Origami is een eeuwenoude Japanse papier vouwkunst. Het is ontspannend en stimuleert daarnaast de ontwikkeling van de creativiteit. Het vouwen helpt het concentratievermogen te verbeteren en de fijne motoriek te ontwikkelen. Origami kent verschillende technieken. Met de Lagoon Countdown kun je het papier vouwen op de traditionele manier. Voor het maken van de Creagami 3D dieren maak je gebruik van modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden om een complexer figuur te maken.

Sorteer op
 • Laatste

  Creagami - Schildpad (XS)
  Creagami - Schildpad (XS)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze aandoenlijke schildpad. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 7,95 € 6,95
 • Laatste

  Creagami - Vis (S)
  Creagami - Vis (S)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze leuke clownvis. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 9,95 € 8,75
 • Laatste

  Creagami - Slang (S)
  Creagami - Slang (S)

  Met Creagami maak je met behulp van de vouwkunst, origami, deze sidderende slang. Voor het maken van de 3D dieren gebruik je modulaire origami. Hierbij vouw je onderdelen die in elkaar gezet kunnen worden. Voor jong & oud.

  € 9,95 € 8,75
© 2019 - 2024 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel