Tender Leaf Toys

Tender Leaf Toys maakt mooi, hoogwaardig, eigentijds houten speelgoed vanuit de gedachte dat het steeds belangrijker wordt om kinderen terug te brengen naar een natuurlijke speelomgeving. Hierbij ligt de focus niet alleen op ontwerp en vorm, maar ook op vakmanschap en kwaliteit.
Tender Leaf Toys maakt enkel gebruik van hout dat afkomstig is uit beheerde bossen en gecertificeerd is door de Indonesische overheid en FSC. Er wordt gebruik gemaakt van het hout van rubberbomen die niet meer gebruikt kunnen worden voor de productie van latex. Na ongeveer 25 jaar neemt de latex-productie af en voorheen werden deze bomen verbrand. Tender Leaf Toys gebruikt dit hout om prachtig speelgoed van te maken. Voor elke omgezaagde boom wordt een andere op zijn plek geplant. Voor het aanbrengen van de kleuren wordt gebruik gemaakt van niet giftige inkt op waterbasis. 
Tender Leaf Toys past uitstekend in ons assoriment van bewust en modern speelgoed en is het perfecte cadeau voor elk kind.

Naast houten speelgoed heeft Tender Leaf Toys onder het merk Threadbear Design een eigentijds label voor kindertextiel. Met de verantwoorde kinderschorten van Threadbear Design kunnen kinderen zich volledig uitleven tijdens het schilderen, knutselen en zelfs koken. De schortjes zijn voorzien van een afwasbare, biologische afbreekbare coating. 

Sorteer op
per pagina
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Boerderij
  Tender Leaf Toys - Boerderij

  Hoe gaaf is het om boer(in) te worden van je eigen boerderij. De set bestaat uit 26 onderdelen incl. 4 boerderijdieren. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 94,95
 • Verwacht

  Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos
  Tender Leaf Toys - Mijn Bosbodemdoos

  Ben je gek op open-eind spelen en hou je van het leven in het bos? Dan hebben wij deze prachtige bosbodemdoos van Tender Leaf Toys waarmee je bosschatten naar hartenlust sorteren, stapelen, ordenen, neerzetten en verplaatsen.

  € 94,95
 • Verwacht

  Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig
  Tender Leaf Toys - Houten Bouwvoertuigen - 5-delig

  Set van felgekleurde houten bouwvoertuigen van Tender Leaf Toys. De wagens zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Hierdoor is geen enkele bouwwagen hetzelfde en heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

  € 24,95
 • Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe
  Tender Leaf Toys - Tic Tac Toe

  Speel samen met je vrienden dit leuke spel tic tac toe spel van Tender Leaf Toys. Bij ons ook wel bekend als boter kaas en eieren. Aan de achterkant van het zakje vind je een speelveld.

  € 14,95
 • Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends - 14 cm
  Tender Leaf Toys - Stapelspel Garden Friends - 14 cm

  Stapelboom met bosdieren van Tender Leaf Toys. De boom van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Stimuleert logisch denken, fantasierijk spelen en de fijne motoriek.

  € 26,50
 • Tender Leaf Toys - Blokken Tuin - 24 stuks
  Tender Leaf Toys - Blokken Tuin - 24 stuks

  Ontwerp je eigen tuin met deze vrolijke houten blokken van Tender Leaf Toys. De 24 "Garden Blocks' zijn gemaakt met een handig push- en klikmechanisme. Voor eindeloos bouwen, puzzelen en spelen. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 25,95
 • Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Circus in Opbergzak (16-delig)

  Maak je eigen voorstelling met dit 16-delige circus in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de opbergzak zitten artiesten en circusdieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Sprookje in Opbergzak (16-delig)

  Verzin magische verhalen met dit 16-delige sprookjesset in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zit oa een kasteel. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)
  Tender Leaf Toys - Safari in Opbergzak (16-delig)

  Verzin verhalen met dit safaripark in opbergzak van Tender Leaf Toys. In de geïllustreerde opbergzak zitten een trein en safari dieren. De houten speelstukken zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 29,95
 • Nog 1 op voorraad

  Tender Leaf Toys - Koninklijk Kasteel
  Tender Leaf Toys - Koninklijk Kasteel

  Hoe gaaf is het om Koning te worden van je eigen ridderkasteel van Tender Leaf Toys. De set bestaat uit 100 onderdelen met o.a. rode en blauwe ridders, paarden, vuurdraak en werkende trebuchet. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 114,95 € 99,99
 • Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig
  Tender Leaf Toys - Stapelaar Boerderijdieren - 13-delig

  Lukt het jou om alle dieren op elkaar te stapelen? Leuk spel van Tender Leaf Toys met boerderijdieren dat de fijne motoriek bevorderd. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 24,50
 • Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig
  Tender Leaf Toys - Balancerende Poolcircel - 9-delig

  Oefen je balanceer vaardigheden met dit leuke poolcirkelspel van Tender Leaf Toys. Het spel van duurzaam rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 24,50
 • Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot
  Tender Leaf Toys - De Vriendschapsboot

  Kom allemaal aan boord van deze schattige witte houten vriendschapsboot. De set van Tender Leaf Toys bevat een olifant, giraf, miereneter, walvis, vos, pinguïn, beer en een kleine jongen en meisje met elk een kleine muis en vogel.

  € 37,95
 • Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje
  Tender Leaf Toys - Pinguin's IJskarretje

  Tringelingeling, daar komt de ijscopinguïn van Tender Leaf Toys aan. Wie heeft er trek in een berenlekker ijsje? Kom snel langs voor de wagen weer verder rijdt. De set bevat de ijscowagen, een pinguïn en 3 verschillende ijsjes.

  € 29,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Puzzel Regenboogtunnel - 21 cm

  Regenboog puzzel van Tender Leaf Toys. De puzzel van duurzaam rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Een super leuke puzzel voor peuters voor de ontwikkeling van kleur- en afmetingherkenning.

  € 19,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos
  Tender Leaf Toys - Magnetische Stapelaar Vos

  Wat een geweldige stapelpuzzel heeft Tender Leaf Toys gemaakt. Deze puzzel staat garant voor heel veel speelplezier. Daarnaast helpt de stapelaar ook bij het ontwikkelen van de motoriek en vaardig. Gemaakt van duurzaam rubberhout.

  € 18,50
 • Tender Leaf Toys - Stapeltoren Dennenboom
  Tender Leaf Toys - Stapeltoren Dennenboom

  De mooi vormgeven stapeltoren dennenboom van Tender Leaf Toys helpt bij het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie en leert kinderen maten te herkennen. De dennenboom en uil zijn met de hand gemaakt en geschilderd.

  € 16,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set
  Tender Leaf Toys - Bosdieren Complete Set

  Kastje met een set van 8 bosdieren uit de Woodland serie. De dieren zijn mooi rond afgewerkt en passen daarom perfect in iedere kinderhand. De dieren van rubberhout zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 34,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Das - 9.2 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Das - 9.2 cm

  Deze houten das van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw speelmaatje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De das van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Eekhoorn - 6 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Eekhoorn - 6 cm

  Deze houten eekhoorn van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. Gemaakt van rubberhout, met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 2,95
 • Verwacht

  Tender Leaf Toys - Houten Egel - 5.5 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Egel - 5.5 cm

  Deze houten egel van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De egel van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 2,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Haas - 9 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Haas - 9 cm

  Deze houten haas van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De haas van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Hert - 8 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Hert - 8 cm

  Dit houten hert van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. Het hert van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 4,25
 • Tender Leaf Toys - Houten Konijn - 5.5 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Konijn - 5.5 cm

  Dit houten konijn van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. Het konijn van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 2,95
 • Tender Leaf Toys - Houten Vos - 6.5 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Vos - 6.5 cm

  Deze houten vos van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De vos van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Wezel - 8 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Wezel - 8 cm

  Deze houten wezel van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is mooi rond afgewerkt en past daarom perfect in iedere kinderhand. De wezel van rubberhout is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis.

  € 3,75
 • Tender Leaf Toys - Houten Dolfijn - 13 cm
  Tender Leaf Toys - Houten Dolfijn - 13 cm

  Deze slimme houten dolfijn van Tender Leaf Toys wacht op een nieuw baasje. Hij is met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. ​De houten dolfijn is gemaakt van duurzaam en massief rubberhout.

  € 4,50
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel