Sorteer op
 • Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks) + Confetti Balance Board
  Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks) + Confetti Balance Board

  Stapelstein Rainbow set Classic bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 215,00
 • Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks)
  Stapelstein - Rainbow Classic (6 stuks)

  Stapelstein Rainbow set Basic bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 179,00
 • Stapelstein - Mint (6 stuks)
  Stapelstein - Mint (6 stuks)

  Stapelstein Ocean tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Ocean Stapelstein is gemaakt van 15% gerecycled materiaal. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 175,00
 • Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks)
  Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks)

  Stapelstein Pastel Rainbow set bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 179,00
 • Stapelstein - Inside Rainbow Pastel
  Stapelstein - Inside Rainbow Pastel

  Met Stapelstein® Inside Rainbow Pastel ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 94,95
 • Stapelstein - Inside Warm Classic
  Stapelstein - Inside Warm Classic

  Met Stapelstein® Inside warm classic ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 50,00
 • Stapelstein - Inside Cool Classic
  Stapelstein - Inside Cool Classic

  Met Stapelstein® Inside cool classic ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog in je speel- en belevingswereld. combineer ze met andere Stapelstein elementen en de combinaties zijn eindeloos.

  € 50,00
 • Stapelstein - Balance Board Confetti Classic (1 stuk)
  Stapelstein - Balance Board Confetti Classic (1 stuk)

  Stapelstein tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Het Balance Board brengt nog meer beweging. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 39,95
 • Stapelstein - Balance Board Confetti Pastel (1 stuk)
  Stapelstein - Balance Board Confetti Pastel (1 stuk)

  Stapelstein tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Het Balance Board brengt nog meer beweging. Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 39,95
 • Stapelstein - Fresh (3 stuks)
  Stapelstein - Fresh (3 stuks)

  Stapelstein hebben mooi zachte kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 94,95
 • Stapelstein - Secundary Classic (3 stuks)
  Stapelstein - Secundary Classic (3 stuks)

  Stapelstein Colours Secundairy bestaat uit drie harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 97,95
 • Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks) + Confetti Balance Board
  Stapelstein - Rainbow Pastel (6 stuks) + Confetti Balance Board

  Stapelstein Rainbow set Pastel bestaat uit zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke ruimte om tot een creatieve speelplaats! Stapelstein is geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten voor iedereen vanaf 1 jaar.

  € 215,00
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel