Jaq Jaq Bird

 

Jaq Jaq Bird is in 2005 opgericht door de in Chicago woonachtige Grace, moeder van 3 kinderen. Samen met een klein team werkt ze aan de mooie Jaq Jaq Bird collectie. Omdat haar kinderen altijd knoeiden in restaurants begon ze met het ontwerpen van spullen die je makkelijk kunt meenemen als je uit eten gaat zoals herbruikbaar papier en kleur- en tekenboeken waar een kind met “butterstix” op kan kleuren. De butterstix van Jaq Jaq Bird zijn speciale krijtjes, die stofvrij zijn en geen vlekken maken, ideaal dus. Het krijt is met een vochtig doekje eenvoudig af te nemen van allerlei oppervlakten, zoals hout. Bovendien zijn de krijtjes niet giftig.

Gedurende de afgelopen jaren is het materiaal van de producten geëvolueerd. Vandaag de dag zijn de materialen zo gezond en milieuvriendelijk als mogelijk is. Alle producten zijn getest door laboratoria volgens Europese en Amerikaanse standaarden. De producten zijn vrij van BPA, ftalaten, lood en PVC Bovendien wordt Jaq Jaq Bird werkt met minimale verpakking, zodat 99% van de verpakking bestaat uit papier in plaats van plastic. Deze visie onderstreept de doelstelling van dit merk: zoveel mogelijk hergebruiken.

per pagina
Sorteer op
 • Jaq Jaq Bird - 12 Butterstix met Houder
  Jaq Jaq Bird - 12 Butterstix met Houder

  Twaalf boterkrijtjes met houder om mooie creaties te kunnen maken op het papier en de muursticker van Jaq Jaq Bird. De krijtjes geven niet af en zijn heel gemakkelijk uit te wissen. Daarnaast zijn ze niet giftig en stofvrij.

  € 15,95
 • -10%

  Jaq Jaq Bird - 16 Butterstix Wit
  Jaq Jaq Bird - 16 Butterstix Wit

  Zestien witte boterkrijtjes om mooie creaties te kunnen maken op het papier en de muursticker van Jaq Jaq Bird. De krijtjes geven niet af en zijn heel gemakkelijk uit te wissen. Daarnaast zijn ze niet giftig en stofvrij.

  € 15,00 € 13,50
 • -9%

  Jaq Jaq Bird - Bored Series: Oefenen
  Jaq Jaq Bird - Bored Series: Oefenen

  Je hoeft je nooit meer te vervelen met deze leuke en educatieve krijtborden van Jaq Jaq Bird met het thema oefenen. In het bijgeleverde tasje met butterstix zitten 5 verschillende borden: Klok kijken, Cijfers, vormen en Alfabet.

  € 27,50 € 24,95
 • Jaq Jaq Bird - ButterStix houder
  Jaq Jaq Bird - ButterStix houder

  Met de ButterStix houder heb je meer grip tijdens het kleuren en tekenen. Daarnaast beschermen ze de krijtjes extra tegen breken. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en zwart.

  € 2,95
 • Laatste

  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Amsterdam

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Amsterdam van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Laatste

  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje London

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje London van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Laatste

  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris
  Jaq Jaq Bird - Cities of Wonder Krijtkleurboekje Paris

  Houden jullie ook zo van tekenen en kleuren? Dan is het krijtkleurboekje Paris van Jaq Jaq Bird een must have. Het is makkelijk afneembaar met water voor eindeloos teken- en kleurplezier. Bevat 10 blz. en 4 Butterstix.

  € 25,95
 • Jaq Jaq Bird - Grab N Go Aqua Brush Pennen 3 stuks
  Jaq Jaq Bird - Grab N Go Aqua Brush Pennen 3 stuks

  Deze set van Jaq Jaq Bird bevat een set van 3 aquarel pennen met drie verschillende puntformaten, small, medium en large. Ideaal voor de ButterStix of Kitpas

  € 9,95
 • Laatste

  Jaq Jaq Bird - Krijt Kalender
  Jaq Jaq Bird - Krijt Kalender

  Met deze superhandige krijtsticker met een maandkalender en ruimte voor notities hou je makkelijk overzicht op al je afspraken. Deze kalender van Jaq Jaq Bird is elke maand opnieuw te gebruiken. Geleverd met 4 Butterstix.

  € 28,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Aeroplane

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Aeroplane van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Beer
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Beer

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Beer van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Leeuw
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Leeuw

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Leeuw van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Olifant
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Olifant

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Olifant van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Zebra
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Zebra

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Zebra van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Forest

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Forest van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,50
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Friends

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Friend van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Camping
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Camping

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Camping van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Hot Air Balloon

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Hot Air Balloon van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Spaceships
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Spaceships

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Spaceships van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Submarines
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Jaq Jaq Bird & Friends Submarines

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Submarines van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Leven Onderwater
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Leven Onderwater

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Leven Onde van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Owls

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Owls van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Submarine

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Submarine van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen en kleuren. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Dragons
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Dragons

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Dragons van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje is makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Mermaids
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Mermaids

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Mermaids van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Unicorn
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Unicorn

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Unicorn van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
 • Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Yetis
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Timeless Wonder Yetis

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Yetis van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos in kunt tekenen. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 23,95
  1 - 27 van 31 resultaten
 • 1
 • 2
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel