Eeboo

Vanuit de kelder in haar huis begon Mia Galison 25 jaar geleden samen met haar man met Eeboo. Haar doel was om fantastische kinderproducten te ontwerpen terwijl ze genoeg tijd had om van haar gezin met drie kleine kinderen te genieten. Inmiddels zijn de kinderen volwassen en is Eeboo uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf en won maarliefst 201 Oppenheim Toy Awards. 

Eeboo is gespecialiseerd in mooie, duurzame, leerzame spellen en cadeautjes. Het speelgoed is verfrissend en de designs worden gemaakt door kinderboekillustratoren. Met hun speelgoed willen ze het individueel of gezinsspel bevorderen en willen ze vaardigheden op het gebied van taal, het vertellen van verhalen, tekenen, fantasierijk spelen en elementaire wiskunde stimuleren. Bovenal hopen ze dat hun producten ouders inspireren om mee te doen met hun kinderen.

Bij Eeboo gebruiken ze geen onnodige verpakkingen omdat ze niet geloven in verspilling. Hun papieren producten zijn gemaakt van 90% gerecycled grijskarton en er wordt gebruikt gemaakt van inkt op soja basis. Hun producten zijn daardoor niet alleen veilig voor kinderen, maar ook voor het mileu. 

Waar ze bij Eeboo heel trots op zijn is de kwaliteit van hun producten en de zorg en aandacht die ze steken in alles wat ze doen. Er worden kosten nog moeite bespaard wat betreft de materialen die zij gebruiken of de tijd die ze in de ontwikkeling steken. Dit zie je ook terug in hun producten. Het speelgoed is duurzaam en mooi. 

Sorteer op
 • Eeboo - Draken Puzzel (64 st)
  Eeboo - Draken Puzzel (64 st)

  Prachtige draken puzzel van Eeboo. De puzzel met 64 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 9,95
 • Eeboo - Dino Eiland Puzzel (64 st)
  Eeboo - Dino Eiland Puzzel (64 st)

  Prachtige prijswinnende dino puzzel van Eeboo. De puzzel met 64 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 9,95
 • Eeboo - Spelende Luiaards Puzzel (64 st)
  Eeboo - Spelende Luiaards Puzzel (64 st)

  Deze prachtige prijswinnende puzzel van Eeboo laat je het leven in de jungle zien. De puzzel met 64 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 9,95
 • Eeboo - Portretten van de Natuur Puzzel (64 st)
  Eeboo - Portretten van de Natuur Puzzel (64 st)

  Deze prachtige prijswinnende puzzel van Eeboo laat je het leven om ons heen zien. De puzzel met 64 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 9,95
 • Eeboo - Koala House Party (1000 st)
  Eeboo - Koala House Party (1000 st)

  Prachtige puzzel van Eeboo met koala's. De puzzel met 1000 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal (karton) en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 19,95
 • Eeboo - Amazon Rainforest (1000 st)
  Eeboo - Amazon Rainforest (1000 st)

  Prachtige puzzel van Eeboo met het thema Amazone regenwoud. De puzzel met 1000 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal (karton) en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 19,95
 • Eeboo - A Rainbow World (1000 st)
  Eeboo - A Rainbow World (1000 st)

  Prachtige regenboog puzzel van Eeboo die je kennis laat maken met de flora en fauna op onze prachtige wereld. De puzzel met 1000 stukjes is voor 90% gemaakt van gerecycled materiaal (karton) en bedrukt met plantaardige inkt.

  € 19,95
 • Eeboo - Schetsboek In the Sea
  Eeboo - Schetsboek In the Sea

  Leuk schetsblok In the Sea van het Amerikaanse merk Eeboo voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van tekenen. Dit schetsboek heeft 60 matten pagina's op A4 formaat (21,6 x 27,9).

  € 6,95
 • Eeboo - Schetsboek Life on Earth
  Eeboo - Schetsboek Life on Earth

  Leuk schetsblok Life on Earth van het Amerikaanse merk Eeboo voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van tekenen. Dit schetsboek heeft 60 matten pagina's op A4 formaat (21,6 x 27,9).

  € 6,95
 • Eeboo - Schetsboek Tree of Life
  Eeboo - Schetsboek Tree of Life

  Leuk schetsblok Tree of Life van het Amerikaanse merk Eeboo voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van tekenen. Dit schetsboek heeft 60 matten pagina's op A4 formaat (21,6 x 27,9).

  € 6,95
 • Eeboo - Schetsboek Sloths (Luiaarden)
  Eeboo - Schetsboek Sloths (Luiaarden)

  Leuk schetsblok Sloths van het Amerikaanse merk Eeboo voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van tekenen. Dit schetsboek heeft 60 matten pagina's op A4 formaat (21,6 x 27,9).

  € 6,95
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel