Het Australische We Might Be Tiny is 2015 ontstaan nadat Eleanor Cullen net haar eerste kindje had gekregen en bezig was met het babyproof maken van haar leven. Ze wilde haar huis vullen met items van een hoge kwaliteit, met een moderne uitstraling, haar leven als kersverse moeder makkelijker zouden maken en een steentje zouden bijdragen aan onze planeet (we love it!). 

Zoals het wel vaker gaat met fantasiche producten kon Eleanor niet vinden wat ze zocht en besloot ze het heft in eigen handen te nemen. De geboorte van We Might Be Tiny was een feit. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, prachtige kleuren en natuurlijk beer, konijn en kat. Daarnaast zijn de producten op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je de Stampies gebruiken voor het maken van koekjes of om te kleien.

De producten van We Might Be Tiny worden gemaakt van BPA-vrije en voedselveilig siliconen. 

De voordelen van siliconen zijn:

 • Duurzaam in gebruik
 • Heel flexibel
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen extreme temperaturen
 • Herbruikbaar
 • Milieuvriendelijk van begin tot eind

Om nog meer te doen voor onze planeet is We Might Be Tiny in 2021 begonnen met hun return-to-recycle-programma. De producten van We Might Be Tiny die jarenlang hebben geleden onder niet-zo-zachte liefde van kleine kinderhandjes, kunnen aan We Might Be Tiny worden geretourneerd voor een tweede leven. Een plaatselijke recyclingfaciliteit in Australië zal de gebruikte producten vervolgens versnipperen en hergebruiken in sportoppervlakken zoals voetbalvelden.

Sorteer op
 • Nieuw

  Eugy 3D - Leeuw
  Eugy 3D - Leeuw

  Is deze leeuw van Eugy niet stoer. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de leeuw in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Blauwe Gaai
  Eugy 3D - Blauwe Gaai

  Is deze blauwe gaai van Eugy niet mooi. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de blauwe gaai in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Konijn
  Eugy 3D - Konijn

  Is het konijn van Eugy niet super cute. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van het konijn in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Rode Vos
  Eugy 3D - Rode Vos

  Is deze rode vos van Eugy niet onwijs leuk. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de rode vos in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Schaap
  Eugy 3D - Schaap

  Is dit schaap van Eugy niet waanzinnig leuk?. Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van het schaap in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Mammoet
  Eugy 3D - Mammoet

  Is deze mammoet van Eugy niet waanzinnig leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de mammoet in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Wolf
  Eugy 3D - Wolf

  Is deze wolf van Eugy niet waanzinnig leuk? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de wolf in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Orka
  Eugy 3D - Orka

  Is deze orka van Eugy niet prachtig? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de orka in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend
  Eugy 3D - Amerikaanse Zeearend

  Is deze Amerikaanse Zeearend van Eugy niet badass? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de arend in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Uil
  Eugy 3D - Uil

  Is deze uil van Eugy niet heel wijs? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de uil in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Triceratops
  Eugy 3D - Triceratops

  Is deze triceratops van Eugy niet onwijs gaaf? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de triceratops in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Nieuw

  Eugy 3D - Pterodactylus
  Eugy 3D - Pterodactylus

  Is deze pterodactylus van Eugy niet onwijs gaaf? Met Eugy kun je zelf stap voor stap je eigen gedetailleerde kleurrijke mini versie van de pterodactylus in elkaar zetten. Gemaakt van milieuvriendelijke en biologische materialen.

  € 9,95
 • Londji - My Wooden World Farm
  Londji - My Wooden World Farm

  Wie heeft zich in het boerderij verstopt? Uitdagend spel van Londji wat de de verbeelding en symbolisch spel stimuleert. Bestaat uit 9 speelfiguren. Gemaakt van met plantaardige verf beschilderd FSC berkenhout.

  € 34,50
 • Londji - Mon Petit Pommier (21 st)
  Londji - Mon Petit Pommier (21 st)

  Fantastische dieren en personages wonen in de boom tijdens de winter en zomer. Deze omkeerbare Mon Petit Pommier puzzel van Londji voor het gehele gezin heeft 21 stukjes. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton en papier.

  € 23,50
 • Nieuw

  Londji - Happy Birthday Unicorn (30 st)
  Londji - Happy Birthday Unicorn (30 st)

  Prachtige Londji puzzel Happy Birthday Unicorn met 5 omkeerbare progressieve puzzels voor de jongste om een prachtig verhaal over vriendschap te ontdekken. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 21,95
 • Nieuw

  Londji - Tea By The Sea (100 st)
  Londji - Tea By The Sea (100 st)

  Prachtige dromige Londji puzzel tea By The Sea met 100 stukjes. Als de puzzel af is kun je deze gebruiken om een spel mee te spelen. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 25,95
 • Nieuw

  Londji - Look I'm Big (20 st)
  Londji - Look I'm Big (20 st)

  Prachtige Londji puzzel look I'm Big met 5 puzzels van 4 stukjes voor de jongste om een prachtig verhaal over vriendschap te ontdekken. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 21,95
 • Nieuw

  Londji - Discover the Treasure (40 st)
  Londji - Discover the Treasure (40 st)

  Prachtige Londji puzzel Discover the Treasure met 4 progressieve puzzels voor de jongste om een prachtig verhaal over een verborgen schat te ontdekken. De stukjes zijn gemaakt van gerecycled karton & papier.

  € 21,95
 • Nieuw

  Londji - Climb the Mountain Spel
  Londji - Climb the Mountain Spel

  Er was eens... er was een hele hoge berg die niemand had kunnen beklimmen. Wie zal de eerste onverschrokken bergbeklimmer zijn die de top bereikt in dit super leuke spel van Londji?

  € 14,85
 • Nieuw

  Londji - Make New Friends
  Londji - Make New Friends

  Fleur je kamer op met deze vrolijke gezichten van Londji! Maak en versier vlaggen om je feest, je kamer of wat je maar wilt te versieren! De grens? Jouw fantasie. De set bevat 16 (gerecyclede) kartonnen gezichten, 150 stickers.

  € 6,95
 • Nieuw

  Londji - Tickle Me
  Londji - Tickle Me

  Tickle Me van Londji is een fantasierijke creatieve activiteit met verrassende resultaten, teken op de jurken van de personages en je maakt kleurrijke ontwerpen. Bevat 10 kaarten van gerecycled karton en een houten potlood.

  € 6,95
Sorteer op
© 2019 - 2021 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel