Just Blocks

Eén doos, oneindig veel mogelijkheden

Het Poolse Just Blocks is een familiebedrijf dat wordt gerund door ouders en is ontworpen door kinderen. Hun idee is om kinderen de mogelijkheid te geven om een band met de natuur te ontwikkelen en om ruwe materialen (hout) te voelen en te ruiken. En natuurlijk is precies van hun blokken zijn. 

Net als bij veel van onze producten waren de houten blokken van Just Blocks in eerste instantie gemaakt voor de kinderen van eigenaar Agata en haar man. De kinderen waren binnen no-time verslingerd aan hun nieuwe speelgoed. Door naar hun spelende kinderen te kijken ontdekte Agata en haar man hoeveel creatief, fantasievol plezier de kinderen hadden. Door verschillende soorten blokken met elkaar te combineren konden ze de meeste indrukkwekkende gebouwen maken. Een spel wat oneindig kan doorgaan. 

De beukenhouten blokken zijn puur natuurlijk en worden niet chemisch behandeld met conserveermiddelen, verf of olie. De platte platen zijn gemaakt van multiplex. Het hout is afkomstig is uit Poolse duurzame beheerde staatsbossen. Ook het gehele productieproces vindt lokaal plaats. Voor de verpakking worden alleen kartonnen dozen gebruikt en geen plastic. 

 

Sorteer op
 • Just Blocks - Big Pack (336 stuks)
  Just Blocks - Big Pack (336 stuks)

  Prachtige duurzame en puur natuurlijke beukenhouten blokken van Just Blocks waarmee de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Goed voor eindeloos open-ended speelplezier. De Big Pack bevat 336 elementen.

  € 179,00
 • Just Blocks - Medium Pack (166 stuks)
  Just Blocks - Medium Pack (166 stuks)

  Prachtige duurzame en puur natuurlijke beukenhouten blokken van Just Blocks waarmee de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Goed voor eindeloos open-ended speelplezier. De Medium Pack bevat 166 elementen.

  € 89,00
 • Just Blocks - Small Pack (74 stuks)
  Just Blocks - Small Pack (74 stuks)

  Prachtige duurzame en puur natuurlijke beukenhouten blokken van Just Blocks waarmee de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Goed voor eindeloos open-ended speelplezier. De Small Pack bevat 74 elementen.

  € 45,00
 • Just Blocks - Baby Pack (16 stuks)
  Just Blocks - Baby Pack (16 stuks)

  Prachtige duurzame en puur natuurlijke beukenhouten blokken van Just Blocks waarmee de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Goed voor eindeloos open-ended speelplezier. De Baby Pack bevat 16 elementen.

  € 17,90
 • Just Blocks - Smart Lines Medium (166 stuks)
  Just Blocks - Smart Lines Medium (166 stuks)

  Prachtige duurzame en natuurlijke beukenhouten blokken met gleufjes van Just Blocks waarmee fantastische bouwwerken gemaakt kunnen worden. Goed voor eindeloos open-ended speelplezier. De Smart Lines Medium bevat 166 elementen.

  € 109,00
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel