Poppik

Het merk Poppik is gecreëerd door Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Zij hebben al een jarenlange ervaring met kinderboeken en ontwikkelen pedagogische, educatieve en artistieke concepten. In 2016 kregen zij het idee voor een gigantische stickermozaïek voor kinderen en volwassenen. Poppik. Met Poppik maak je je eigen kunst met behulp van honderden stickers. Het werkt heel eenvoudig. Je hoeft de kleurrijke stickers alleen op een raster te plakken volgens een genummerde code. Beetje bij beetje komt het beeld tot leven. Het resultaat is verbluffend! Ben je klaar? Hang je kunstwerk dan aan de muur om deze te blijven bewonderen.

Poppik is goed voor de motoriek en de waarneming. Daarnaast is het gewoon leuk, gemakkelijk en verrassend! Als je er aan begint kun je niet meer stoppen. Je kunt dit eenvoudig alleen doen of samen. Het lijkt op puzzelen, maar dan toch even anders. Waarschuwing: Het werkt wel verslavend. Als je er aan begint kun je niet meer stoppen!

Naast de stickersposters heeft Poppik sinds 2020 ook een lijn met puzzels. Dit doen zij in samenwerking met het bekende puzzelmerk Clouberries. Deze puzzels worden gemaakt in Nederland van FSC karton en gerecycled papier. Om de compacte dozen zit geen folie om op deze manier plastic te beparen. En voor elke verkochte puzzel wordt er door Cloudberries een boom gepland. Hiervoor is een partnerschap getekend met de Eden Reforestation Project-associatie, die helpt bij het herbebossen van bepaalde bijzonder kwetsbare gebieden in de wereld zoals Nepal, Indonesië en Madagaskar. Dit project zet zich ook in om lokale mensen op te leiden om het bos te onderhouden en om schuilplaatsen te creëren om de fauna te behouden. Wat een puzzel voor verschil kan maken. 

Sorteer op
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World

  Met deze prachtige wereldkaart van Poppik ontdekken kinderen de aarde op een speelse manier door de stickers van de dieren per leefgebied op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 67 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark
  Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark

  Met deze supergave Poppik poster kun je op ondekkingstocht door ons heelal en leer je de verschillende sterrenbeelden en sterrenstelsels kennen. Bevat 1 poster van 1 m x 68 cm met 640 glow in the dark stickers.

  € 18,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de onderwaterwereld op een speelse manier door de stickers van de dieren op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 59 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Insecten Puzzel (500 st.)
  Poppik - Insecten Puzzel (500 st.)

  Ontdek de insectenwereld met deze prachtige puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komen de insecten tot leven. De puzzel heeft 500 stukjes en is gemaakt van FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Poppik - Oceaan Puzzel (500 st.)
  Poppik - Oceaan Puzzel (500 st.)

  Ontdek het leven in de oceaan met deze puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komt het oceaanleven tot leven. De puzzel heeft 500 stukjes, is uitgevoerd in mooie blauwe, groene en grijze tinten en FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de insectenwereld op een speelse manier door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 44 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Voetbal
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Voetbal

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen voetbalclubs uit Europa op een speelse manier door de stickers van de clubs op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 62 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Video Game
  Poppik - Maak Je eigen sticker poster: Video Game

  Deze poster van Poppik is geïnspireerd op het grafische universum van een van de bekendste videogames aller tijden: Space Invaders. Met 1300 stickers in 14 kleuren en een poster van 1m x 60 cm.

  € 15,95 € 12,75
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de dinosaurussen op een speelse manier door de stickers van deze imposante wezens op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 32 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen het leven in het bos op een speelse manier door de stickers te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 60 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Sterrenbeelden
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Sterrenbeelden

  De magie van de sterrennacht spreek tot ieders verbeelding. Met deze poster van Poppik kun je kleurrijke mandala's in de stijl van een caleidoscoop maken en op deze manier een bijzondere sterrenhemel creëren. Met 1100 stickers.

  € 15,95
 • Poppik - Sticker Kunst: Johannes Vermeer - Meisje met de Parel
  Poppik - Sticker Kunst: Johannes Vermeer - Meisje met de Parel

  Meisje met de parel is het populairste schilderij van de hand van de Hollandse meester Johannes Vermeer en door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 2100 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Sticker Kunst:  van Gogh - Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: van Gogh - Zelfportret

  Zelfportret met strohoed is een van de vele zelfportretten van meesterschilder Vincent van Gogh en is door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 1600 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen

  Ontdek de veranderingen van de seizoenen met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos

  Met spaceshuttles en marslanders reizen de ruimtewezen af naar een pas ontdekte planeet. Hier bouwen zij een ruimtestation om de geheimen van deze wereld te leren kennen. Poppik poster met 750 herpositioneerbare stickers.

  € 13,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle

  Ontdek de mysterieuze wereld van de jungle met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium

  Ontdek de wondere wereld van de oceaan met deze prachtige panoramaposter van Poppik (140 cm x 25 cm). Door de 750 herpositioneerbare stickers op de lege vlakken te plakken zal de tropische zee langzaam verschijnen.

  € 13,95
 • Poppik - Stickerkaarten - Animals
  Poppik - Stickerkaarten - Animals

  Voor dierenliefhebbers heeft Poppik deze 6 kleurrijke kaarten met dieren ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Constructie
  Poppik - Stickerkaarten - Constructie

  Voor liefhebbers van bouwen heeft Poppik deze kleurrijke kaarten ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Magic
  Poppik - Stickerkaarten - Magic

  Voor liefhebbers van sprookjes heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met feeën. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Stickerkaarten - Tropical
  Poppik - Stickerkaarten - Tropical

  Voor jungleliefhebbers heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met tropische dieren. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50
 • Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Rivier
  Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Rivier

  Voor de kleinste heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met rivier thema ontworpen. De kaarten met 96 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 9,50
 • Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Bos
  Poppik - Mijn 1e sticker Kaarten - Bos

  Voor de kleinste heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met bos thema ontworpen. De kaarten met 96 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren
  Poppik - Sticker Puzzel: Wilde dieren

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de wilde dieren.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen
  Poppik - Sticker Puzzel: Prinsessen

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de prinsessen.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders
  Poppik - Sticker Puzzel: Draken en ridders

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de ridders en draken.

  € 9,50
 • Poppik - Sticker Puzzel: Katten
  Poppik - Sticker Puzzel: Katten

  Ben je fan van puzzelen en van Poppik? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Puzzelstickers. Hierbij puzzel je met stickers in plaats van puzzelstukjes. Met behulp van 105 stickers onthul je stukje voor stukje de katten.

  € 9,50
Sorteer op
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel