Arteko PébéoArteko Pebeo

Arteko is een lijn natuurlijke creatieve modeleerklei en bio plastic vormen van het Franse merk Pébéo uit Frankrijk. Dit merk zet zich in voor een beter milieu, goede kwaliteit en veiligheid. Zij hebben een kleine lijn ecologische klei in prachtige zachte kleuren gemaakt van fruit en groenten. De eigenschappen van deze klei zijn bijzonder te noemen. De klei plakt en kruimelt niet, is prettig vorm te geven voor eindeloos plezier. Daarnaast kun je de klei zelf mengen in elk gewenst kleur door de bijgeleverde pigmenten. Dit geeft een extra dimensie aan de klei.

Bij ons vind je ook uniek stoepkrijt. Wil je wat anders dan de standaard vorm stoepkrijt? Dat kan. Dit stoepkrijt kun je namelijk zelf in elke gewenst vorm kleien. Hoe leuk is dat? Van een poppetje tot een auto. Het kan allemaal! De klei heeft één tot twee dagen nodig om te drogen en dan kun je mooie tekeningen op de stoep maken.

Sorteer op
  • Arteko Pébéo - Stoepkrijtklei
    Arteko Pébéo - Stoepkrijtklei

    Altijd al je eigen stoepkrijt willen maken? Met deze super gave klei maakt je niet alleen de meest fantastische figuren, maar je kunt je creaties vervolgens gebruiken als stoepkrijt.

    € 10,95
Sorteer op
© 2019 - 2022 Juffrouw Pauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel