Sorteer op
per pagina
 • -13%

  Poppik - Stickerkaarten - Animals
  Poppik - Stickerkaarten - Animals

  Voor dierenliefhebbers heeft Poppik deze 6 kleurrijke kaarten met dieren ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -13%

  Poppik - Stickerkaarten - Constructie
  Poppik - Stickerkaarten - Constructie

  Voor liefhebbers van bouwen heeft Poppik deze kleurrijke kaarten ontworpen. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -13%

  Poppik - Stickerkaarten - Magic
  Poppik - Stickerkaarten - Magic

  Voor liefhebbers van sprookjes heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met feeën. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -13%

  Poppik - Stickerkaarten - Tropical
  Poppik - Stickerkaarten - Tropical

  Voor jungleliefhebbers heeft Poppik deze kleurrijke kaarten met tropische dieren. De kaarten met 360 stickers zitten handig verpakt in een klein mapje en zijn ideaal om jezelf mee te vermaken onderweg of in een restaurant.

  € 7,50 € 6,50
 • -25%

  Crocodile Creek - 2-zijdige Puzzel Foodtruck Monster Burger (24st)
  Crocodile Creek - 2-zijdige Puzzel Foodtruck Monster Burger (24st)

  Deze grappige monster tweezijdige puzzel van Crocodile Creek is gemaakt van gerecycled karton en bedrukt met inkt op soja basis. De puzzel heeft 24 stukjes en eenmaal af is hij 24 x 33 cm groot.

  € 9,95 € 7,50
 • Eatsleepdoodle - Wash-out Stiften 10 Kleuren Pastel Editie
  Eatsleepdoodle - Wash-out Stiften 10 Kleuren Pastel Editie

  De bekende uitwasbare textielstiften van eatsleepdoodle zijn nu ook verkrijgbaar in tien pasteltinten. Een mooie aanvulling om je ontwerpen nog meer kleur te geven.

  € 7,50
 • Eatsleepdoodle - Wash-out stiften 10 Stuks
  Eatsleepdoodle - Wash-out stiften 10 Stuks

  Heb je al zoveel gekleurd dat je stiften leeg zijn? Geen nood met dit pakketje stiften kun je zo weer aan de slag. In dit pakket zitten de tien basiskleuren.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Blauw de Oceaan
  Poppik - Mini Stickerposter: Blauw de Oceaan

  De mooie mini stickerposters met het thema blauw, leven in de oceaan, van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 26 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Boerderij
  Poppik - Mini Stickerposter: Boerderij

  De mooie mini stickerposters over de boerderij van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer
  Poppik - Mini Stickerposter: Brandweer

  De mooie mini stickerposters over de brandweer van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 22 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Bruin de Savanne
  Poppik - Mini Stickerposter: Bruin de Savanne

  De mooie mini stickerposters met het thema tuin, leven op de savanne, van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 27 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Geel de Tuin
  Poppik - Mini Stickerposter: Geel de Tuin

  De mooie mini stickerposters met het thema geel, het leven in de tuin, van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 28 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Groen de Jungle
  Poppik - Mini Stickerposter: Groen de Jungle

  De mooie mini stickerposters met het thema groen, leven in de jungle, van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 22 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Piraten
  Poppik - Mini Stickerposter: Piraten

  De mooie mini stickerposters met piraten van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Pony
  Poppik - Mini Stickerposter: Pony

  De mooie mini stickerposters met het thema pony van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 29 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Poppik - Mini Stickerposter: Ridders
  Poppik - Mini Stickerposter: Ridders

  De mooie mini stickerposters met ridders van Poppik zijn niet alleen super leuk om te maken, maar ook om op de hangen in je kamer. De poster van 21 cm x 29,7 cm bevat 24 herpositioneerbare stickers.

  € 7,50
 • Scrunch - Frisbee Eendenei Blauw
  Scrunch - Frisbee Eendenei Blauw

  Deze milieuvriendelijke silicone frisbee van Scrunch is ongelofelijk sterk, flexibel en zoeft door de lucht. Hij kan worden opgevouwen, opgerold en gebogen worden waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt.

  € 7,50
 • Scrunch - Frisbee Oud Roze
  Scrunch - Frisbee Oud Roze

  Deze milieuvriendelijke silicone frisbee van Scrunch is ongelofelijk sterk, flexibel en zoeft door de lucht. Hij kan worden opgevouwen, opgerold en gebogen worden waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt.

  € 7,50
 • Sale

  Zsilt - Boot in cadeauverpakking - Roze
  Zsilt - Boot in cadeauverpakking - Roze

  Deze roze boot van Zsilt is voor de echte avonturiers. De boot van gerecycled plastic blijft drijven, maar kun je ook gebruiken als gieter door de opening in de punt van het zeiltje. De boot is 18 cm hoog, 8 cm breed en 7 cm lang.

  € 8,95 € 7,50
 • Laatste

  aPunt Barcelona - Set met 3 Rijgkaarten
  aPunt Barcelona - Set met 3 Rijgkaarten

  Deze set van aPunt Barcelona bestaat uit 3 rijgkaarten van een vis, ananas en een schoen. Inclusief een naald en 4 kleuren garen.Rijgen is goed voor de fijne motoriek. Bovendien stimuleert het de fantasie en zelfstandig spelen.

  € 9,50 € 7,95
 • Cats on Appletrees - Luxe Zwarte Inkt Memento (textiel en papier)
  Cats on Appletrees - Luxe Zwarte Inkt Memento (textiel en papier)

  Luxe stempelkussen Memento in de kleur zwart van het Japanse bedrijf Tsukineko. De goed dekkende pigmentverf is geschikt voor vele materialen zoals stof, hout, leer en papier. Maat: 10 cm x 6.5 cm x 1.8 cm.

  € 7,95
 • Cats on Appletrees - Stempel Ooievaar Hultreich
  Cats on Appletrees - Stempel Ooievaar Hultreich

  Stempel Hultreich de Ooievaar van Cats on Appletrees.

  Afmetingen stempel: 3,0 x 4,3 cm
  Afmetingen houten blok: 4,5 x 3,5 cm

  € 7,95
 • Cats on Appletrees - Stempel Vos Gottlieb
  Cats on Appletrees - Stempel Vos Gottlieb

  Stempel van Gottlieb de Vos van Cats on Appletrees.

  Afmetingen stempel: 3,8 x 3,2 cm
  Afmetingen houten blok: 4,0 x 4,0 cm

  € 7,95
 • Crayon Rocks - 8 Kleuren Krijtjes
  Crayon Rocks - 8 Kleuren Krijtjes

  Acht verschillende primaire kleuren van de ecologische waskrijtjes in een klein blauw fluwelen zakje. Ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld op bezoek of uiteten gaat. De waskrijtjes zijn gemaakt van sojawas.

  € 7,95
 • Londji - Space Stickers (150 st)
  Londji - Space Stickers (150 st)

  Maak je eigen favoriete ruimte verhaal met deze inspirerende stickers van Londji. In deze set zitten 150 verschillende verwijderbare stickers van grappige karakters, ruimtevoertuigen, planeten en sterren.

  € 7,95
 • Makii - Turbo Activity Kit Airport
  Makii - Turbo Activity Kit Airport

  Wat gebeurt er allemaal op een vliegveld? Kom hier zelf achter met de creative activity set van Makii met het thema vliegveld. In de set zit 1 kleurplaat 13,5 x 100 cm, een tattoovel (5 bij 7,5 cm), stickerplaat en 25 stickers.

  € 7,95
 • Makii - Turbo Activity Kit Traffic
  Makii - Turbo Activity Kit Traffic

  Wat gebeurt er allemaal in het verkeer? Kom hier zelf achter met de creative activity set van Makii met het thema verkeer. In de set zit 1 kleurplaat 13,5 x 100 cm, tattoovel (5 bij 7,5 cm), stickerplaat en 25 stickers.

  € 7,95
Sorteer op
per pagina
© 2019 - 2023 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel