Open einde speelsets waarbij je eindeloos verhalen kunt verzinnen van Tender Leaf Toys, Lekkid en Tiny Magic en Me & Mine. De sets met opbergzak van Tender Leaf Toys en Tiny Magic zijn ideaal voor onderweg of als je ergens op bezoek gaat. 

Sorteer op
 • Tender Leaf Toys - Boerderij (met gratis tractor)
  Tender Leaf Toys - Boerderij (met gratis tractor)

  Hoe gaaf is het om boer(in) te worden van je eigen boerderij. De set bestaat uit 26 onderdelen incl. 4 boerderijdieren. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 99,95
 • Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends
  Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends

  Stapelboom met bosdieren van Tender Leaf Toys. De boom van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Stimuleert logisch denken, fantasierijk spelen en de fijne motoriek.

  € 21,95
 • Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot
  Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot

  Kom allemaal aan boord van deze schattige witte houten vriendschapsboot. De set van Tender Leaf Toys bevat een olifant, giraf, miereneter, walvis, vos, pinguïn, beer en een kleine jongen en meisje met elk een kleine muis en vogel.

  € 47,50
 • Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)

  Verzin verhalen met dit safaripark in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zitten een trein en safari dieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)

  Verzin magische verhalen met dit 16-delige sprookjesset in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zit oa een kasteel. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)

  Maak je eigen voorstelling met dit 16-delige circus in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de opbergzak zitten artiesten en circusdieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 34,95
 • Lekkid - Imaginary Fauna
  Lekkid - Imaginary Fauna

  Wil je een vliegende vis maken, een kat met een snor of misschien een doodnormale kameel? Met Lekkid kun je naar hartelust spelen met vormen en figuren. Als je je fantasie de vrije loop laat dan is alles is mogelijk.

  € 29,95
 • Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck
  Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck

  Houten auto en truck van Me & Mine waarmee door de stad kunt rijden. De handgemaakte auto en truck zijn gemaakt van FSC beukenhout en beschilderd met ecologische verf.

  € 28,50
 • Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig
  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig

  Lukt het jou om alle dieren op elkaar te stapelen? Leuk spel van Tender Leaf Toys met boerderijdieren dat de fijne motoriek bevorderd. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 24,95
 • Londji - My Wooden World Forest
  Londji - My Wooden World Forest

  My Wooden World Forest is een uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje
  Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje

  Tringelingeling, daar komt de ijscopinguïn van Tender Leaf Toys aan. Wie heeft er trek in een berenlekker ijsje? Kom snel langs voor de wagen weer verder rijdt. De set bevat de ijscowagen, een pinguïn en 3 verschillende ijsjes.

  € 34,95
 • Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set
  Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set

  Kastje met een set van 8 bosdieren uit de Woodland serie. De dieren zijn mooi rond afgewerkt en passen daarom perfect in iedere kinderhand. De dieren van rubberhout zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 44,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig
  Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig

  Set van felgekleurde houten bouwvoertuigen van Tender Leaf Toys. De wagens zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Hierdoor is geen enkele bouwwagen hetzelfde en heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

  € 30,95
 • Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos
  Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos

  Wat een geweldige stapelpuzzel heeft Tender Leaf Toys gemaakt. Deze puzzel staat garant voor heel veel speelplezier. Daarnaast helpt de stapelaar ook bij het ontwikkelen van de motoriek en vaardig. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 22,95
 • Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos
  Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos

  Ben je gek op open-eind spelen en hou je van het leven in het bos? Dan hebben wij deze prachtige bosbodemdoos van Tender Leaf Toys waarmee je bosschatten naar hartenlust sorteren, stapelen, ordenen, neerzetten en verplaatsen.

  € 94,95
 • Londji - My Wooden World Farm
  Londji - My Wooden World Farm

  My Wooden World Farm. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 10 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Tender Leaf Toys - Retro Cars
  Tender Leaf Toys - Retro Cars

  Cruise op volle snelheid door de huiskamer met deze super gave auto's met een vintage look. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout. De auto's hebben de vormgeving van een de klassieker van Ford, Posrche en Cadillac.

  € 12,99
 • Tender Leaf Toys - Stapelspel Forest
  Tender Leaf Toys - Stapelspel Forest

  Stapelboom met Wouddieren van Tender Leaf Toys. De boom van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Stimuleert logisch denken, fantasierijk spelen en de fijne motoriek.

  € 39,95
 • Tender Leaf Toys - Pooldieren Complete Set
  Tender Leaf Toys - Pooldieren Complete Set

  Kastje met een set van 10 pooldieren van Tender Leaf Toys. De dieren zijn mooi rond afgewerkt en passen daarom perfect in iedere kinderhand. De dieren van rubberhout zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis

  € 74,95
 • Tender Leaf Toys - Elektrische auo's 4-delig
  Tender Leaf Toys - Elektrische auo's 4-delig

  Set van elektrische auto's van Tender Leaf Toys. De wagens zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Hierdoor is geen enkele bouwwagen hetzelfde en heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

  € 18,95
 • Londji - My Wooden World Savanna
  Londji - My Wooden World Savanna

  My Wooden World Savanna. Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 12 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 32,50
 • Tender Leaf Toys - Huisdierenset Katten
  Tender Leaf Toys - Huisdierenset Katten

  Goofy zit lekker op zijn krabpaal te spelen met zijn bal terwijl Poekie een lekker vis in zijn bakje zit liggen. Deze houten speelset van Tender Leaf Toys is geschikt voor alle poppenhuizen met een schaal van 1: 12.

  € 16,95
 • Tender Leaf Toys - Huisdierenset Hond
  Tender Leaf Toys - Huisdierenset Hond

  Basset Hond Boefke is helemaal blij met zijn nieuwe onderkomen en hij heeft ook nog een lekker bot gehad. Deze houten speelset van Tender Leaf Toys is geschikt voor alle poppenhuizen met een schaal van 1: 12.

  € 16,95
 • Tender Leaf Toys - Huisdierenset Konijnen
  Tender Leaf Toys - Huisdierenset Konijnen

  Het schattige konijn Loki en zijn vriendje cavia Wodan zijn lekker aan het genieten van een heerlijke wortel en een radijsje. Deze houten speelset van Tender Leaf Toys is geschikt voor alle poppenhuizen met een schaal van 1: 12.

  € 16,95
 • Crocodile Creek - Houten Puzzel Unicorn Garden (16 st)
  Crocodile Creek - Houten Puzzel Unicorn Garden (16 st)

  De houten Crocodile Creek Unicorn Garden puzzel is ook een speelset. De 16 puzzelstukken zijn extra dik waardoor ze ook rechtop kunnen staan. Op de achterkant van de puzzel staat geïllustreerde speelscène voor fantasierijk spelen.

  € 28,95
 • Crocodile Creek - Houten Puzzel Zoo (16 st)
  Crocodile Creek - Houten Puzzel Zoo (16 st)

  De houten Zoo puzzel van Crocodile Creek is ook een speelset. De 16 puzzelstukken zijn extra dik waardoor ze ook rechtop kunnen staan. Op de achterkant van de puzzel staat geïllustreerde speelscène voor fantasierijk spelen.

  € 28,95
 • Tender Leaf Toys - Animal Macarons ( 5 stuks)
  Tender Leaf Toys - Animal Macarons ( 5 stuks)

  Deze 5 heerlijke en kleurijke macarons van Tender Leaf Toys lijken op een beer, kuikentje, konijn, konijn, vos en varken. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 4,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel