Creagami

Creagami is ontwikkeld door het Italiaanse CreativaMente. Sinds 2002 maken zij hoofdzakelijk spellen voor alle leeftijden over verschillende kennisgebieden zoals logica, geschiedenis, aardrijkskunde, kunst, kleuren en ecologie. 
Het speelgoed van CreativaMente inspireert creativiteit, intelligentie en verbeeldingskracht en biedt de mogelijkheid om op een leerzame manier samen tijd door te brengen. Hun filosofie is dan ook niets voor niets "Ludo Ergo Sum" (ik speel dus ik ben).

Creagami is een vernieuwende origami waarmee je zelf 3D dieren met behulp van modulaire origami maakt. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en moeilijkheidsgraden. Creagami is ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit papier geproduceerd in Italië.

Ideaal tijdens een ontspannende vakantie of als creatieve hobby! En erg leuk om te sparen.

Sorteer op
 • -13%

  Creagami - Vlinder (XS)
  Creagami - Vlinder (XS)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze kleurrijk vlinder. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 7,95 € 6,95
 • -13%

  Creagami - Schildpad (XS)
  Creagami - Schildpad (XS)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze aandoenlijke schildpad. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 7,95 € 6,95
 • -13%

  Creagami - Lieveheersbeestje (XS)
  Creagami - Lieveheersbeestje (XS)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, dit leuke lieveheersbeestje. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 7,95 € 6,95
 • -12%

  Creagami - Bij (S)
  Creagami - Bij (S)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze bezige bij. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 9,95 € 8,75
 • -12%

  Creagami - Slang (S)
  Creagami - Slang (S)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze sidderende slang. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 9,95 € 8,75
 • -12%

  Creagami - Vis (S)
  Creagami - Vis (S)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze leuke clownvis. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 9,95 € 8,75
 • -10%

  Creagami - Octopus (M)
  Creagami - Octopus (M)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze grappige octopus. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 14,95 € 13,50
 • Laatste

  Creagami - Draak (M)
  Creagami - Draak (M)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze stoere draak. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 14,95 € 13,50
 • -10%

  Creagami - Zwaan (M)
  Creagami - Zwaan (M)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze sierlijke zwaan. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 14,95 € 13,50
 • Uitverkocht

  Creagami - set Vlinder, Lieveheersbeestje, Kikker & Vis
  Creagami - set Vlinder, Lieveheersbeestje, Kikker & Vis

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, vier verschillende dieren. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 19,95
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel