Zsilt strandspeelgoed

Het mooie weer komt er weer aan! Wat is er dan leuker dan met zand spelen? Met de producten van Zsilt maak je de mooiste kunstwerken met zand. Maar je kan het niet alleen op het strand of in de zandbak gebruiken, maar natuurlijk ook in het zwembad, in de badkamer of in de sneeuw.

100% gerecycled, 100% Nederlands

De Zsilt producten worden in Nederland gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Ingezameld plastic wordt gebruikt om de producten te maken. En alles is super stevig dus het gaat heel lang mee. Bovendien is alles gecertificeerd conform de Europese speelgoedrichtlijn.

Sorteer op
 • Nog twee

  Zsilt - Strandset Bouwen
  Zsilt - Strandset Bouwen

  Deze strandset van Zsilt is voor de echte bouwers, met een emmer, scraper en vormpjes van een huis en een schuur. Met deze set bouw je prachtige zandkastelen, huizen of andere creaties. In Nederland gemaakt van gerecycled plastic.

  € 25,95 € 22,50
 • Laatste

  Zsilt - Schuur (Barn)
  Zsilt - Schuur (Barn)

  Zandvorm in de vorm van een schuur van Zsilt. Voor het maken van de meest fantasierijke bouwwerken. Gemaakt van 100% gerecycled Nederlands plastic.

  € 4,95 € 3,95
 • Laatste

  Zsilt - Zand & Strand Toolbox
  Zsilt - Zand & Strand Toolbox

  Deze toolbox van Zsilt is voor de echte bouwers, met een scraper en vormpjes van een huis en een schuur. Met deze set bouw je de prachtigste kastelen, huizen of andere creaties. In Nederland gemaakt van 100% gerecycled plastic.

  € 13,50 € 11,50
 • Laatste

  Zsilt - Emmer (Bucket)
  Zsilt - Emmer (Bucket)

  Maak je zandkasteel bijzonder met deze emmer van Zsilt. Door het gave design lijken de torens van je zandkasteel op diamanten. De emmer is lekker stevig en gemaakt van 100% Nederlands gerecycled plastic

  € 14,50 € 12,50
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel