Het Australische We Might Be Tiny is 2015 ontstaan nadat Eleanor Cullen net haar eerste kindje had gekregen en bezig was met het babyproof maken van haar leven. Ze wilde haar huis vullen met items van een hoge kwaliteit, met een moderne uitstraling, haar leven als kersverse moeder makkelijker zouden maken en een steentje zouden bijdragen aan onze planeet (we love it!). 

Zoals het wel vaker gaat met fantasiche producten kon Eleanor niet vinden wat ze zocht en besloot ze het heft in eigen handen te nemen. De geboorte van We Might Be Tiny was een feit. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, prachtige kleuren en natuurlijk beer, konijn en kat. Daarnaast zijn de producten op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je de Stampies gebruiken voor het maken van koekjes of om te kleien.

De producten van We Might Be Tiny worden gemaakt van BPA-vrije en voedselveilig siliconen. 

De voordelen van siliconen zijn:

 • Duurzaam in gebruik
 • Heel flexibel
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen extreme temperaturen
 • Herbruikbaar
 • Milieuvriendelijk van begin tot eind

Om nog meer te doen voor onze planeet is We Might Be Tiny in 2021 begonnen met hun return-to-recycle-programma. De producten van We Might Be Tiny die jarenlang hebben geleden onder niet-zo-zachte liefde van kleine kinderhandjes, kunnen aan We Might Be Tiny worden geretourneerd voor een tweede leven. Een plaatselijke recyclingfaciliteit in Australië zal de gebruikte producten vervolgens versnipperen en hergebruiken in sportoppervlakken zoals voetbalvelden.

Sorteer op
 • Londji - Welcome to my Home Puzzel (36 st)
  Londji - Welcome to my Home Puzzel (36 st)

  Ontdek het leven in en om het huis van Londji met deze omkeerbare Welcome to my Home puzzel. De puzzel heeft 36 stukjes. De puzzelstukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 14,50
 • Londji - Dans L Igloo (57 st)
  Londji - Dans L Igloo (57 st)

  Onthul met Londji de prachtige wereld die verbogen zit onder het huis. 4 progressieve puzzels met in totaal 57 stukjes en twee brillen om de twee universums te ontdekken. Gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 25,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Pooldieren Complete Set
  Tender Leaf Toys - Pooldieren Complete Set

  Kastje met een set van 10 pooldieren van Tender Leaf toys. De dieren zijn mooi rond afgewerkt en passen daarom perfect in iedere kinderhand. De dieren van rubberhout zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis

  € 74,95
 • Nieuw

  Tender Leaf Toys - Elektrische auo's 4-delig
  Tender Leaf Toys - Elektrische auo's 4-delig

  Set van elektrische auto's van Tender Leaf Toys. De wagens zijn met de hand afgewerkt en beschilderd met verf op waterbasis. Hierdoor is geen enkele bouwwagen hetzelfde en heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

  € 18,95
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Leeuw
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Leeuw

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Leeuw van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Beer
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Beer

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Beer van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Olifant
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Olifant

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Olifant van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Zebra
  Jaq Jaq Bird - Krijtboekje Doodle It & Go Mini Boek Zebra

  Houden jullie ook zo van tekenen? Dan is het krijtboekje Go Mini Boekje Zebra van Jaq Jaq Bird een must have. Het boekje makkelijk afneembaar met water waardoor je er eindeloos plezier hebt. Bevat 8 bladzijden en 4 Butterstix.

  € 17,95
 • Nieuw

  Jaq Jaq Bird - Grab N Go Aqua Brush Pennen 3 stuks
  Jaq Jaq Bird - Grab N Go Aqua Brush Pennen 3 stuks

  Deze set van Jaq Jaq Bird bevat een set van 3 aquarel pennen met drie verschillende puntformaten, small, medium en large. Ideaal voor de ButterStix of Kitpas

  € 9,95
Sorteer op
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel