Zsilt strandspeelgoed

Het mooie weer komt er weer aan! Wat is er dan leuker dan met zand spelen? Met de producten van Zsilt maak je de mooiste kunstwerken met zand. Maar je kan het niet alleen op het strand of in de zandbak gebruiken, maar natuurlijk ook in het zwembad, in de badkamer of in de sneeuw.

100% gerecycled, 100% Nederlands

De Zsilt producten worden in Nederland gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Ingezameld plastic wordt gebruikt om de producten te maken. En alles is super stevig dus het gaat heel lang mee. Bovendien is alles gecertificeerd conform de Europese speelgoedrichtlijn.

Sorteer op
 • Zsilt - Strandset Bouwen
  Zsilt - Strandset Bouwen

  Deze strandset van Zsilt is voor de echte bouwers, met een emmer, scraper en vormpjes van een huis en een schuur. Met deze set bouw je prachtige zandkastelen, huizen of andere creaties. In Nederland gemaakt van gerecycled plastic.

  € 25,95
 • Uitverkocht

  Zsilt - Strandset Spelen
  Zsilt - Strandset Spelen

  Deze strandset van Zsilt is voor de echte avonturiers, met een emmer, schep, zeef en boot. Het enige wat je nodig hebt is zand en water. In Nederland gemaakt van gerecycled plastic. Verpakt in gerecycled karton.

  € 25,95
 • Zsilt - Boot in cadeauverpakking - Roze
  Zsilt - Boot in cadeauverpakking - Roze

  Deze roze boot van Zsilt is voor de echte avonturiers. De boot van gerecycled plastic blijft drijven, maar kun je ook gebruiken als gieter door de opening in de punt van het zeiltje. De boot is 18 cm hoog, 8 cm breed en 7 cm lang.

  € 8,95
 • Zsilt - Zand & Strand Toolbox
  Zsilt - Zand & Strand Toolbox

  Deze toolbox van Zsilt is voor de echte bouwers, met een scraper en vormpjes van een huis en een schuur. Met deze set bouw je de prachtigste kastelen, huizen of andere creaties. In Nederland gemaakt van 100% gerecycled plastic.

  € 13,50
 • Zsilt - Emmer (Bucket)
  Zsilt - Emmer (Bucket)

  Maak je zandkasteel bijzonder met deze emmer van Zsilt. Door het gave design lijken de torens van je zandkasteel op diamanten. De emmer is lekker stevig en gemaakt van 100% Nederlands gerecycled plastic

  € 14,50
 • Uitverkocht

  Zsilt - Schep (Scoop)
  Zsilt - Schep (Scoop)

  Superstevige schep van Zsilt waarmee elk graafwerk een makkie wordt. Het handvat van de schep heeft de vorm van een potloodpunt waarmee je in het zand kan schrijven of tekenen. Gemaakt van 100% Nederlands gerecycled plastic.

  € 4,50
 • Zsilt - Zeef (Sieve)
  Zsilt - Zeef (Sieve)

  Superstevige zeef van Zsilt. Het handvat heeft de vorm van een potlood met punt, waardoor je altijd iets bij de hand hebt om in het zand te schrijven en te tekenen. Is gemaakt van 100% gerecycled Nederlands plastic.

  € 4,50
 • Zsilt - Huis (House)
  Zsilt - Huis (House)

  Zandvorm in de vorm van een huis van Zsilt. Voor het maken van de meest fantasierijke bouwwerken. Gemaakt van 100% gerecycled Nederlands plastic.

  € 4,95
 • Zsilt - Schuur (Barn)
  Zsilt - Schuur (Barn)

  Zandvorm in de vorm van een schuur van Zsilt. Voor het maken van de meest fantasierijke bouwwerken. Gemaakt van 100% gerecycled Nederlands plastic.

  € 4,95
Sorteer op
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel