Poppik

Het merk Poppik is gecreëerd door Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Zij hebben al een jarenlange ervaring met kinderboeken en ontwikkelen pedagogische, educatieve en artistieke concepten. In 2016 kregen zij het idee voor een gigantische stickermozaïek voor kinderen en volwassenen. Poppik. Met Poppik maak je je eigen kunst met behulp van honderden stickers. Het werkt heel eenvoudig. Je hoeft de kleurrijke stickers alleen op een raster te plakken volgens een genummerde code. Beetje bij beetje komt het beeld tot leven. Het resultaat is verbluffend! Ben je klaar? Hang je kunstwerk dan aan de muur om deze te blijven bewonderen.

Poppik is goed voor de motoriek en de waarneming. Daarnaast is het gewoon leuk, gemakkelijk en verrassend! Als je er aan begint kun je niet meer stoppen. Je kunt dit eenvoudig alleen doen of samen. Het lijkt op puzzelen, maar dan toch even anders. Waarschuwing: Het werkt wel verslavend. Als je er aan begint kun je niet meer stoppen!

Naast de stickersposters heeft Poppik sinds 2020 ook een lijn met puzzels. Dit doen zij in samenwerking met het bekende puzzelmerk Clouberries. Deze puzzels worden gemaakt in Nederland van FSC karton en gerecycled papier. Om de compacte dozen zit geen folie om op deze manier plastic te beparen. En voor elke verkochte puzzel wordt er door Cloudberries een boom gepland. Hiervoor is een partnerschap getekend met de Eden Reforestation Project-associatie, die helpt bij het herbebossen van bepaalde bijzonder kwetsbare gebieden in de wereld zoals Nepal, Indonesië en Madagaskar. Dit project zet zich ook in om lokale mensen op te leiden om het bos te onderhouden en om schuilplaatsen te creëren om de fauna te behouden. Wat een puzzel voor verschil kan maken. 

per pagina
Sorteer op
 • Nieuw

  Poppik - Stick, Learn and Enjoy: Haaien
  Poppik - Stick, Learn and Enjoy: Haaien

  Met deze prachtige poster haaien van Poppik ontdekken kinderen de haaiensoorten op een speelse manier door de stickers van de dieren op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 45 herpositioneerbare stickers.

  € 17,50
 • Nieuw

  Poppik - Stick, Learn and Enjoy: Savanne
  Poppik - Stick, Learn and Enjoy: Savanne

  Met deze prachtige poster Savanne van Poppik ontdekken kinderen de dieren die op de savanne leven op een speelse manier door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 42 herpositioneerbare stickers.

  € 17,50
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Animals of the World

  Met deze prachtige wereldkaart van Poppik ontdekken kinderen de aarde op een speelse manier door de stickers van de dieren per leefgebied op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 67 herpositioneerbare stickers.

  € 17,50
 • Poppik - Animals of the World Puzzel (500 st.)
  Poppik - Animals of the World Puzzel (500 st.)

  Ontdek waar jouw favoriete dieren vandaan komen met deze prachtige puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komen de insecten tot leven. De puzzel heeft 500 stukjes en is gemaakt van FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Tijdelijk Uitverkocht

  Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark
  Poppik - Sticker Kunst: Heelal Glow in the Dark

  Met deze supergave Poppik poster kun je op ondekkingstocht door ons heelal en leer je de verschillende sterrenbeelden en sterrenstelsels kennen. Bevat 1 poster van 1 m x 68 cm met 640 glow in the dark stickers.

  € 18,95
 • Poppik - Discovery Poster: Natuurkamperen
  Poppik - Discovery Poster: Natuurkamperen

  Met deze prachtige natuurkamperen poster van Poppik ontdekken kinderen kamperen in de natuur op een speelse manier door de stickers van dieren, bomen en attributen . De poster van 1 m x 68 cm bevat 39 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Wereldkaart
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Wereldkaart

  Ontdek met behulp van de kleurencode en de herpositioneerbare stickers van Poppik stukje voor stukje de verschillende landschappen die onze prachtige aarde bedekken. Met 1600 stickers in 17 kleuren en een poster van 1m x 60 cm.

  € 15,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Oceanen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de onderwaterwereld op een speelse manier door de stickers van de dieren op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 59 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Insecten Puzzel (500 st.)
  Poppik - Insecten Puzzel (500 st.)

  Ontdek de insectenwereld met deze prachtige puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komen de insecten tot leven. De puzzel heeft 500 stukjes en is gemaakt van FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Poppik - Oceaan Puzzel (500 st.)
  Poppik - Oceaan Puzzel (500 st.)

  Ontdek het leven in de oceaan met deze puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komt het oceaanleven tot leven. De puzzel heeft 500 stukjes, is uitgevoerd in mooie blauwe, groene en grijze tinten en FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Insecten

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de insectenwereld op een speelse manier door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 44 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen de dinosaurussen op een speelse manier door de stickers van deze imposante wezens op de kaart te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 32 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Dinosaurus Puzzel (280 st.)
  Poppik - Dinosaurus Puzzel (280 st.)

  Ontdek de verschillende dino's met deze prachtige puzzel van Poppik. Stukje voor stukje komen de insecten tot leven. De puzzel heeft 280 stukjes en is gemaakt van FSC karton en gerecycled papier.

  € 19,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Het Bos (Bosdieren)

  Met deze prachtige poster van Poppik ontdekken kinderen het leven in het bos op een speelse manier door de stickers te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 60 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Graou's Huis
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Graou's Huis

  Met deze prachtige poster van Poppik kunnen kinderen het hondje Graou helpen om zijn huis in te richten door de stickers op de poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 38 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Astronomie
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Astronomie

  Met deze prachtige stickerposter van Poppik ontdekken kinderen de ruimte op een speelse manier door de stickers van de planeten op de educatieve poster te plakken. De poster van 1 m x 68 cm bevat 49 herpositioneerbare stickers.

  € 16,95
 • Laatste

  Poppik - Sticker Kunst:  Vincent van Gogh - Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: Vincent van Gogh - Zelfportret

  Zelfportret met strohoed is een van de vele zelfportretten van meesterschilder Vincent van Gogh en is door Poppik gebruikt als inspiratie voor deze pixelposter. Met 1600 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Sticker Kunst: Frida Kalho- Zelfportret
  Poppik - Sticker Kunst: Frida Kalho- Zelfportret

  Poppik eert de bijzondere kunstenares Frida Kahlo met een pixelposter geïnspireerd op een van haar vele zelfprotretten. Met 1900 stickers biedt deze poster urenlang creatief plezier.

  € 18,95
 • Poppik - Sticker Story: Roodkapje (Little Red Riding Hood)
  Poppik - Sticker Story: Roodkapje (Little Red Riding Hood)

  Met de Poppik sticker stories leren kinderen op een originele en leuke manier verhalen te lezen. In de set zitten 6 kaarten (18x18) met afbeeldingen uit het verhaal van Roodkapje. Bevat 70 stickers.

  € 9,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Dinosaurussen

  Ontdek de dinosaurussen met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Seizoenen

  Ontdek de veranderingen van de seizoenen met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Kosmos

  Met spaceshuttles en marslanders reizen de ruimtewezen af naar een pas ontdekte planeet. Hier bouwen zij een ruimtestation om de geheimen van deze wereld te leren kennen. Poppik poster met 750 herpositioneerbare stickers.

  € 13,95 € 10,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Jungle

  Ontdek de mysterieuze wereld van de jungle met deze prachtige panoramaposter van Poppik. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud met het idee om waarneming en herkenning van kleuren en vormen te stimuleren.

  € 13,95 € 10,95
 • Laatste

  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium
  Poppik - Maak Je Eigen Stickerposter: Aquarium

  Ontdek de wondere wereld van de oceaan met deze prachtige panoramaposter van Poppik (140 cm x 25 cm). Door de 750 herpositioneerbare stickers op de lege vlakken te plakken zal de tropische zee langzaam verschijnen.

  € 13,95 € 10,95
 • Poppik - Mini Stickerposter: Ridders
  Poppik - Mini Stickerposter: Ridders

  De mooie mini stickerposters met ridders van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 24 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Piraten
  Poppik - Mini Stickerposter: Piraten

  De mooie mini stickerposters met piraten van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer
  Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer

  De mooie mini stickerposters over de brandweer van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 22 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
  1 - 27 van 41 resultaten
 • 1
 • 2
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel