen kunt verzinnen van Tender Leaf Toys, Lekkid en Tiny Magic en Me & Mine. De sets met opbergzak van Tender Leaf Toys en Tiny Magic zijn ideaal voor onderweg of als je ergens op bezoek gaat. 

Sorteer op
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Boerderij
  Tender Leaf Toys - Boerderij

  Hoe gaaf is het om boer(in) te worden van je eigen boerderij. De set bestaat uit 26 onderdelen incl. 4 boerderijdieren. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 94,95
 • Tender Leaf Toys - Blokken Tuin - 24 stuks
  Tender Leaf Toys - Blokken Tuin - 24 stuks

  Ontwerp je eigen tuin met deze vrolijke houten blokken van Tender Leaf Toys. De 24 "Garden Blocks' zijn gemaakt met een handig push- en klikmechanisme. Voor eindeloos bouwen, puzzelen en spelen. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 25,95
 • Nog 1 op voorraad

  Tender Leaf Toys - Koninklijk Kasteel
  Tender Leaf Toys - Koninklijk Kasteel

  Hoe gaaf is het om Koning te worden van je eigen ridderkasteel van Tender Leaf Toys. De set bestaat uit 100 onderdelen met o.a. rode en blauwe ridders, paarden, vuurdraak en werkende trebuchet. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 114,95 € 99,99
 • Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends - 14 cm
  Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends - 14 cm

  Stapelboom met bosdieren van Tender Leaf Toys. De boom van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Stimuleert logisch denken, fantasierijk spelen en de fijne motoriek.

  € 26,50
 • Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot
  Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot

  Kom allemaal aan boord van deze schattige witte houten vriendschapsboot. De set van Tender Leaf Toys bevat een olifant, giraf, miereneter, walvis, vos, pinguïn, beer en een kleine jongen en meisje met elk een kleine muis en vogel.

  € 37,95
 • Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)

  Verzin verhalen met dit safaripark in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zitten een trein en safari dieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)

  Verzin magische verhalen met dit 16-delige sprookjesset in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zit oa een kasteel. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)

  Maak je eigen voorstelling met dit 16-delige circus in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de opbergzak zitten artiesten en circusdieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Lekkid - Imaginary Fauna
  Lekkid - Imaginary Fauna

  Wil je een vliegende vis maken, een kat met een snor of misschien een doodnormale kameel? Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 29,95
 • Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck
  Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck

  Houten auto en truck van Me & Mine waarmee door de stad kunt rijden. De handgemaakte auto en truck zijn gemaakt van FSC beukenhout en beschilderd met ecologische verf.

  € 28,50
 • Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig
  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig

  Lukt het jou om alle dieren op elkaar te stapelen? Leuk spel van Tender Leaf Toys met boerderijdieren dat de fijne motoriek bevorderd. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 24,50
 • Tiny Magic - CarPet Zwart-Wit Speelkleed
  Tiny Magic - CarPet Zwart-Wit Speelkleed

  Laat de race beginnen! Handige speelmat met auto's van Tiny Magic die je kunt oprollen en makkelijk mee kunt nemen in je tas. Zo hoef je nooit meer een hoop speelgoed mee te nemen als je onderweg, op visite of uiteten bent.

  € 24,95
 • Tiny Magic - CarPet Retro Groen Speelkleed
  Tiny Magic - CarPet Retro Groen Speelkleed

  Laat de race beginnen! Handige speelmat van Tiny Magic die je kunt oprollen en makkelijk mee kunt nemen in je tas. Zo hoef je nooit meer een hoop speelgoed mee te nemen als je onderweg, op visite of uiteten bent.

  € 24,95
 • Londji - My Wooden World Forest
  Londji - My Wooden World Forest

  Wie heeft zich in het bos verstopt? Uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 34,50
 • Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje
  Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje

  Tringelingeling, daar komt de ijscopinguïn van Tender Leaf Toys aan. Wie heeft er trek in een berenlekker ijsje? Kom snel langs voor de wagen weer verder rijdt. De set bevat de ijscowagen, een pinguïn en 3 verschillende ijsjes.

  € 29,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set
  Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set

  Kastje met een set van 8 bosdieren uit de Woodland serie. De dieren zijn mooi rond afgewerkt en passen daarom perfect in iedere kinderhand. De dieren van rubberhout zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 34,95
 • Verwacht

  Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig
  Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig

  Set van felgekleurde houten bouwvoertuigen van Tender Leaf Toys. De wagens zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Hierdoor is geen enkele bouwwagen hetzelfde en heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

  € 24,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos
  Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos

  Wat een geweldige stapelpuzzel heeft Tender Leaf Toys gemaakt. Deze puzzel staat garant voor heel veel speelplezier. Daarnaast helpt de stapelaar ook bij het ontwikkelen van de motoriek en vaardig. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 18,50
 • Verwacht

  Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos
  Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos

  Ben je gek op open-eind spelen en hou je van het leven in het bos? Dan hebben wij deze prachtige bosbodemdoos van Tender Leaf Toys waarmee je bosschatten naar hartenlust sorteren, stapelen, ordenen, neerzetten en verplaatsen.

  € 94,95
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel