Me & Mine log

 

De drijvende krachten achter Me & Mine zijn Isabel & Olga uit Barcelona. Zij zijn hiermee begonnen vanuit de overtuiging dat het doorbrengen van tijd met de mensen van wie je houdt belangrijk is. Het merk is een weerspiegeling van hun eigen motto's. Me & Mine zijn kinderproducten die zijn ontworpen om de band tussen kinderen en volwassenen te versterken. Dit doen zij ondermeer door eeuwenoude spellen en speelgoed van een nieuwe stijlvolle glans te voorzien. Zodat deze nog generaties lang kinderen kunnen vermaken. Isabel & Olga geloven dat plezier hebben, leren, fantaseren, herinneren en samen ergens enthousiast over worden helpt om veilig en gelukkig op te groeien.

Daarnaast gelooft Me & Mine in een duurzamere en eerlijkere toekomst. Daarom produceren zij lokaal met producenten die werken vanuit een ecologische bron, zoals in het geval van het hout en de natuurlijke, niet vervuilende, ingrediënten van de verf. 

Sorteer op
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Blauw
  Me & Mine - Houten Mini Tol Blauw

  Houten blauwe mini tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2,0 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Geel
  Me & Mine - Houten Mini Tol Geel

  Houten gele mini tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Mini Tol Mint
  Me & Mine - Houten Mini Tol Mint

  Houten mini tol mint van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 2 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine World - Houten mini JoJo Coral
  Me & Mine World - Houten mini JoJo Coral

  Houten mini jojo koraal van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 3 diameter en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine World - Houten mini JoJo Geel
  Me & Mine World - Houten mini JoJo Geel

  Houten gele mini jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 3 diameter en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine World - Houten mini JoJo Mint
  Me & Mine World - Houten mini JoJo Mint

  Houten mini jojo mint van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 3 diameter en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine World - Houten mini JoJo Roze
  Me & Mine World - Houten mini JoJo Roze

  Houten roze mini jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 3 diameter en beschilderd met ecologische verf.

  € 3,95
 • Me & Mine - Houten Tol Blauw
  Me & Mine - Houten Tol Blauw

  Houten blauwe tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Houten Tol Geel
  Me & Mine - Houten Tol Geel

  Houten gele tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Houten Tol Mint
  Me & Mine - Houten Tol Mint

  Houten mintkleurige tol van Me & Mine waarmee je coole trucs kunt leren. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World - Houten JoJo Blauw
  Me & Mine World - Houten JoJo Blauw

  Houten blauwe jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World - Houten JoJo Geel
  Me & Mine World - Houten JoJo Geel

  Houten gele jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Verwacht

  Me & Mine World - Houten JoJo Koraal
  Me & Mine World - Houten JoJo Koraal

  Houten koraalkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World - Houten JoJo Mint
  Me & Mine World - Houten JoJo Mint

  Houten mintkleurige jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine World - Houten JoJo Roze
  Me & Mine World - Houten JoJo Roze

  Houten roze jojo van Me & Mine staat garant voor urenlang speelplezier. De handgemaakte jojo is 5,5 centimeter en beschilderd met ecologische verf.

  € 6,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Blauw
  Me & Mine - Houten Springtouw Blauw

  Houten blauwe springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Geel
  Me & Mine - Houten Springtouw Geel

  Houten gele springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Koraal
  Me & Mine - Houten Springtouw Koraal

  Houten koraalkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Mint
  Me & Mine - Houten Springtouw Mint

  Houten mintkleurig springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Houten Springtouw Roze
  Me & Mine - Houten Springtouw Roze

  Houten roze springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 2 meter en beschilderd met ecologische verf.

  € 9,95
 • Me & Mine - Knikkerspel
  Me & Mine - Knikkerspel

  Geruit zakje met een set van 20 knikkers in verschillende kleuren en maten van Me & Mine. Ze zijn verpakt in een mooi doosje zodat je het goed als cadeautje kunt geven.

  € 10,50
 • Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel
  Me & Mine - Houten Familie Springtouw Blauw & Geel

  Houten familie springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 4,5 meter en beschilderd met ecologische verf. Leuke familieactiviteit.

  € 14,95
 • Me & Mine - Houten Familie Springtouw Mint & Coral editie
  Me & Mine - Houten Familie Springtouw Mint & Coral editie

  Houten familie springtouw van Me & Mine voor het trainen van balans, behendigheid en de coördinatie van armen en benen. Het handgemaakte springtouw is 4,5 meter en beschilderd met ecologische verf. Leuke familieactiviteit.

  € 14,95
 • Me & Mine - Houten Tangram
  Me & Mine - Houten Tangram

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf.

  € 24,95
 • Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition
  Me & Mine - Houten Tangram Limited Edition

  Houten tangram van Me & Mine World waarmee je dieren, vormen en het alfabet kunt maken. De handgemaakte tol is 4,8 centimeter groot en beschilderd met ecologische verf. Limited Edition

  € 24,95
 • Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck
  Me & Mine - Houten Roadstories Car & Truck

  Houten auto en truck van Me & Mine waarmee door de stad kunt rijden. De handgemaakte auto en truck zijn gemaakt van FSC beukenhout en beschilderd met ecologische verf.

  € 28,50
 • Me & Mine - Houten Kegelspel
  Me & Mine - Houten Kegelspel

  Houten kegelspel in mooie aardtinten van Me & Mine voor het trainen van behendigheid en de hand- en oogcoördinatie. In het kegelspel zitten 6 kegels en 3 ballen. Het hout is beschilderd met ecologische verf.

  € 37,50
Sorteer op
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel